Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Robotník v továrni na výrobu vaní Jerry Hickfang je milý, ale podivný človek. Skrýva v sebe tajomstvo v podobe lásky ku kolegyni z účtovníckeho oddelenia. Ich vzájomný vzťah však naberie vražedné rozmery.  Následne začínaú k Jerrymu prehovárať jeho domáci miláčikovia: diabolská mačka a benevolentný pes. Tí ho navedú na fantazijnú cestu smerujúcu k jeho spaseniu.
Mysteriózny psychologický thriller režíruje iránska režisérka Marjane Satrapi (Persepolis). V hlavných úlohách sa predstavia Ryan Reynolds, Gemma Arterton a Anna Kendrick. (ywo666)

(více)

Videa (7)

Trailer 1

Recenze (287)

BoPo 

všechny recenze uživatele

Odľahčený pohľad do vražednej mysle magora, ktorý je neohrabaný ťuňťa a ktorého totálne válcuje jeho kocúr (hlavná hviezda celého filmu). Ak sa malo jednať o krvavú oddychovku/romanťárnu, tak tam bolo dosť málo krvi. Ak sa malo jednať o vtipnú verziu Dextra, tak znova málo krvi a aj vtipu. Boli tu dobré momenty, nápady vzbudzujúce dojem, že konečne príde vyšší level zábavy, ale žiadne TADÁ neprišlo. Keď už ujetý film, tak poriadne a nie takýto tichý prd. Teším sa na film, kde konečne naplno zažiari Anna Kendrick. ()

verbal 

všechny recenze uživatele

Jak si pejsek s kočičkou upekli Americké psycho. Není to sice nic originálního, ale je to dostatečně bizarní, hravé, září to pastelovými barvami a je opravdu milé sledovat, jak se rozkokošný Rájen pokouší ze všech svých homosil o herectví. Je však docela škoda, že se tvůrci trošičku více neodvázali. Například když člověk kapku popustí jen tak namátkou, zcela psychicky vyváženě a kultivovaně uzdu své katolické fantazii, hned ho napadne, jaká vzrušující dobrodružství by se dala třeba zrealizovat s oživlou uřezanou kebulí Džemy Artrtnové! Což mi vzdáleně připomnělo tu slavnou romantickou příhodu z Vietnamské války, kdy se při průzkumu džungle ztratil voják. Dva dny jej hledali, pak jej prohlásili za mrtvého, ale třetí den se náhle objevil s frajerským úsměvem od ucha k uchu. Hned musel na kobereček k veliteli, aby své bezprecedentní jednání vysvětlil. „Pane veliteli,“ povídá rekrut, „velice se omlouvám, ale už jsem tu více než rok, všude jen samí chlapi, a já při plnění úkolu narazil na fakt sexy macatou Vietnamku, která se schovávala v jednom z těch minometných kráterů. Pochopte, prosím, opravdu jsem si nemohl pomoct, tak jsem se pár dní zdržel a pořádně jsme to spolu naprudko roztočili. Byla to skvělá jízda“. Velitel s chápavým úsměvem rozverně odpoví: „Tak to je vcelku pochopitelné, jsme jenom lidi, stát se to mě, taky bych se asi neudržel! A co,“ lačně na něj světácky mrkne „vykouřila ti ho pořádně?“ „To bohužel ne,“ odvětí vojín zklamaně „neměla hlavu.“ Tento film je dalším zářným příkladem toho, že se dá o patologických myšlenkových pochodech jeblého psychopata natočit i smysluplné, zábavné, svěží, vcelku neotřelé a neafektované dílo, ne jako v případě té ukrutné artové sračky jménem Birdman. Ten, jak ostatně neustále soudím, musí být zničen. ()

Reklama

RedAK 

všechny recenze uživatele

Notypičo! Pokud jste rebel, tak si čas od času na torrentech zakoupíte nějaký ten filmek, aniž byste si o něm cokoliv zjišťovali, tedy ani obsah, ani anotaci, zkrátka nic. Jistě, sice se tak můžete vystavit riziku, že vás snímek tématem trošku mine, protože třeba dojemný příběh o nacistických ovcích, které pod krutým velením diktátorského zlovůdce doktora Hrůzošvába otročí na planetě Orbital a sbírají mu vafle do sušenkových skladů, asi nebude úplně pro každého, ovšem v tom lepším případě můžete být velice mile překvapeni, třeba jako já u tohoto filmu. Bylo to hravě barevné, dokonale černohumorné a krvavě mrazivé. Žánry se střídaly tak rychle, že moje mimika vypadala chronologicky asi nějak takhle - :-) :-D :-O :-( :'( *fap fap* - takže to byl docela hustej mordor. A velice mě potěšila přítomnost madam Gemmy, které poslední dobou přicházím solidně na chuť, neboť je to luxusní kus sexy ženský, jež má ladné kontury a ideálně zaoblené dámské partie. Prostě žádná vyschlá anorektička, kterou byste mohli v případě potřeby založit do herbáře, ale zase ani žádná rozteklá sádelnice, která by neměla problém na snídani sníst Halinu Pawlowskou. Prostě dokonale tvarovaná a roztomile hezkoučká. Za mě teda výborné překvapení a mrdám tam plnou palbu, páč to byl fakt hukot. Zajímavé komentáře: RedAK ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Delikatesní lahůdka pro všechny ctitele a milovníky nadsázky, úchylného humoru a vyšinutých sériových vrahů. Hodně povedená černokomediální sonda do psýchy jednoho takového normálního schizofrenika, završená hezkým bollywoodským songem spolu se samotným Jéžíšem. Asi nejvíc se mi líbila scéna s jelenem. Originální, vtipné, nápadité, pohledné, ale i k zamyšlení, ty schizofrenikovy pocity a vnitřní pochody jsou tam myslím trefené trefně (tedy usuzuju tak podle knížek, schizouš fakt nejsem... leda málo). ()

Thomick 

všechny recenze uživatele

Sing our happy song, sing our happy song, come on clap your hands, sing our happy song! Sing our happy song, sing our happy song, come on sing along, sing our happy song... --- Nečekejte komedii; ba ani takzvanou "černou komedii". Tohle je spíš regulérní horor o neodolatelně absurdnim nádechu a fikanym kontrastu barev; naprosto svá záležitost. A Ryanu Reynoldsovi tady jednoduše nejde nepodlehnout. Ať už v roli Jerryho, neomalenýho skotskýho kocourka Mr. Whiskerse nebo kultivovanýho pejska Boscoa... případně ve všech najednou. ()

Galerie (35)

Zajímavosti (8)

  • Pan Whiskers, jehož nadaboval Ryan Reynolds, mluví se skotským přízvukem a zní jako Craig Ferguson. Reynoldse inspiroval jeho skotský kamarád, kterého zná už 20 let. (Zdroj: bustle.com) (Maulincio)
  • Jerry Hickfang (Ryan Reynolds) se zmíní o Luciferovi, který je antagonistou básně „Ztracený ráj“ od Johna Miltona, po němž je pojmenováno průmyslové město – čítající 4 504 obyvatel –, ve kterém se odehrává děj filmu. (ČSFD)

Reklama

Reklama