Reklama

Reklama

Po vraždě svých rodičů je dospívající vlkodlak Cayden nucen bezcílně bloudit světem. V odlehlém horském městečku Lupine Ridge narazí na sobě podobné jedince, včetně krásné Angeliny... Když se oblíbený student střední školy Cayden Richards probudí z děsivé noční můry, zjistí, že to nebyl žádný sen... Mění se totiž v cosi podlého, nepředvídatelného a divokého. Cayden, který je po vraždě svých rodičů nucen bezcílně bloudit světem, se pokusí dobrat pravdy o tom, kým skutečně je. V odlehlém horském městečku Lupine Ridge narazí na sobě podobné jedince, včetně krásné mladé Angeliny, která je lapená mezi dvěma starověkými klany "vlkodlaků". A když Cayden konečně odhalí šokující pravdu o svém původu, uvědomí si, že existuje jen jediný způsob, jak ženu svého srdce zachránit - strašlivý boj na život a na smrt se silami ještě zlověstnějšími, než si kdy dovedl představit. (HBO Europe)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (70)

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Vlkodlaci sú vďačná téma. Nikto vás neskontroluje, či máte pravdu alebo nie. A keď to ešte dobre podáte, môže byť z toho celkom fajn film. Momoa ako alfa vlk skvelý, neskutočne sa na to hodil. Príbeh sám o sebe nič moc, ale zachraňovala to atmosféra a sympatickí herci. Patterson na zožratie. Záver bol viac - menej predvídateľný, ale nič iné sa ani čakať nedalo. Dvierka pootverené na dvojku a ja by som sa jej ani nebránil. 3 z 5 ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Pre mňa D. Hayter vždy bude spojený s filmom „Guyver“ (jeden zo základných kameňov z môjho detstva). Avšak pri všetkej úcty, jeho scenár je deravý a samotný film (ako režisér) je natočený na amatérskej úrovni. Jeden dobre natočený súlož už dneska nezachráni žiadny film. Osobné hodnotenie: 55% (*) ()

Reklama

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Človek by si pomaly myslel, že tá nepatričná "Twilight" pseudo-hororová vlna konečne vyšla z módy, ale nikdy to netrvá dlho a objaví sa ďalší taký počin. U tohto je už podľa názvu jasné, že pôjde o vlkodlakov, takže tu máme vyfešákovaného blbečka, ktorý príde svoj vymletý ksicht pretŕčať do zapadnutého malomesta, aby tu zbalil nahodenú buchtu ako z časopisu, ktorá čaká iba na neho. Do toho sa treba pobiť s miestnou bandou a ukázať svoje špeci schopnosti, ktoré (prekvapko!) tu majú aj iní. Kopa zbytočných kecov, ešte zbytočnejších postáv, smiešnych masiek, lacných CGI trikov a nezaujímavého spracovania, ktoré štýlovo osciluje niekde medzi metrosexuálnym a úchylným. Ale tie ultra-slabé 2* dám, keďže ma to až tak moc nenasralo a aspoň pre Stephena McHattieho som sa nemusel báť, že sa to každú chvíľu zvrhne na gay porno. ()

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Akční horor? Mně to přišlo spíš jako western. 1) Pěkný 24letý Lucas Till (hlavní postava Cayden) měl za svého protivníka rovněž pěkného 35letého Jasona Momoa (šéf vlkodlaků Connor). 2) I z takového filmu si lze přinést nějaké poučení. Tentokrát o vlkodlacích: Wolves don't terrorize towns, or kidnap innocents, or brutalize women! ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Herecky se jedná o snímek, který je poměrně přístupný a dá se snést. Hororový v podstatě vůbec není, o to očividně moc nešlo. Co se ale jednotlivých postav týká, byli vybráni celkem zajímaví herci, a to včetně Lucase Tilla, Stephena McHattieho a Jasona Momoy. Ty charaktery sice nejsou až tak dobře napsané, ale určitě jsou snesitelné a dá se s nimi ten film přežít. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (4)

  • Približne v 5. minúte si Till siahne na hlavu po strihu vždy inou rukou. (Johnny.ARN)
  • Natáčelo se v kanadském městě Toronto v provincii Ontario. (Terva)
  • Režiséra druhého natáčecího štábu na filmu dělal Bradley James Allan, v závěrečných titulcích uvedený pod jménem Brad Allan. (Rominator)

Reklama

Reklama