Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Z malého městečka se za tajemných okolností ztrácejí lidé. Svědci tvrdí, že na vlastní oči viděli ducha žraloka, který se vždy objevuje tam, kde se nachází voda. (LIVINGDEAD)

Recenze (64)

Terezasch odpad!

všechny recenze uživatele

Pro mě skutečné utrpení. Kamarád se mi snažil namluvit, že je to prý sranda. Z čehož jsem usoudila, že má velmi zvláštní smysl pro humor. Do srandy to má daleko. Směšné to tedy je, ale nikoli vtipné. Dávejte si pozor, ať nespadnete hlavou do plastového kbelíku. Mohl by v něm totiž číhat duch žraloka, a rozemlít vás na kaši. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Neuvěřitelná věc tohhelncto. Vlastně je to agitka Svazu ochránců žraloků, aby se tyhle zvířata nezabíjely, protože pak se vrátěj jako žraločí strašidla a můžou tak bejt prakticky všude, kde je voda. Tak třeba v bazéně, ve vaně, v kýbli, v záchodě a daj se i vypít. Tohle musel vymyslet někdo, komu to hulení dává vážně zabrat. :D 10% ()

Reklama

Godhaj 

všechny recenze uživatele

,,Teda, to bude macek! Dává mi pěkně do těla.“ Když už byli žraloci i v písku a v tornádech, je jasné, že je potřeba přinést do dalších filmů trochu scénáristické inovace. Žralok ve formě ducha je na to ideální, teda pokud se jedná o céčkový film. Což tenhle skutečně je. V tomto filmu se žralok dokáže zjevit i ve sklence vody či vodovodní hadici. To ale nemíním jako kritiku, naopak takováto šílená originalita se mi líbí. Bohužel je snůška neotřelých nápadů obalena amatérským zpracováním. Herci jsou veskrze nesympatičtí a příběh je složen ze samého pobíhání sem a tam a jako výplň slouží mentorování o jakémsi vodoo prokletí nebo něco takového. A to je bohužel nuda, což u žraločích filmů nesnáším. ()

michalle9 

všechny recenze uživatele

Po přepínání kanálů kdy jsem se ''zasekl'' na žraloku zabijákovi jsem jako první scénu viděl tu na policejní stanici kdy žralok ''vyleze'' z toho strážníka a potom se rozplyne... Prostě co to sakra? :D naprostá slátanina která si ale ani na nic víc nehraje... Od filmu který se jmenuje Duch žraloka se taky nedá nic víc čekat... ()

Kadas97 odpad!

všechny recenze uživatele

No originalita sa tvorcom musí nechať, teraz len očakávam kedy bude nejaký film typu žralok skrížený s lietajúcou rybou zabíjajúci kozmonautov. Je to stupidina na entú, ale už dlho som sa tak schuti nezasmial na niečom čo sa nepodarilo. Do konca filmu som rozmýšlal či to je naozaj Sean Connery a nakoniec mi odľahlo, že to nebol on lebo by som to ťažko rozdýchaval. A keď už môže byť žraločí prízrak mohol by byť aj žraločí exorcista. 0 z 10 ()

Galerie (16)

Zajímavosti (5)

  • Thomas Vitale, jeden z šéfů televize SyFy, řekl, že myšlenka o vraždícím žraločím duchu pochází od jeho sedmileté dcery. (JP84)
  • Žralok, kterého vyrobil tým Shark City Ozark, je replikou Bruce a vzdává hold filmu Čelisti (1975). (Johnny.ARN)
  • Ke konci filmu Finch (Richard Moll) řekne Avě (Mackenzie Rosman), že když její otec zabil žraloka, musí být ona ta, která zabije žraloka ducha. Avin otec však žraloka nezabil. Avin otec vlastnil loď, kterou si najal ten, kdo žraloka zabil. Když už, tak se Avin táta snažil zabránit tomu druhému, aby žraloka zabil. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama