Reklama

Reklama

Vampyres

  • Velká Británie Blood Hunger (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Upírský horor zasazený do 20. století s gotizujícími prvky a eroticko-lesbickými scénami. Mladý pár John a Harrieta se na své cestě s karavanem zastaví u opuštěného viktoriánského sídla. V jeho blízkosti uvidí dvě mladé dívky, které stopují kolemjedoucí muže a nechávají se k sídlu odvézt. Jedna z dívek přivede do tajemného domu Teda, který s ní stráví noc a ráno se probouzí s pořezanou rukou. Harrietě se vše zdá divné a snaží se zjistit, co se na tomto pochmurném místě vlastně děje... (Mariin)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (11)

Han22 

všechny recenze uživatele

Dvojice lesbických upírek si v naší době vodí do svého sídla řidiče, které stopnou, opijí je vínem, zblbnou hlavy lesbo hrátkami a pak je pořežou a vypijí jim krev. A to je v podstatě vše, nic zajímavého kromě nějakých těch koz ve filmu neuvidíme. Naopak pseudoupírky které nemají zuby a světlo jim příliš nevadí mě extra nenadchly. Člověk pak neví jestli kouká na upírský horor nebo nějaké dvě psychopatky co si libují v krvi. Ne úplně mizerný horor, ale taky žádný zázrak. ()

Mariin 

všechny recenze uživatele

Jako horor situovaný do 20. století a přitom s gotizující atmosférou by to vůbec nebylo špatné. Ale na škodu je množství těch erotických a lesbických pasáží, které to dle mého názoru posouvají jinam, místy až k primitivnímu soft-pornu. V Británii byly některé scény dlouho cenzurovány, čemuž se nedivím. Nicméně, jisté kvality tento zdánlivý škvár určitě má. Exteriéry se točily na viktoriánském zámečku Oakley Court, známém např. též z hororů Reptile nebo Rocky Horror Picture... ()

Reklama

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Ne úplně klasická upířina, v níž "upírky" nemají tesáky (své oběti vždy pobodají a rozřežou), procházejí se za denního světla, aniž by shořely, a strašně rády stopují. A jelikož se ocitáme v lesbickém hororu 70. let, pokocháme se spoustou dívčí nahoty a sexu. Ale bez krve by to samozřejmě nešlo. Vampyres se násilí rozhodně neštítí, což dokážou dobré dvě explicitnější scény, ale prim tu hraje spíš ta melancholická atmosféra, podobně jako v Larrazově Symptoms. Pokud jste goticky naladěni, s čistým svědomím vám tenhle film doporučím. A Karlosovi díky za tip. ()

Jimmi 

všechny recenze uživatele

Dve lezbicke upirky stopuju osamelych muzov a ziadaju ich o zvezenie do ich nedalekeho 'chudobneho" pribytku. Ked su uz tam tak preco si nehodit trochu cerveneho vina?. Slovo da slovo a po kratkom obcovani pride but vrazda alebo alebo iba jemne vycucanie na kraj smrti a takto sa to opakuje prvu polovicu filmu. Neskvor sa uz film celkom rozbehne ku krvavemu konci. Skoda prvej polovici filmu kde sa prakticky nic nedeje. Celkovo bolo tu par nahotiniek lezbickych scen a zopar vrazd a vycucavania ale celkovo som z filmu nemal moc dobry pocit a dost ma mrzi ze lezbicke upirky nemali pekne upirske zubky:( ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Veľmi britsky pôsobiaca vampiriáda, z ktorej látky budete pomerne prekvapený. Či už v dobrom, alebo v zlom. Nejde o nič explicitné ani v násilnostiach a ani v erotike, z týchto aspektov je to skôr jemnejšie spracovanie, ale určitá pochmúrna atmosféra je tu cítiť. Ak máte náladu na niečo krvavé, či akčné a gore, radšej sa vyhnite. ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama