Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Robotník v továrni na výrobu vaní Jerry Hickfang je milý, ale podivný človek. Skrýva v sebe tajomstvo v podobe lásky ku kolegyni z účtovníckeho oddelenia. Ich vzájomný vzťah však naberie vražedné rozmery.  Následne začínaú k Jerrymu prehovárať jeho domáci miláčikovia: diabolská mačka a benevolentný pes. Tí ho navedú na fantazijnú cestu smerujúcu k jeho spaseniu.
Mysteriózny psychologický thriller režíruje iránska režisérka Marjane Satrapi (Persepolis). V hlavných úlohách sa predstavia Ryan Reynolds, Gemma Arterton a Anna Kendrick. (ywo666)

(více)

Videa (7)

Trailer 1

Recenze (287)

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Zdanlivo neškodný chlapík s rodinnou psycho históriou sa pokúša zbaliť sexi kolegyňu z práce a doma sa rozpráva so svojim (good) psom a (evil) cat. Žije pri tom vo svojom svete s trochu prikrášlenou realitou a hoci mu niekedy nie je kryštalicky jasné čo sa deje, dosť toho tuší... a divák ešte viac... Čo sa vyplní je možno predvídateľné, ale spracované je to tak, že divák to napriek tomu v pohode zhltne. Svieža, chytľavá, čierna komédia s výrazne temným nádychom, ktorá sa nebojí krvavých scén ani bizarných nápadov. A Reynolds je v tej psycho polohe až prekvapivo dobrý. ()

emma53 

všechny recenze uživatele

Komediální ujetina, jakou jsem opravdu hodně dlouho neviděla. Ale pří vší pokloně k takovému extravagantnímu dílku mám přesto pocit, že by tomu svědčila ještě trochu větší jiskra. Bocscoa s Whiskasem bych chtěla mít doma, myslím, že nějaké využití bych pro ně rozhodně našla:-) Ryan Reynolds byl svůj, tak jak ho znám a ten závěr s modrýma polobotkama byla super tečka. Plus hezké barvičky s prima muzikou, které to celé zvedly o level nahoru, mě nutí, abych si nechala ještě chvilku na rozhodnutí, co takovému The Voices nakonec napálím. - Vzhledem k faktu, že jsem to přežila (mnozí ví:D) bez úhony na zdraví, tak tentokrát střílím hvězdy směrem nahoru, asi tam vážně patří! ()

Reklama

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Každý průměrný schizofrenik přeci ví, že na kočky nesmí dát, to je známá věc. Nezávazně poklábosit se dá se všemi svými hlasy, ale pokud si chcete udržet všech pět pohromadě a neskončit v blázinci či i hůř, nesmíte je poslouchat. Snad jedině s výjimkou urzona kanadského, jehož moudrost a zdravý rozum jsou přímo pověstné. Marjane Satrapi mne tedy trochu zklamala neznalostí tak fundamentálních zákonitostí našeho světa, nicméně zbytek, musím uznat, se jí vcelku povedl. Barevná pozitivní schíza je velmi obvyklou variantou, při níž naši členové často ztrácejí sebekontrolu a vraždí zcela bez příprav a impulsivně. My, a není nás mnoho, s představou pekla na Zemi, jsme přece jen o dost opatrnější, démoni kolem nás stále bdí a zlikvidovat některého z nich stojí mnoho času příprav a plánování. Výsledek však stojí za to, lovím totiž pouze samičky a anatomicky kupodivu přesně sedí... ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Krásne schizofrenické dielo a podľa mňa lepšie a vtipnejšie než Americké psycho. Kto by povedal, že ho režírovala iránska žena. Aj vrah môže byť pozitívny a v spolupráci so svojimi práškami aj tak trochu smoliar. Zmätkár Reynolds predvádza výborný výkon, jeho sparing partnerky mu pomáhajú, ako to len ide. Zaujímavý film, kde sa spája zábava, morbídnosť i romantika. ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

Tak tohle bylo naprosto dokonalý. Přesně takhle se musej cítit aneb zpověď beznadějného sociopata v podobě, v jaké jste ji zaručeně nikdy předtím neviděli. Ultimátní mix černé komedie a napínavého dramatu; chce se mi napsat "Deadpool: The Prequel" a chce se mi taky napsat "pošlete na něj Dextera" ale bál bych se, že by spolu ti dva začli kámošit. Vážně hodně originální pitomina. Korunu všemu nasazuje parádní závěrečnej song, plus chci okamžitě vidět taneční film s Reynoldsem! P.S. Díky Axisovi za tip. Nechápu, jak se mi to mohlo vyhejbat... ()

Galerie (35)

Zajímavosti (8)

  • Jerry Hickfang (Ryan Reynolds) se zmíní o Luciferovi, který je antagonistou básně „Ztracený ráj“ od Johna Miltona, po němž je pojmenováno průmyslové město – čítající 4 504 obyvatel –, ve kterém se odehrává děj filmu. (ČSFD)

Reklama

Reklama