Reklama

Reklama

VOD (1)

Píší se 70. léta 19. století. Uprostřed nových osadníků a psanců čeká dánský přistěhovalec Jon (Mads Mikkelsen) už dlouhá léta, aby mohl svou ženu se synem přivést do Spojených států. Když se mu to konečně podaří, oba se jen chvíli po příjezdu stanou obětmi hrůzného zločinu. Jon ze žalu a zoufalství pachatele zabije, což se neobejde bez ostré reakce. Bratrem zabitého vraha je totiž bezcitný plukovník Delarue, který terorizuje městečko Black Creek a nezastaví se před ničím, co by mu zabránilo pomstít svého sourozence. Bez pomoci komunity, která ho opustila a zavrhla, se Jon mění z mírumilovného osadníka v neohroženého bojovníka, který musí zachránit město a najít klid v duši. (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (519)

DwayneJohnson 

všechny recenze uživatele

Hodně slabý western, nebo spíše parodie, tak mně to občas přišlo. Jednoduchý a dost nelogický děj a potom už jen obyčejný příběh o pomstě, kde už je předem jasné, jak to nakonec dopadne. Eva byla zcela tragická a tak jednu hvězdu dávám za Madse a tu druhou za Erica Cantonu. I když v Manchesteru válel mnohem líp, o tom není sporu. A srovnávat tenhle film s the Proposition je hodně mimo mísu. ()

Superpero 

všechny recenze uživatele

Zabili jste mi ženu, tak tady máte přes držku. Je to skvělé, jen škoda okatých digitálních scenérií. Moc se tam nemluví, jelikož tam jsou samí drsný chlapi. Mikkelsenovi jsem pistolníka věřil. Jeho protipól je padouch, který střílí mrzáky a důchodkyně, bez mrknutí oka. Dokonce se mi líbila i Eva Green, která mne jinak vůbec nepřitahuje. Sem přináší takovej element tajemství. No měl jsem z toho úplně chuť zapařit si zase Red Dead Redemption. ()

Reklama

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet €10,5miliónaTržby USA $42,070Tržby Celosvetovo $1,243,000▐ western žije, ďalší skvelý prírastok a to dokonca z európskej produkcie, Mads Mikkelsen opäť vládne, nechá zaspomínať na Eastowoodovky, plusom herecké obsadenie, drsnosť, napätie /80%/ ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Film potvrdzuje, že western nie je mŕtvy. Trocha špinavej rapavej tvár. ženská s uhrančivým kukučom, smradľavé pušky, sympatický záporák, hoci hovado prvého rangu, kazateľ, čo nepozná Bibliu, a kúdole prachu až v zadku. Prišiel, trocha si odtrpel a vybavil, čo treba. Taký štandard, legendou sa to nikdy nestane, ale tak na dánskeho cowboya veľmi slušné. Pritom v Dánsku už tie kravy pásť až tak nechcú, lebo veľa prdia. ()

Dudek 

všechny recenze uživatele

Vynikající přímočará žánrovka, která zkušeně pracuje s osvědčenými filmařskými postupy. Na tomhle filmu je krásně vidět, že není vždy třeba se pokoušet o originalitu, zvláště u podobných čistě žánrových snímků. Chápu, že někomu může vadit spousta digitálního balastu, nicméně na obranu je třeba říct, že ačkoliv je ho opravdu hodně, nikdy není v popředí scény a nestává se tedy výraznou součástí děje. ()

Galerie (71)

Zajímavosti (11)

Související novinky

Eva Green znovu u Burtona

Eva Green znovu u Burtona

29.07.2014

Francouzská herečka Eva Green letos dráždí diváky hned v pěti projektech: V mysteriózním seriálu Penny Dreadful, v akčňáku 300: Vzestup říše, ve westernu Salvation, v dramatu White Bird in a Blizzard… (více)

Reklama

Reklama