Reklama

Reklama

Katy Perry: I Kissed a Girl

(hudební videoklip)
Krátkometrážní / Hudební
USA, 2008, 3 min

Režie:

Kinga Burza

Hrají:

Katy Perry, Kesha

Recenze (16)

fredisek 

všechny recenze uživatele

Jooo, šuškanda o tom, která se s kterou vykousla. Vzrůšo pro holky, rajcovní pro kluky. Perry si nemohla na odstartování celosvětové kariéry přát nic lepšího. Osvědčené lehké šokování, které šťouchne do konzervativců, ale přitom je neurazí a které vzbudí zájem v puberťácích. Videoklip klasika v podvazcích. Perry se potom zlepšila. ()

Marek1991 odpad!

všechny recenze uživatele

Svojho času to bolo počuť skoro odvšadiaľ, dokonca nám to hrali aj na futbale na Tehelnom poli a ja som nechápal, človek by si už myslel, že aj keď otvorí chladničku, tak mu tam začne hrať táto pieseň. Potom som videl klip a človeku už bolo jasné, že nastupuje nová popová speváčka. Klip začína od dlhých krásnych nôh, cez zlatisté šaty ako nejaký symbol bohatstva, cez veľký výstrih s veľkými prsiami, akoby symbol sexuality, cez krk s náhrdelníkom, čo je často pre mňa ako taká malá zbytočnosť symbol konzumu, až k tvári speváčky s ružovučkým pozadím, ktorá spieva provokatívnu pieseň, akoby podporovala homosexualitu a následne s inými dievčatami oblečenými ako prostitútky tancuje do rytmu rockového podkladu tejto komerčnej piesne, ktorá nakoniec využíva otrepaný snový motív. Ďakujem, neprosím. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Katy Perry podáva v tomto mainstreamovom klipovom debute presne to, čo sa od nej očakávalo aj v budúcnosti a to krásne a sexy sa tváriť a telom flirtovať s ( mužskými ) divákmi. Kto by povedal, že spieva o radosti z bozkávania dievčat? ()

ivishka 

všechny recenze uživatele

Hudební dvojnice Zooey Deschanel alias Katy Perry se svými sexuálními experimenty. U této písničky se vždycky zapomenu a zpívám si s ní. Ne proto, že má lesbický podtext a opěvuje "experimentální hru", ale proto, že má pěknou melodii s chytlavými basy. Klip jako celek je ovšem dost bez nápadu...od takového textu bych viděla úplně jiný a trošku odvážnější klip (NIKOLIV erotický). ()

Lukoboss 

všechny recenze uživatele

Moooc amatérský a působící lacině nebo spíš možná nevyzrále... ale tak OK, jedná se o debut. I z jedné zvězdy se dá odrazit (aspoň na tu druhou, že?!) :D ()

Snathoras 

všechny recenze uživatele

Když mě youtube požádalo o to, abych svůj věk potvrdil tím, že se přihlásím, tak jsem si řekl "Daamn, co tam teďka od toho můžu čekat!"...tak proto mě to potom trošku zklamalo :(...ale jako jinak fajnéé, sexy holky v oblečcích...taky nebylo špatné xD ()

Reklama

Reklama