foto

Richard Moll

  • nar. 13.1.1943 (76 let)
    Pasadena, California, USA

Biografie

Richard Moll je americký herec. Narodil se v roce 1943 dne 13. ledna v Pasadeně v Kalifornii jako Charles Richard Moll. Jeho otec Harry Findley Moll pracoval jako pravník a jeho matka Violet Annita byla zdravotní sestra. Chodil na University of California v Berkeley a byl členem bratrstva Kappa Alphy Aby.

Diváci ho mohli vidět v roce 1979 ve sportovním filmu MÍLE OD JERICHA. Hrál ve filmech jako jsou např. CAVEMAN (1981), MEČ A ČARODĚJ (1982), NIGHT TRAIN TO TERROR (1985), DŮM (1986), TEN, KTERÝ PŘEŽIL (1987), NABITÁ ZBRAŇ (1993), ROLNIČKY KAM SE PODÍVÁŠ (1996), ŽIT V NEBEZPEČÍ (1997) nebo SCOOBY DOO: PROKLETÍ NESTVŮRY Z JEZERA (2009). Hrál v seriálech jako jsou např. ŽENATÝ SE ZÁVAZKY, SABRINA, MLADÁ ČARODĚJNICE, NIGHT COURT, A-TEAM, BABYLON 5, DOKTORKA QUINNOVÁ, FANTASY ISLAND, HERKULES, POBŘEŽNÍ HLÍDKA, REMINGTON STEEL, HAPPY DAYS, LOĎ LÁSKY aSMĚR JIH. Kromě hraní ve filmech a seriálech se věnuje také dabování. Daboval v seriálech jako jsou např. Superman, Batman, Liga spravedlivých, Batman: Odvážný hrdina. Daboval ve filmu American pop (1981).

V soukromém životě byl ženatý celkem dvakrát. První jeho manželka byla Laura Class, rozvedli se v roce 1992. Jeho druhá manželka byla Susan Brown, se kterou se rozvedl v roce 2005. Ze druhého manželství má dvě děti.

Joe "reich" Ferrone

Herecká filmografie

Filmy

2018 Slay Belles
2017 Circus Kane
2016 Razor
2015 DaZe: Vol. Too (sic) - NonSeNse
Kids vs Monsters
2014 BFFs
Pub Quiz (TV film)
2013 Duch žraloka (TV film)
Jurassic: Stoned Age
2012 DisOrientation
Hemingway (TV film)
Sorority Party Massacre
2011 Assassins' Code
Lake Effects
2010 Scooby Doo! Prokletí nestvůry z jezera (TV film)
2009 Love at First Hiccup
2008 Four Cent Carol
Vánoční chaloupka
2007 Bezhlavý jezdec
2006 Nightmare Man
2005 Angels with Angles
IceMaker
2003 Cats and Mice
Dumb Luck
Small Souled Men
The Work and the Story
Uh Oh!
2002 Angel Blade
Biggest Fan, The
No Place Like Home
QIK2JDG
2001 Evoluce
Pavouci 2
Scary Movie 2
Veselé Vánoce, Santa Clausi (TV film)
2000 Big Monster on Campus
Dish Dogs
Flamingo Dreams
Hodina stínů
That Summer in LA
1999 But I'm a Cheerleader
Foreign Correspondents
1998 Casper a Wendy (TV film)
Defectors, The (TV film)
Monkey Business
Planeta barbarů
Route 66
Výkupné za rošťáka (TV film)
1997 Casper - První kouzlo (TV film)
Little Cobras: Operation Dalmatian
Me and the Gods
Snide and Prejudice
Žít v nebezpečí
1996 Elevator, The
Klub tajných agentů
Rolničky, kam se podíváš
The Glass Cage
The Lawyer
1995 Adventures of Smoke Bellew
Kniha pohádek
Smrtící mise
1994 Beanstalk
Flintstoneovi
Summertime Switch (TV film)
Žádný dezert tati, než posekáš trávu
1993 Nabitá zbraň 1
1992 Let's Kill All the Lawyers
Marilyn Alive and Behind Bars
Mistr kickboxu
Words Up! (TV film)
1991 Bláznivá jízda
Last Holloween, The (TV film)
1989 Dream Date (TV film)
Murphy's Laws of Golf
Zlá macecha
Závod s časem
Školní plavba (TV film)
1988 Pulse Pounders
1987 Jestliže je úterý, musíme být v Belgii (TV film)
Ten, který přežil
1986 Bojová akademie (TV film)
Dům
1985 Night Train to Terror
1984 Pán jeskyně
1983 Ocelová smrt
Under Arrest
1982 Meč a čaroděj
1981 Americký pop
Archer: Fugitive from the Empire, The (TV film)
Bret Maverick (TV film)
Caveman
Hard Country
Liar's Moon
Through the Magic Pyramid (TV film)
Zlořečení
1980 Cataclysm
1979 Mark Twain: Beneath the Laughter (TV film)
Míle do Jericha (TV film)
1977 Brigham

TV seriály

2013 Anger Management (TV seriál)
Charlie and the Airport Sext (S02E25)
2010 Odložené případy (TV seriál)
Bunny na útěku (S07E12)
2007 Fantastic Two, The (TV seriál)
2004 Detroit Docona (TV seriál)
2002 Smallville (TV seriál)
Básník (S02E05)
1999 100 Deeds for Eddie McDowd (TV seriál)
1997 Batman (TV seriál)
Sabrina - mladá čarodějnice (TV seriál)
Sabrina Gets Her License: Part 2 (S02E02)
1996 Adventures of Smoke Bellew (TV seriál)
Ženatý se závazky (TV seriál)
Videoklip (2. část) (S10E15)
Hood, Bud a Kelly (1. část) (S10E14)
1995 Babylon 5 (TV seriál)
Lovec, kořist (S02E13)
1994 Spiderman (TV seriál)
Doktorka Quinnová (TV seriál)
Veselý Halloween (S03E06)
1993 Getting By (TV seriál)
Mighty Max (TV seriál)
1992 Batman (TV seriál)
1984 Night Court (TV seriál)
1983 A-Team (TV seriál)

Host

TV pořady

2010 The 8th Annual TV Land Awards (TV pořad)
1990 Chipmunks: Rockin' Through the Decades, The (TV pořad)
1989 The Pat Sajak Show (TV pořad)
1987 The 39th Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
1984 Super Password (TV pořad)
1973 The $10,000 Pyramid (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace