Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

První láska je nezapomenutelná. Připomíná jízdu na horské dráze, kdy člověka ovládají síly, proti nimž je bezmocný. Davidovi a Jade se právě tohle přihodilo. Podle slavného stejnojmenného románu Scotta Spencera vznikla plnokrevná romance, která vám připomene nebo ukáže, jak mocné a magické je období první zamilovanosti. David (Alex Pettyfer) a Jade (Gabriella Wilde) jsou spolužáci, čerství absolventi střední školy, ale to je to jediné, co je spojuje. Jade vyrůstala v přepychu, opečovávaná starostlivými rodiči, kteří jí nalinkovali kariéru lékařky. David má za sebou jeden drobný střet se zákonem, pracuje s tátou v jeho autodílně a na budoucnost radši nemyslí. Když mezi nimi při náhodném setkání přeskočí mohutná jiskra, nedívají se napravo ani nalevo a s nasazenými růžovými brýlemi kráčí vstříc šťastné společné budoucnosti. Neuvědomují si přitom, že existují lidé, kteří jim jejich vztah nepřejí a udělají všechno proto, aby ho zničili. Říká se, že láska hory přenáší, ale jsou věci, se kterými si poradit nedokáže. (CinemArt)

(více)

Videa (18)

Trailer 1

Recenze (162)

angel74 

všechny recenze uživatele

Drobné výhrady bych sice měla, ale celkově jde o příjemnou romanci, u které jsem se krásně zasnila. Ústřednímu páru jsem tu zamilovanost skutečně věřila, navíc se na oba moc hezky koukalo. Když ještě přihlédnu k bezva muzice, tak je mi pak úplně jedno, že už jsem to všechno někde viděla. I kdyby šlo jenom o nový obal stokrát zopakovaného příběhu, tak výsledný film může zapůsobit lépe než většina jeho předchůdců. A na mě to prostě zafungovalo. (75%) ()

Sany33 

všechny recenze uživatele

Takže v príbehu lásky na prvý pohľad máme dievča z bohatej rodiny, ako protiklad chlapca vyrastajúceho v chudobných pomeroch, klamanú a všetko znášajúcu manželku, otca, ktorého despotickú povahu ešte viac zvýraznila a poznačila smrť syna, z ktorej sa nedokáže spamätať, odvrhnutá a zlomyseľná priateľka Davida, slušný a manželkou opustený majiteľ autodielne (otec Davida) a aby nič nechýbalo len tak mimochodom sa mihne aj téma rasizmu. Tak na okraj, aby nič nechýbalo. Hrdinovia sa prevážajú v luxusných autách, vidíme, ako sa žije v autodielni, luxusnom byte, idylickej chatke pri jazere, nechýba ani náznak notoricky obohranej balkónovej scény, praskanie ohňa v krbe, skákanie do vody, prechádzky v daždi a letisko. Ak som niečo zabudol prepáčte... Jednoducho Love story na nedeľný večer. Keď ste už videli celú fimografiu Rosamunde Piltcher tak potom tento film budete milovať. Jedno klišé strieda druhé a tak dokola. Ale koniec koncov romantika je romantika. 35% ()

Reklama

drtickaa 

všechny recenze uživatele

Po litri vína a v asi najväčšej depke ever to zafungovalo. No inak trošku presladená romanťárna, ktorú neodporúčam mimo melancholických srdcových etáp. Nehovoriac o tom, že linka až podozrivo pripomína legendárne Say Anything, ktoré je kvalitatívne o level vyššie. Zo soundtracku ale padám na zadok. 65% ()

Blazis34 

všechny recenze uživatele

Klasická romantika s happy endem. Toužené seznámení, zamilování, určitý problém, vyřešení a šťastný konec. Klasická osa filmu, však to znáte. Nicméně Nekonečná láska je příjemná na shlédnutí, nenaštve, naopak pohladí a krásně nevinná Gabriella Wilde zaujme nejedno muže. Tak že nic nového, ale příjemné - přesných 60% a tři hvězdy. ()

katasta 

všechny recenze uživatele

Tohle bylo vážně trochu mimo... Téměř všechny postavy a jejich charaktery byly naprosto nepochopitelné. Kluk, žádný krasavec, co má zjevně mindráky z toho, že mu utekla máma, a pro ránu nejde daleko, aby se z toho vybil. Řekne si, že sbalí nejhezčí holku ve škole, která je ale případ sama o sobě. Ta celou střední nemá páru o tom, co je studentský život a zjevně o něj ani tolik nestojí. Když však potká tohohle pana úžasnýho, tak je z ní najednou děsná pařmenka, co touží po lámání všech pravidel. Ne jen že se se svým princem skoro hned vyspí, ale dokonce je do něj tak děsně zabouchlá, že všechno ostatní hodí do koše, i když pochybuju, že by si s panem úžasňákem ve skutečnosti vůbec měla co říct... No nevěřila bych tomu, i kdybych měla zavázané oči a neviděla Gabrielliny umělé "sexy" pohyby. Dle mého to nadzdvihával jediný charakter, který byl alespoň trochu uvěřitelný a měl něco do sebe... a to je Jadin otec. Jinak zlé, zlé, zlé. P.S.: a jinak mi přijde docela vtipný, že v tom filmu vypadá Alex Pettyfer asi tak o deset let starší, než Gabriella Wilde, i když je ve skutečnosti o něco mladší :-D ()

Galerie (33)

Zajímavosti (3)

  • Natáčení začalo v květnu 2013 v Georgii a skončilo v červenci téhož roku. (Cheeker)

Reklama

Reklama