Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Vyšetřování podezřelého z vražd tří taxikářů pokračuje. Důkazů přibývá. Ve stejné době je ale v tramvaji č. 17 nalezena zastřelená důchodkyně. Stala se další obětí taxivraha? Nebo po Praze běhá víc šílenců se zbraní v ruce? Tato možnost je pro policisty ve chvíli, kdy veřejnost i média prahnou po odpovědích, noční můrou. Zdá se, že v takové situaci pomůže už jenom zázrak. (Česká televize)

(více)

Recenze (48)

honajz 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Srdcovka už kvůli Modřanům, kde bydlím. Ale celkově opět scenáristicky propracovaný díl s dokonalými charakteristikami postav a s příběhem, který bych neváhal zařadit mezi mysteriozní. Jako schéma zavražděná věřící žena - archanděl Uriel - svatý obrázek Cyrila a Metoděje - v podstatě Boží pomsta, protože policajti byli zcela bezmocní, to se mi líbilo hodně. ()

Autogram 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Prípad s feťákom sa komplikuje, hoci ten sedí. Našťastie na myslenie pomáhajú jablká, zvlášť ich veľavýznamné šúpanie u Korejsa. Ten koniec celú úmornú policajnú prácu posiela do hajzlu, ale aspoň vtipným spôsobom. –––– To děláš chybu s tím jablíčkem. –––– Pane majore, tak jsem blbej já nebo vy? ()

Reklama

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Závěr byl naprosto šílený a docela by mě zajímalo, do jaké míry se zde tvůrci inspirovali skutečností a do jaké míry šlo o dramatizaci. Každopádně jsem se hodně nasmál. Skvělé a nečekané vyústění jednoho úžasného šprýmu a velké odlehčení atmosféry předchozího případu se sérií vražd taxikářů. Krásná ukázka, jak je někdy těžké kohokoli usvědčit bez přímých důkazů a vůbec hezky byl nastíněno samotné shromažďování důkazů. Rozhodně lepší než první část. [75 %] ()

Šimpy 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak vrah byl dopaden, ale skutečný viník zůstává nepotrestán. Ano, mám na mysli české zdravotnictví. SPOILERY...kdyby si toho týpka nechali pár dní v nemocnici, aspoň aby se mu ty bolesti zlepšily, nemuselo k ničemu dojít. Problém je, že dneska doktoři umí jen předepsat prášky/dát injekci/nasadit kapačky...a běžte domů. Věřím, že se najde pár doktorů, kteří jsou poctiví a snaží se člověka vyléčit, ale většina ho jen "léčí"...a jako člověk s několika chronickými chorobami a častými akutními problémy o tom vím své. ()

angel74 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Upřímně řečeno, jsem trochu v rozpacích z tolikeré chvály adresované tomuto dílu. Už jenom proto, že s případem sériového vraha taxikářů kriminalisté v podstatě téměř nehnuli, a i přesto byl vyřešen k jejich plné spokojenosti. No a pachatel vraždy v tramvaji se ve skutečnosti sice přišel udat sám, ale až o pár let později, avšak ne z důvodu, který je tu poněkud naivně prezentován. Měl zkrátka výčitky svědomí, jak už to tak někdy bývá. (65%) ()

Galerie (22)

Zajímavosti (6)

  • V epizodě hrají sami sebe reální novináři, a to ve scéně s tiskovou konferencí. Dotaz na vedení policie vznáší tehdejší zpravodajka ČTK Tereza Palečková. Šot na kameru vzápětí natáčí tehdejší zpravodaj České televize Milan Brunclík. (fallrock)
  • V díle zazní pojmenování „basman“, což znamená „muž v base“, tedy ve vězení. (sator)

Reklama

Reklama