Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Robotník v továrni na výrobu vaní Jerry Hickfang je milý, ale podivný človek. Skrýva v sebe tajomstvo v podobe lásky ku kolegyni z účtovníckeho oddelenia. Ich vzájomný vzťah však naberie vražedné rozmery.  Následne začínaú k Jerrymu prehovárať jeho domáci miláčikovia: diabolská mačka a benevolentný pes. Tí ho navedú na fantazijnú cestu smerujúcu k jeho spaseniu.
Mysteriózny psychologický thriller režíruje iránska režisérka Marjane Satrapi (Persepolis). V hlavných úlohách sa predstavia Ryan Reynolds, Gemma Arterton a Anna Kendrick. (ywo666)

(více)

Videa (7)

Trailer 1

Recenze (287)

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Zdanlivo neškodný chlapík s rodinnou psycho históriou sa pokúša zbaliť sexi kolegyňu z práce a doma sa rozpráva so svojim (good) psom a (evil) cat. Žije pri tom vo svojom svete s trochu prikrášlenou realitou a hoci mu niekedy nie je kryštalicky jasné čo sa deje, dosť toho tuší... a divák ešte viac... Čo sa vyplní je možno predvídateľné, ale spracované je to tak, že divák to napriek tomu v pohode zhltne. Svieža, chytľavá, čierna komédia s výrazne temným nádychom, ktorá sa nebojí krvavých scén ani bizarných nápadov. A Reynolds je v tej psycho polohe až prekvapivo dobrý. ()

Seabeast 

všechny recenze uživatele

Po všech těch přířazených žánrových anomálií, které jsou na čsfd zvykem je zde přesně opačný případ! Chybí tu ještě to krásné slůvko na pět písmen a tím je..........HOROR!!! Ano přesně tak a v nejtrefnějším výjádření přímo komediální horůrek! Hlasy vás příjemně trknou svojí absurdní nadsazeností a jedná se o velmi zábavný portrét sympatického schizofrenika, který se se svým ňoumovstvím dopracuje až k sériovému vrahovi. Zní to děsivě, ale je to opravdu odlehčený a elegantně naservírovaný příběh nenudící ani v jednom okamžiku. Vedle toho vyobrazuje pohled do mysli schizofrenika, jak by asi tak mohl vnímat své okolí a jak také okolí vnímá jeho. A zde se mi opravdu líbily ty kontrasty, z pohledu hlavního hrdiny Jerryho, kdy doporučenou medicínu na hlavu spolknul a kdy ne. Jinak byl v obou případech vykreslen jeho byt a také konverzoval či nekonverzoval se svými domácími mazlíčky. Místama také film zabrnká na strunu zamyšlení nad myšlenkama obecně a to je jedině plus, že vedle zábavy se dostaneme i do jiné roviny. Ryana Reynoldse si pamatuju jako toho akčního drsňáka, co si ve filmech nebere s nikým servítky a přitom tahle role je úplně v něčem jiná a specifická. Hodně mu sedla a svoji postavu vykreslil přímo výtečně, ale to i všichni ostatní. Závěrečná titulková tečka převzatá od The O'Jays je po tom všem nebesky povznášející! ()

Reklama

anderson 

všechny recenze uživatele

Nepripadalo mi to ani ako komédia, ani ako čierna komédia. (Možno niekomu stačí na zaškatuľkovanie do tohto žánru "hovoriaci" pes a mačka. Ktovie.) Dostala ma ale magorova psychoterapeutka, ktorá sa ho neustále pýtala či berie lieky a z jeho vyhýbavých odpovedí nevyvodzovala žiadne dôsledky. Žiarivý príklad snaživého zamestnanca. :-) Okrem tohto momentu, ktorý sa nerozvinul ani v očakávanú satiru, som mal neustále dojem plytkosti a povrchnosti a totálne mi uniklo čo autorku k nakrúteniu tejto pofidérnej historky vôbec motivovalo. Za Reynoldsov skvelý výkon ale udeľujem pomerne vysoké hodnotenie. (30.12.2016) ()

Claw 

všechny recenze uživatele

Masakr!! Tohle je pro mě rozhodně neuvěřitelné překvapení!!... Čekal jsem oddechovou komedii a dostal multižánrovou maximálně inteligentní černočernou komedii, která zpracovává jako řada hororů a thrillerů tzv. "portrét do duše a života sériového vraha"... Celé to začíná tak nevinně, a přitom to dává ucelený systém, kdy všechno se vším souvisí a my sledujeme "řádění" schizofrenií postihnutého blázna, jak likviduje všechny a všechno, kdo se mu dostanou do života. Růžovo-fialové laskavé a veselé vnímání světa z pohledu hlavního hrdiny je tak do očí bijící, až člověka dráždí a vyvolává v něm postupně snad i větší nevolnost než špinavé, těžkotonážní exploitery!! Tohle je opravdu geniální kousek a dělali ho chytří lidi... vtip a cynismus nejhrubšího zrna tak efektivně zaseklý do sebe, ani nevím, jestli jsem někdy viděl něco podobného... Bravo!! /85% + FILM ROKU/ ()

DEXTER099 

všechny recenze uživatele

Film Hlasy pojednává o jednom klukovi (Ryan Reynolds) ,který to v dětství neměl jednoduché (jak já mu rozumím...) a holt to na něj zanechalo tolik stop,že bez užívání léku si dnes jako dospělý čerstvě zaměstnaný skladník povídá s vlastním psem a kocourem,který mu rádi odpovídají a jednoho dne ho i navedou hlavně tedy kocour k vraždě dívky,která se mu v práci zalíbila,ale ona ho jak si nechce a považuje ho za podivína.Takže jednoho večera ve zkratu nám Jerry onu dívku zabije ale koucour mu připomenu ,že musí udělat něco s tělem co nechal v lese a tak nám začíná příběh plný krve,rozdvojené osobnosti a rozhodně ne žádného happy endu.Film mi sednul a v dosti věcech jsem Jerrymu rozuměl.Takže za mě celkově 75 % a čtyři hvězdy. ()

Galerie (35)

Zajímavosti (8)

  • Pan Whiskers, jehož nadaboval Ryan Reynolds, mluví se skotským přízvukem a zní jako Craig Ferguson. Reynoldse inspiroval jeho skotský kamarád, kterého zná už 20 let. (Zdroj: bustle.com) (Maulincio)
  • Jerry Hickfang (Ryan Reynolds) se zmíní o Luciferovi, který je antagonistou básně „Ztracený ráj“ od Johna Miltona, po němž je pojmenováno průmyslové město – čítající 4 504 obyvatel –, ve kterém se odehrává děj filmu. (ČSFD)

Reklama

Reklama