Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

První láska je nezapomenutelná. Připomíná jízdu na horské dráze, kdy člověka ovládají síly, proti nimž je bezmocný. Davidovi a Jade se právě tohle přihodilo. Podle slavného stejnojmenného románu Scotta Spencera vznikla plnokrevná romance, která vám připomene nebo ukáže, jak mocné a magické je období první zamilovanosti. David (Alex Pettyfer) a Jade (Gabriella Wilde) jsou spolužáci, čerství absolventi střední školy, ale to je to jediné, co je spojuje. Jade vyrůstala v přepychu, opečovávaná starostlivými rodiči, kteří jí nalinkovali kariéru lékařky. David má za sebou jeden drobný střet se zákonem, pracuje s tátou v jeho autodílně a na budoucnost radši nemyslí. Když mezi nimi při náhodném setkání přeskočí mohutná jiskra, nedívají se napravo ani nalevo a s nasazenými růžovými brýlemi kráčí vstříc šťastné společné budoucnosti. Neuvědomují si přitom, že existují lidé, kteří jim jejich vztah nepřejí a udělají všechno proto, aby ho zničili. Říká se, že láska hory přenáší, ale jsou věci, se kterými si poradit nedokáže. (CinemArt)

(více)

Videa (18)

Trailer 2

Recenze (162)

eLeR 

všechny recenze uživatele

Shana Feste nie je zlá režisérka, jej Country Strong mám rada. Ale Endless Love bolo také sladké až presladké a predvídateľné ako len typické romantické filmy môžu byť. Hotová rozprávočka. Jedno ale musím uznať: veľmi dobrý výber songov a Alex Pettyfer pre mňa očarujúci. ()

freddy 

všechny recenze uživatele

Když se do sebe zamilují dva lidé, je to krásné, je to opojné, je to nekonečný příval pocitů, euforie, poblázněnosti. A přesně to vše zpracovává tento film o první lásce, o lásce slečny, která se celou dobu studia na střední vyhýbala všem pařbám a akcím se spolužáky a raději se soustředila na studium, a o lásce mladíka, který je společenský, v kolektivu oblíbený, a který tuhle slečnu celou střední školu tajně miloval. Film vlastně nenabízí žádné dramatické zápletky, nenabízí nic nového ani objevného, dokonce jsem měl pocit, jako bych se koukal na kopii podobně laděného snímku z konce osmdesátek Řekni cokoliv... Ale to není vůbec na škodu, film si prostě plyne svým tempem, od prvního nesmělého oťukávání obou hrdinů, přes prvotní zamilovanost a poblázněnost, kdy sledujeme především změnu chování hlavní hrdinky, přes nepřejícnost otce hlavní hrdinky tomuto vztahu, přes rozpad vztahu až po závěrečný (a nutno dodat, že zřejmě i očekávaný) šťastný konec. Samozřejmě film nabízí i dějové odbočky, jako je vztah otce hlavní hrdinky ke svému synovi a ke své manželce, ale i to je zajímavá součást filmu a nebyla tam nikterak na škodu. Po herecké stránce je film zvládnutý obstojně, Alex Pettyfer je velký sympaťák a nesetkal jsem se s ním ve filmu poprvé, ostatní herecká jména pro mě byla novinkou, ale všichni své party zvládli bez problémů. Ve výsledku jsem tedy tímto filmem příjemně překvapený, protože od jeho návštěvy v kině mě odrazovaly jak zdejší komentáře, tak i trailer, který byl upřímně řečeno docela zmatečný a bylo v něm splácáno páté přes deváté. Nakonec jsem film tedy v kině zhlédl a rozhodně tohoto zážitku nelituji, romantická dramata o první lásce a zamilovanosti mi povětšinou sedí a líbí se mi, a ani tento film není výjimkou. Uděluji lepší čtyři hvězdy. ()

Reklama

dawnie 

všechny recenze uživatele

Aspoň se ty dva snažili, abychom jim tu nekonečnou lásku věřili. A sympatický bylo i to, že se ostatní postavy jen nemotaly kolem, a jasně ukázaly, jak se k těmhle star-crossed (summer) lovers staví. Pravda, ta stopáž je trochu přestřelená. Ale na ty krásný nemovitosti a neméně krásnou Gabriellu Wilde se po tu dobu dalo v pohodě koukat:) ()

drtickaa 

všechny recenze uživatele

Po litri vína a v asi najväčšej depke ever to zafungovalo. No inak trošku presladená romanťárna, ktorú neodporúčam mimo melancholických srdcových etáp. Nehovoriac o tom, že linka až podozrivo pripomína legendárne Say Anything, ktoré je kvalitatívne o level vyššie. Zo soundtracku ale padám na zadok. 65% ()

neo250 

všechny recenze uživatele

Pekný príbeh dvoch mladých ľudí ktorí sa do seba zamilujú a svoju lásku chcú dokázať aj pred dcérym otcom, ktorý vo svojej dcére uprednostňuje kariéru namiesto lásky. Popri hlavnom deji, sa vo filme odohrávajú aj menšie zápletky ktoré viac menej ostanú nepovšimnuté, čo je asi škoda, pretože filmu to mohlo dať úplne iný nádych. Aj ked autori asi chceli viac dať do povedomia začínajúcu lásku dvoch ľudí. Filmu dávam max 60% ()

Galerie (33)

Zajímavosti (3)

  • Natáčení začalo v květnu 2013 v Georgii a skončilo v červenci téhož roku. (Cheeker)

Reklama

Reklama