Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

První láska je nezapomenutelná. Připomíná jízdu na horské dráze, kdy člověka ovládají síly, proti nimž je bezmocný. Davidovi a Jade se právě tohle přihodilo. Podle slavného stejnojmenného románu Scotta Spencera vznikla plnokrevná romance, která vám připomene nebo ukáže, jak mocné a magické je období první zamilovanosti. David (Alex Pettyfer) a Jade (Gabriella Wilde) jsou spolužáci, čerství absolventi střední školy, ale to je to jediné, co je spojuje. Jade vyrůstala v přepychu, opečovávaná starostlivými rodiči, kteří jí nalinkovali kariéru lékařky. David má za sebou jeden drobný střet se zákonem, pracuje s tátou v jeho autodílně a na budoucnost radši nemyslí. Když mezi nimi při náhodném setkání přeskočí mohutná jiskra, nedívají se napravo ani nalevo a s nasazenými růžovými brýlemi kráčí vstříc šťastné společné budoucnosti. Neuvědomují si přitom, že existují lidé, kteří jim jejich vztah nepřejí a udělají všechno proto, aby ho zničili. Říká se, že láska hory přenáší, ale jsou věci, se kterými si poradit nedokáže. (CinemArt)

(více)

Videa (18)

Trailer 1

Recenze (162)

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Americká červená knihovna. 1) Děj se odehrává po maturitě, ale následný večírek vypadá jako sraz absolventů vysoké školy po pěti létech. 2) 26letý pěkný Australan Rhys Wakefield (Jadin bratr Keith) a 24letý kapku přesvalený Angličan Alex Pettyfer (David) jsou příjemnou mužskou alternativou atraktivním děvčatům. ()

Lovely.Bones 

všechny recenze uživatele

Odpočinkové retro romantické drama na odpočinkové sobotní odpoledne. Velice sympatické obsazení, hezká prostředí a příjemná hudba. Jsem za tuto adaptaci upřímně rád, protože, co jsem alespoň slyšel, předloha je opravdu moc dlouhá a nudná. Tady se nudit ani nestihnete. Možná by mohl být problém s tím, že je to opravdu hodně zastaralé. Dnešní puberťák asi bude koukat s otevřenou pusou na scény, kdy otec zakazuje dceři se s někým stýkat, nebo jí nařizuje, na jakou školu má jít :D ()

Reklama

jasanka 

všechny recenze uživatele

První polovina pěkná - typický slaďák, prožívání první zamilovanosti, první skutečné užívání si života. Chvílemi mi to připomínalo Zápisník jedné lásky. Nicméně druhá polovina byla až moc překombinovaná, s příliš mnoha zvraty. Ale pár byl sympatický, vedlejší postavy také, akorát otec by potřeboval odbornou pomoc. Lepší 3*. ()

Blazis34 

všechny recenze uživatele

Klasická romantika s happy endem. Toužené seznámení, zamilování, určitý problém, vyřešení a šťastný konec. Klasická osa filmu, však to znáte. Nicméně Nekonečná láska je příjemná na shlédnutí, nenaštve, naopak pohladí a krásně nevinná Gabriella Wilde zaujme nejedno muže. Tak že nic nového, ale příjemné - přesných 60% a tři hvězdy. ()

eLeR 

všechny recenze uživatele

Shana Feste nie je zlá režisérka, jej Country Strong mám rada. Ale Endless Love bolo také sladké až presladké a predvídateľné ako len typické romantické filmy môžu byť. Hotová rozprávočka. Jedno ale musím uznať: veľmi dobrý výber songov a Alex Pettyfer pre mňa očarujúci. ()

Galerie (33)

Zajímavosti (3)

  • Natáčení začalo v květnu 2013 v Georgii a skončilo v červenci téhož roku. (Cheeker)

Reklama

Reklama