Reklama

Reklama

VOD (1)

David (Zach Galifianakis) je nekomplikovaný muž, který uvízl v monotónním životě. Den co den usedá za volant svého obrněného automobilu, aby odvážel obrovské sumy peněz jiných lidí. Jediným vzrušujícím momentem v jeho životě je flirtování s kolegyní Kelly (Kristen Wiig), která ho však brzy zatáhne do těžko uvěřitelného dobrodružství. Skupinka nepříliš inteligentních loserů, pod vedením Steva (Owen Wilson), plánuje vyloupit banku a David jim v tom má samozřejmě pomoci. Navzdory absolutně amatérskému plánu se ale stane nemožné a oni mají najednou v kapse 17 miliónů dolarů. A protože tato partička je opravdu bláznivá, začne je hned ve velkém roztáčet. Peníze létají vzduchem za luxusní a kolikrát i zbytečné věci, ale nedochází jim, že pro policii tak zanechávají jasné stopy... (Forum Film CZ)

(více)

Videa (17)

Trailer 2

Recenze (173)

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Po skončení filmu som mal veľmi zmiešané pocity a veľa otázok. Nie som presvedčený, že bol správnym rozhodnutím tento skutočný príbeh natočiť ako komédia. Potom je tu aj výkon jednotlivých postáv, ktorý ma stopercentne nepresvedčili. Nehovorím, že film nemá dobrých momentov, ale to áno, že ich nie je veľa. Celkovo slabší priemer. PS.: Tie vlasy Z. Galifianakisa sú vražedné. Osobné hodnotenie: 65% (*) ()

Courtemanche 

všechny recenze uživatele

Vynikající komedie. Zach jak utržený ze řetězu, tušení nemám co se bude dít za minutu, svižný, perfektní Sudeikis - takhle má vypadat bláznivý film. K tomu komediant-mim Owen Wilson skoro nemá prostor, tím pádem automaticky nic nekazí, takže super. Těch 54% - myslím si - není zrcadlem kvality, spíš diváka. ()

Reklama

silentname 

všechny recenze uživatele

Okey. Poďme si niečo povedať o ďalšej americkej nefungujúcej komédii, ktorá sa snaží podať skutočný príbeh o jednej z najväčších bankových lúpeží v Amerike. Je to hrúza, ak máte veľké množstvo talentovaných ľudí, ktorí sa ale zlou zhodou okolností ocitli vo filme, ktorý nás vôbec, ale skutočne vôbec nerozosmeje. Napočítal som asi dvakrát, čo som sa len trošku pousmial, pri celkom filme. Inak si odo mňa vyslúžil veľkú dávku ticha za celý film. Myslím si, že jediné, čo je na filme celkom dobré sú Jason Sudeikis a Zach Galifianakis, keď vedú spolu dialógy. Mám pocit, že tam je niečo vidno, aj keď to plynie kvôli jednému vtipu. Ale na druhú stranu som sa na ich momentky díval asi najradšej a Sudeikis tomuto filmu asi aj najviac niečo dáva. Ostatní sú čisté zúfalstvo a snažia sa nás pobaviť a vôbec nevedia ako. Alebo minimálne réžia a scenáristi tomu nedali nič, čo by nás pobavilo a to je ten najväčší problém. Je to komédia, ktorá nie je vtipná a nevie nič zaujímavé ponúknuť, čo by ste nenašli niekde inde spracované lepšie. Osobne by som doporučil asi pozrieť si niečo iné. Niečo, čo má v sebe väčšiu dávku humoru. Hodnotenie: D ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Tak jsem po hooodně dlouhé odmlce zase zabrousil k ryze americké komedii, která je tak ujetá, až to sálá jen z jejích na internetu všudepřítomných popisů. Zach se pořádně vyzdvihnul v trojité Pařbě a od té doby se v ničem normálnějším neobjevil, ale začínám chápat z jakého důvodu. Tahle role mu neuvěřitelně sedla a s fotografiemi ze skutečného příběhu by se leckdo mohl divit neskutečné podobě filmového a reálného Davida. Owenovu tvorbu jsem také již dávno opustil, stejně tak jako Jasonovu. Potřeboval jsem si ale odpočinout u něčeho krátkého a veeeeelmi nenáročného. A i když jsem vyrazil daleko za hranice mých filmových preferencí, Zachova blonďatá paruka či nakládání peněz jsou úžasnými highlighty filmu. Nejednou jsem se opravdu zasmál. ()

Johny_fork 

všechny recenze uživatele

Zilionáři se prezentují stylem humoru, který osobně miluji. Zach Galifianakis hraje přesně ten typ role, pro který se narodil a já se uchychtával prakticky v každé jeho scéně. Dementní zápletka (inspirovaná skutečnou událostí) a ostatní šílené postavičky utváří komedii, kterou jsem ochotný někdy v létě promítat na stodolu. ()

Galerie (52)

Zajímavosti (6)

  • Natáčanie filmu prebiehalo na viacerých miestach v americkom štáte Severná Karolína a tiež na karibskom ostrove Portoriko. (MikaelSVK)

Související novinky

Rytíři ze Šanghaje dostanou pokračování

Rytíři ze Šanghaje dostanou pokračování

10.09.2016

Jackie Chan a Owen Wilson se konečně chystají na třetí díl "šanghajské" série. Chon Wang a Roy O'Bannon se poprvé objevili v roce 2000 ve westernu Tenkrát na východě, jen aby se o tři roky později… (více)

Jack Black ministrem obrany

Jack Black ministrem obrany

18.05.2015

Režisér Jared Hess se proslavil komedií Napoleon Dynamit, svůj debut nicméně dodnes nezastínil. Boží zápasník ani Divnej týpek příliš kladných ohlasů neposbírali, Hessovu reputaci ale možná napraví… (více)

Reklama

Reklama