Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Robotník v továrni na výrobu vaní Jerry Hickfang je milý, ale podivný človek. Skrýva v sebe tajomstvo v podobe lásky ku kolegyni z účtovníckeho oddelenia. Ich vzájomný vzťah však naberie vražedné rozmery.  Následne začínaú k Jerrymu prehovárať jeho domáci miláčikovia: diabolská mačka a benevolentný pes. Tí ho navedú na fantazijnú cestu smerujúcu k jeho spaseniu.
Mysteriózny psychologický thriller režíruje iránska režisérka Marjane Satrapi (Persepolis). V hlavných úlohách sa predstavia Ryan Reynolds, Gemma Arterton a Anna Kendrick. (ywo666)

(více)

Videa (7)

Trailer 1

Recenze (287)

Fr 

všechny recenze uživatele

„JAK SE TI DAŘÍ, JERRY? POCIŤUJEŠ, ŽE BY NA TEBE LÉKY MĚLY VEDLEJŠÍ ÚČINKY? BEREŠ JE VŮBEC? SLÝCHÁVÁŠ NĚKDY HLASY? …“ /// Nevzpomínám si, kdy byl Ryan Reynolds zábavnější! Je jinej než vostatní magoři a sekundujou mu snad jen jeho mluvící kocour a pes (kocourovi by sekly i boty!). (Taky ten chcípající jelen…). Zábavná, černě humorná hororová schíza, ve kterým nejde vo strašení a který můžete klidně fláknout 4*! /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Vysadil jsem prášky. Snad nikdo neumře… 2.) Má dívka si v lednici připadá osamělá. 3.) Thx za titule ,,playboxguest“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR * AKCE ne NAPĚTÍ * ()

anderson 

všechny recenze uživatele

Nepripadalo mi to ani ako komédia, ani ako čierna komédia. (Možno niekomu stačí na zaškatuľkovanie do tohto žánru "hovoriaci" pes a mačka. Ktovie.) Dostala ma ale magorova psychoterapeutka, ktorá sa ho neustále pýtala či berie lieky a z jeho vyhýbavých odpovedí nevyvodzovala žiadne dôsledky. Žiarivý príklad snaživého zamestnanca. :-) Okrem tohto momentu, ktorý sa nerozvinul ani v očakávanú satiru, som mal neustále dojem plytkosti a povrchnosti a totálne mi uniklo čo autorku k nakrúteniu tejto pofidérnej historky vôbec motivovalo. Za Reynoldsov skvelý výkon ale udeľujem pomerne vysoké hodnotenie. (30.12.2016) ()

Reklama

S.Quentin QUALE 

všechny recenze uživatele

O komedii se moc mluvit nadá, jak by mohla napovídat všudypřítomná růžová barva spolu se zvířectvem. Ten příběh moc růžový není. V podstatě se jedná o příběh neobyčejného šílenství, který na sebe bere myšlenkově i často fyzicky podobu bizáru, jež by mohl mít k černé komedii nakročeno, bohužel pro mě zůstal někde na půl cesty, což ve výsledku cítím jako mírné zklamání. Přitlačit na pilu to chtělo, takže bych krotil případná přehnaná očekávání z aktuálních 75%, ale za podívání Hlasy stojí. 65% ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Táto nehorázna hlúposť mala tak obrovský potenciál, že je až tragédiou, ako to Satrapi "dokonale" spackala. Fakt obrovská škoda, že sa samotného snímku nechytil niekto odvážnejší, kto by nemal problém zobraziť viac z násilia či pritvrdiť v slovníku, v ktorom by dostalo priestor viac vulgarizmov. Ja osobne nie som zástancom takejto formy komunikácie, no tu sa mi to strašne pýtalo. Škoda preškoda, lebo toto je rozhodne lepší Dr. Dolittle. ()

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Tohle je masakr !!!! :-DDD Tohle je pro mne rozhodně neuvěřitelný překvapení !! ... Čekal sem oddechovou komedii a dostal multižánrovou maximálně inteligentní černočernou komedii, která zpracovává jako řada hororů a thrillerů tzv. "portrét do duše a života sériového vraha" ... Tohle není druhej Méďa , tohle je úplně o něčem jiným. Celý to začíná tak nevinně a přitom to dává ucelenej systém, kdy všechno se vším souvisí a my sledujeme "řádění" schizofrenií postihnutého blázna, jak likviduje všechny a všechno, kdo se mu dostanou do života. Je to jako by "pohled z druhé strany" na smutný problém tretných činů psychiatrických pacientů, ovšem neméně vypovídající, než takový Henry: Portrét sériového vraha apod !! Růžovo-fialové laskavé a veselé vnímání světa z pohledu hlavního hrdiny je tak do očí bijící, až člověka dráždí a vyvolává v něm postupně snad i větší nevolnost, než špinavé, těžkotonážní exploitery!! Tohle je fakt geniální kousek a dělali ho chytří lidi ... vtip a cynismus nejhrubšího zrna tak efektivně zaseklý do sebe, to jsem fakt neviděl roky .. Bravo!!! ()

Galerie (35)

Zajímavosti (8)

  • Pan Whiskers, jehož nadaboval Ryan Reynolds, mluví se skotským přízvukem a zní jako Craig Ferguson. Reynoldse inspiroval jeho skotský kamarád, kterého zná už 20 let. (Zdroj: bustle.com) (Maulincio)
  • Jerry Hickfang (Ryan Reynolds) se zmíní o Luciferovi, který je antagonistou básně „Ztracený ráj“ od Johna Miltona, po němž je pojmenováno průmyslové město – čítající 4 504 obyvatel –, ve kterém se odehrává děj filmu. (ČSFD)

Reklama

Reklama