Reklama

Reklama

Poslední dva roky se Ben (Kevin Hart), strážný ze střední školy, snaží dokázat detektivu Jamesovi (Ice Cube), že není blázen jenom do počítačových her, ale i do detektivovy sestry. Když Bena konečně přijmou na policejní akademii, James ho posadí na místo spolujezdce služebního auta, aby ho pořádně vystrašil a ukázal mu, že na práci u policie nemá. Události divoké noci je ale zavedou k nejnebezpečnějšímu zločinci ve městě a James na vlastní kůži pozná, že Ben nemá od prudkých slov daleko k činům. (Bontonfilm)

(více)

Videa (5)

Trailer 2

Recenze (184)

Figu 

všechny recenze uživatele

To bude jízda švárůůůůůů... Ice Cube mě se svým tvrďáckým kukučem sere už dlouho. Připomíná mi typickýho cikánka, kterej si ukradl svoje první kolo před Albertem a je king největší. Jeho malej střelenej švára je trumbera jako prase, ale narovinu říkám, že mě kolikrát rozesmál. Prostě mega napodobenina Mizerů, která neurazí, ale ani nenadchne. Pohodový tři hvězdy. 60% ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Rozhodně nic pro chlapce a děvčata, které si zpestřují víkendy upalováním našich černých spoluobčanů. Čistokrevná negerská zábava. Aby ji člověk docenil, tak v něm musí žít alespoň kapka černých genů. Vzhledem k tomu, že z mého krásného sportovního těla tu a tam vyčnívá 20 čísel, tak jsem byl cílovou skupinou pro tento film. Přiznám se, že mi chvíli trvalo si zvyknout na ústřední duo opiček. Nedokážu přesně říct, který z nich mi vadil víc. Jestli ten který nehrál a nebo ten, který se pokoušel hrát až moc. Pár vtípků ovšem dopadlo na úrodnou půdu a až tak jsem při sledování netrpěl. Zápletka je sice z kategorie těch nejohranějších. Nicméně ve filmu jako je tento, to zřejmě není nevýhodou. Slabé tři kousky. Snesitelná jednohubka, která mě závratně neiritovala. Mírně nadhodnocuji, protože nemohu dát dva kousky svým černým bratrům. ()

Reklama

Bezda22 

všechny recenze uživatele

Ice Cube mě ve filmech baví. Mám rád ty jeho výrazy v xichtě. Hart je takovej protivnej vocas, mě trošku míň sympatickej než Martin Lawrence, ale typově dost podobnej herec. A film je zábavnej, vtipnej i akční. A nic neni přehnaný, všechno to má dobrý tempo a hranice, kterejch se drží. Tak proč ne.... 60% ()

johnsnow 

všechny recenze uživatele

Tak hodnotenie tomuto filmu odpovedá no napriek tomu sa to dá. Takže Cube je dobrý herec no tuto mi veľmi nesadol v Streetoch bol brutálny. Hart je super komik, čo urobil srandovné tam som sa smial, jeho frajerka je kočka, Fishburne má síce málo priestoru ale je dobrý záporák a Leguiziamo ako SPOILER: zradná policajná sviňa je tiež v pohode. Akcia nemá čo ponúknuť a nie je jej tu veľa v podstate sú tu 3 akčné sekvencie ktoré ale nemajú grády ani nápad. Humor je na tom lepšie ale iba vdaka Hartovi. Suma sumárom priemer za silné 3* a teším sa na dvojku tá je vraj lepšia. ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Zo začiatku to vyzerá dosť tupo a niekto ten trápny humor nemusí, ale ak vydržíte v závere sa tu celkom slušne rozbehne. Čo sa týka čierneho dua, tak Ice Cube ako vždy aj tu si vystačí s kamenným xsichtom a jedným výrazom a jeho mladší a čiernejší kolega vyzerá trištvrte filmu ako ... no, pozriete sa na plagát. Aj keď je to černošská komédia, ja to zas tak čierne nevidím. 60% - 3* ()

Galerie (18)

Zajímavosti (9)

  • Během rozhovoru o gangsterovi Omarovi se Ben ptá, zda má jizvu na tváři. Jde o odkaz na postavu jménem Omar Little. Omar je zápornou postavou seriálu The Wire s jizvou na tváři. (Hal_Moore)
  • Po titulcích je možné zhlédnout ještě jednu scénu. (Will_X)

Reklama

Reklama