Reklama

Reklama

Poslední dva roky se Ben (Kevin Hart), strážný ze střední školy, snaží dokázat detektivu Jamesovi (Ice Cube), že není blázen jenom do počítačových her, ale i do detektivovy sestry. Když Bena konečně přijmou na policejní akademii, James ho posadí na místo spolujezdce služebního auta, aby ho pořádně vystrašil a ukázal mu, že na práci u policie nemá. Události divoké noci je ale zavedou k nejnebezpečnějšímu zločinci ve městě a James na vlastní kůži pozná, že Ben nemá od prudkých slov daleko k činům. (Bontonfilm)

(více)

Videa (5)

Trailer 1

Recenze (184)

rublik05 

všechny recenze uživatele

Kevin Hart i Ice Cube jsou moji oblíbení herci, spojit je do jednoho komediálního filmu se jevilo jako geniální nápad a záruka skvělé zábavy spojené s drsnou akcí. Zpočátku to vypadalo nadějně, postupně se ale snímek začal měnit v cosi nudného, nezajímavého a nevtipného, nemluvě o naprosto nefungující chemií mezi ústřední dvojicí. Hodina a půl se neskutečně vlekla, nijak mě nezaujaly ani vedlejší postavy, byť třeba John Leguizamo nebo Laurence Fishburne ještě jakžtakž ušli. Přišlo mi to strašně zbytečné a o ničem, Cube i Hart mají rozhodně na víc. 3/10. ()

Bezda22 

všechny recenze uživatele

Ice Cube mě ve filmech baví. Mám rád ty jeho výrazy v xichtě. Hart je takovej protivnej vocas, mě trošku míň sympatickej než Martin Lawrence, ale typově dost podobnej herec. A film je zábavnej, vtipnej i akční. A nic neni přehnaný, všechno to má dobrý tempo a hranice, kterejch se drží. Tak proč ne.... 60% ()

Reklama

VanTom 

všechny recenze uživatele

Většinou Kevina Harta snáším a jeho uječený humor mi nijak nevadí, ale tady pomyslnou čáru otravnosti dalece překročil. Velký podíl viny na tom nese unylá režie Tima Storyho, která se v podprůměrné akci nezmůže na víc než bezkrevnou rutinu a v natahovaných dialogových etudách nezvládá herce jakkoliv usměrnit, ani vlít trochu šťávy do předvídatelně plytké "Training Day" premisy. Ta jednotvárnost děje, postav a keců keců keců je úmorná. ()

juta 

všechny recenze uživatele

Černošské hvězdy, jedna v roli drsného policisty honící se za dealerem se zbraněmi Omarem a druhá snažící se státi se dobrým policistou, přestože mu to díky nižší sebevědomosti nejde tak dobře, jak by si přál. Nesourodá dvojka dokázala párkrát pobavit, i klišé tu bylo cítit, ale některé scény byly hodně dobré, třeba ta na začátku s honičkou docela nadprůměr. ()

Figu 

všechny recenze uživatele

To bude jízda švárůůůůůů... Ice Cube mě se svým tvrďáckým kukučem sere už dlouho. Připomíná mi typickýho cikánka, kterej si ukradl svoje první kolo před Albertem a je king největší. Jeho malej střelenej švára je trumbera jako prase, ale narovinu říkám, že mě kolikrát rozesmál. Prostě mega napodobenina Mizerů, která neurazí, ale ani nenadchne. Pohodový tři hvězdy. 60% ()

Galerie (18)

Zajímavosti (9)

  • Hlavné filmovanie sa začalo 31. októbra 2012 v Atlante a po 35-tich dňoch skončilo 19. decembra 2012. V prvý natáčací deň CBS Atlanta vyslala varovnú správu, že v štvrtok 1. novembra budú v obchodnom dome simulované prestrelky. (martin5504)
  • Během rozhovoru o gangsterovi Omarovi se Ben ptá, zda má jizvu na tváři. Jde o odkaz na postavu jménem Omar Little. Omar je zápornou postavou seriálu The Wire s jizvou na tváři. (Hal_Moore)

Reklama

Reklama