Reklama

Reklama

Po vraždě svých rodičů je dospívající vlkodlak Cayden nucen bezcílně bloudit světem. V odlehlém horském městečku Lupine Ridge narazí na sobě podobné jedince, včetně krásné Angeliny... Když se oblíbený student střední školy Cayden Richards probudí z děsivé noční můry, zjistí, že to nebyl žádný sen... Mění se totiž v cosi podlého, nepředvídatelného a divokého. Cayden, který je po vraždě svých rodičů nucen bezcílně bloudit světem, se pokusí dobrat pravdy o tom, kým skutečně je. V odlehlém horském městečku Lupine Ridge narazí na sobě podobné jedince, včetně krásné mladé Angeliny, která je lapená mezi dvěma starověkými klany "vlkodlaků". A když Cayden konečně odhalí šokující pravdu o svém původu, uvědomí si, že existuje jen jediný způsob, jak ženu svého srdce zachránit - strašlivý boj na život a na smrt se silami ještě zlověstnějšími, než si kdy dovedl představit. (HBO Europe)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (70)

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Idem si tam vlkodlačie filmy a nejakou náhodičkou som našiel tento. Že nie je až tak známy, určite nie je náhoda. Kto ho pozná, ďalej to nerozširuje a kto ho nepozná, to mu nič neušlo. Je to tuctové, hlavný hrdina vrcholne nesympatický, zato jeho polovička je iné kafe, pokým sa nepremení na vlkodlačícu, strašný vtip. Hlášky nestoja za nič ako i veľmi lacné pôsobiace masky, Má niekoľko ako-tak slušných scén, za to tá 3* a i za Stephen McHattieho, ktorý tu bol ako inak parádny. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Herecky se jedná o snímek, který je poměrně přístupný a dá se snést. Hororový v podstatě vůbec není, o to očividně moc nešlo. Co se ale jednotlivých postav týká, byli vybráni celkem zajímaví herci, a to včetně Lucase Tilla, Stephena McHattieho a Jasona Momoy. Ty charaktery sice nejsou až tak dobře napsané, ale určitě jsou snesitelné a dá se s nimi ten film přežít. ()

Reklama

Terva 

všechny recenze uživatele

CITÁT - Získal jsem pocit, že nikam nepatřím........... Scénář má obrovské díry a vyprávění hlavního hrdiny z pohledu třetí osoby má mnohdy nesmyslný obsah. Někdy jsem mu ani nerozuměl. Kamera obyčejná, hudba za moc nestojí a herecké obsazení totálně neznámé. CITÁT - Sakra, už jsem ti vykecal dost.......... Vlastně mě to moc nebavilo a dokoukal jsem to jen z krajním odporem. CITÁT - Dát se sežrat vlkodlakem, to jak Halloween............... Dvě hvězdy za některé povedené scény, krásné masky a pár dobrých triků. CITÁT - Skuteční vlci zabíjejí jen pro potravu a v sebeobraně............... ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Pre mňa D. Hayter vždy bude spojený s filmom „Guyver“ (jeden zo základných kameňov z môjho detstva). Avšak pri všetkej úcty, jeho scenár je deravý a samotný film (ako režisér) je natočený na amatérskej úrovni. Jeden dobre natočený súlož už dneska nezachráni žiadny film. Osobné hodnotenie: 55% (*) ()

Prochy38 

všechny recenze uživatele

Největší chyba filmu je, že se tváří strašně vážně, což je velká chyba všech tady těch post Twilightských pokusů... Vlkodlačí filmy sleduji, ať je to sračka sebevětší a tohle k tomu fakt nemělo daleko. Zachraňuje to pouze velmi sympatické obsazení a dobře volené prostředí. Tady už se ani nedá mluvit o potenciálu, tohle je mrtvé... Příběh jedno velké klišé a jak to dopadne musí vědět každý už od začátku. Škoda, protože tam pár korun bylo, ale snaha diváka zaujmout nebo překvapit byla nulová. Prostě jen tupě servírujeme tu hrůzu, co teď mladé holky žerou.... Škoda... Já nebyl zklamán, občas je fajn, když můžete vypnout, ale začíná tady takových "relaxací" nepříjemně přibývat... ()

Galerie (11)

Zajímavosti (4)

  • Režiséra druhého natáčecího štábu na filmu dělal Bradley James Allan, v závěrečných titulcích uvedený pod jménem Brad Allan. (Rominator)
  • Približne v 5. minúte si Till siahne na hlavu po strihu vždy inou rukou. (Johnny.ARN)
  • Natáčelo se v kanadském městě Toronto v provincii Ontario. (Terva)

Reklama

Reklama