Reklama

Reklama

Vzkříšení démona

  • USA The Lazarus Effect (více)
Trailer 2

Skupina vědců se snaží se posunout poznání až na samou hranici božství a získat nepředstavitelnou možnost přivést zpět k životu mrtvé tělo. Zatímco Ježíš si vzkříšením Lazara vydobyl víru svých následovníků, vědecký experiment narazí na úplně opačné síly a jeho následky se ponesou ve znamení zkázy. První pokus skupiny mladých vědců oživil mrtvého psa, při jeho opakování se ale věci zvrtnou a po zásahu elektřinou jedna z členek týmu zemře. V okamžitém šoku se ostatní rozhodnou pro vyzkoušení svého zázraku na lidském těle.. (Bontonfilm)

(více)

Videa (16)

Trailer 2

Recenze (268)

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Zápletka a vlastně celý zbytek děje včetně (poměrně sympatického) konce působí jako z nějakého lepšího (to jest ne tak úplně pitomého) dílu Věřte nevěřte. Ale líbilo se mi, že film šel i díky střídmé stopáži rychle k věci, ničím se nezdržoval a snažil se od začátku do konce jen a jen znepokojovat a děsit. Bohužel mu to ne vždy vycházelo. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

„FRANKU, TOHLE NENÍ JEN NĚJAKÝ POKUS V LABORCE. TOHLE JE ČLOVĚK. MLUVÍŠ TU O ZMRTVÝCHVSTÁNÍ…“ /// Za 20minut tři slušný hororový okamžiky. To nebejvá zvykem, zvlášť, když je příběh v rozpuku. Osazenstvo vede řeči o věcech, kterejm hovno rozumím, takže maj moji pozornost. Připomínaj mi Hráče se smrtí. Abych je nepřechválil – hodina pryč a teď prej teprvu budu valit bulvy. Hovno! Opouštíme ucházející tajemnou atmosféru a setkáváme se s příšerou, která dělá nezáživný věci - navíc nezáživně. Pro jistotu to trochu zamotaj, abych neměl pocit, že čumím na debilní totální šílenost, takže je z toho totální šílenost pro náročný. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Mám díru ve spánku (a trochu mi jebe). 2.) Mám sen. Jsem s Olivií Wilde v pekle a .... (jasně, furt!) 3.) Thx za titule ,,honzavohralik“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR ne AKCE ** NAPĚTÍ * ()

Reklama

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Pekne nakrútený hororík s niekoľkými ľakačkami, biednejšími zamordovaniami (čo sa pri PG-13 dalo čakať), celkom solídnymi démonickými zjaveniami, fajn postavami a v rámci žánru slušným príbehom, ktorý už síce nie je nijako originálny, ale aspoň to má zmysluplný dej, ktorý pekne plynie od začiatku do konca a pozeralo sa mi na to dobre. Nebolo to síce až také dobré, aby si to "zaslúžilo" ísť do kín, ale toto radšej neriešim, lebo keby v kinách hrali horory, ktoré oceňujem ja, tak by tam už nikto nechodil. Nečakal som veľa od tohto snímku, možno akurát to, že sa možno párkrát zľaknem a uvidím nejakého démona, to je asi tak všetko. Lazarus je podceňovaný, čo už je na tejto stránke zvykom, z niektorých komentárov už ostáva pomaly rozum stáť. Vydesiť možno nevydesí, aj keď niekoľko dobrých momentov sa nájde, ale ja som sa rozhodne nenudil a lepší priemer si určite zaslúži. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Skupina mladých vedcov z Kalifornie pracuje na vývoji nového lieku, ktorý má pomôcť ťažko chorým pacientom. Po experimentoch na zvieratách zistia, že sérum, ktoré vyrobili dokáže oživovať mŕtve tkanivá, obehovú sústavu a mozgovú činnosť. Za jeho podpory je možné uhynulé organizmy priviesť späť ku životu. Po tomto medicínskom procese sú však na nich pozorované nápadné zmeny chovania. Celé sa to všetko značne skomplikuje, keď sa vedúci tohto projektu rozhodne v zúfalstve a smútku oživiť svoju tragicky zosnulú partnerku. Americký horrorový snímok "Vzkriesenie démona" (The Lazarus Effect) natočil v roku 2015 mladý, neskúsený režisér David Gelb. Nezvládol to. Dokokázal kvalitne spracovať pomerne zaujímavý námet. Nevyužil svoju šancu. Tým pádom hneď na začiatku pochoval aj svoju režisérsku kariéru. ** ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Milujem tie preklady, keď Lazarov efekt preložíte ako Vzkriesenie démona, ale vo filme žiadny démon nie je a keby ste i nejakého predstavili, tak bol maximálne polovzkriesený. Olivii Wilde definitívne pasujú viac modré oči ako čierne, čo je samozrejme názor hraničiaci s rasizmom, no a spálená tvár jej tiež nejde, ale tých akože hororových scénok tu okrem tých zakalených okáľov veľa nebolo, sem tam len vyskočil akýsi psík do kamery, ale to vydesilo najviac len toho pána prístrojového technika. ()

Galerie (54)

Zajímavosti (12)

  • Napriek negatívnym recenziám bol film veľmi úspešný, keď si zarobil až takmer 13 násobok svojho rozpočtu. (Arsenal83)
  • Olivia Wilde (Zoe) byla v době natáčení filmu těhotná. Filmaři proto museli přizpůsobit způsob snímaní záběrů, aby nešlo vidět její větší bříško. (Narcis)
  • Natáčelo se ve městě Santa Clarita v USA. Natočení filmu trvalo tvůrcům necelé dva měsíce. (willy1)

Reklama

Reklama