Reklama

Reklama

Obsahy(1)

28-ročná Megan (Keira Knightley) má zamestnanie, ktoré nie je primerané jej vysokoškolskému vzdelaniu, a prechádza urputnou krízou poškolského veku. Je vhodená do života dospelých, bez kariéry, motivácie či plánov o svojej budúcnosti, a tak pohodlne zostáva v úzadí, zatiaľ čo jej priatelia dosahujú rôzne míľniky a oslavujú nové a nové úspechy. Keď ju jej stredoškolská láska Anthony (Mark Webber) požiada o ruku, Megan spanikári, no naskytne sa jej nečakaná príležitosť na útek. Na týždeň sa skryje v dome jej novej kamarátky, šestnásťročnej Anniky (Chloë Grace Moretz), a jej životom unaveného slobodného otca Craiga (Sam Rockwell)... (figliar)

(více)

Videa (6)

Trailer 1

Recenze (131)

adam9 

všechny recenze uživatele

Vše plyne pohodovým, víceméně nedojáckým tempem, ale dojem z chování hlavní postavy mě tak vytáčí a zraňuje, že mi je celkový obrázek spíše proti srsti. Zkrátka ženy dokážou být pěkné bezcitné bitches, ale dokážou to zahrát tak, že jsou stejně nejdůležitější na světě. Pro mě to jen potvrzuje vyvracení mýtu, že ženy jsou citově vyspělejší. ()

hansel97 

všechny recenze uživatele

Nečekal jsem nic extra a jsem mile překvapený, film je skvělý, geniální a originální scénář, skvělé obsazení a skvělá atmosféra. Navíc je podle mě hodně těžký být originální (ne kýčovitý) v romantické komedii a to se tady povedlo na jedničku. A Chloe a Keira jsou prostě moje lásky. :3 Plus: Další film, u kterého nepochopím, proč nešel do českých kin. Hlavně že sračky typu "střelba v každý scéně" promítaj. ()

Reklama

mira.l 

všechny recenze uživatele

Nic moc jsem od toho nečekal a jak už to v podobných případech bývá, byl jsem vcelku mile překvapen. Příjemná, pohodová podívaná o takovém "odrostlém dítěti" Megan, (a tím dítětem nebyla vlastně jen ona), které ztvárnila řek bych velmi pěkně Keira Knightley, tahle poloha jí sedla. Megan na prahu třicítky vlastně tak nějak neví, proč studovala, co by chtěla v životě dělat. Na svatbě své kamarádky, kde vidí, jak si ostatní kolem budují svoje životy a kariéry, dostává od přítele nabídku k sňatku, dochází jí, že vlastně neví, jestli to je to, co chce, a reaguje poněkud zbabělým útěkem. Ten jí však shodou náhod přinese novou kamarádku, šestnáctiletou Anniku (mimochodem velmi koukatelná Chloë Grace Moretz), ke které se na týden napakuje, aby si udělala pořádek v hlavě. Výsledkem je ještě větší zmatek, když se tak nějak zakouká do jejího otce, osamělého právníka. Docela zajímavá zápletka, příjemná hudba a ... a ... a vůbec, mě se to dost líbilo a jsem rád, že to skončilo, jak to skončilo, i když ten konec byl trochu kýčovitý, ale to jsme přece očekávali, ne:)? ()

emma53 

všechny recenze uživatele

Co bych asi měla napsat k filmu, který jsem si vysloveně cíleně vybrala jako relaxační pilulku? A navíc s herci, které mám ráda, o Samovi ani nemluvě. Láska je bláznivá, nevypočitatelná, ale krásná. A když si možná někdy myslíte, že je to ta pravá, nikdy nevíte, jestli se někdy nestane podivný zázrak, který zprvu nepochopíte, ale srdce Vám řekne a zcela jasně napoví, kam ho máte nasměrovat. A takhle podobné to bylo s Megan, která hledala sama sebe a nejen, že se našla, našla ještě něco krásnějšího.............Proč to nezvednout tam, kde jsem se cítila příjemně, takže žádný rozbor scénáře, kamery a podobně rozhodně nehodlám pitvat, protože v tomhle případě je mně to úplně jedno. Pilulka zabrala a to je podstatné. ()

golfoxovox1 

všechny recenze uživatele

Opět se potvrzuje, že i když se ve filmu vyskytují moje dvě oblíbené herečky, nemusí to znamenat zážitek z řad těch kvalitnějších. Jako komedie to na mě moc nefungovalo a celou dobu bylo jasné, k jakému konci to spěje. Ale jak naznačuje uživatelka Hellstruck, problém u mě bude asi, že jsem už od začátku měl docela problém vcítit se do hlavní postavy a chápat její pochody :-) ()

Galerie (41)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama