Reklama

Reklama

30 Seconds to Mars: The Kill

(hudební videoklip)
Krátkometrážní / Hudební
USA, 2006, 6 min

Obsahy(1)

Druhá píseň druhého alba skupiny 30 Seconds to Mars A Beautiful Lie. (Jocker94)

Recenze (17)

kingik 

všechny recenze uživatele

A víc hvězdiček nedám, protože až takovou důvěru a obdiv tahle mrdkokapela ode mě nemá. V podstatě ji hned vypínám jen co se někde její leader Jared Mrdko objeví. Tohle je jediná od nich poslouchatelná písnička, ale když Mrdko zařve na chodbě ten refrén, tak je to na rozšlapání hlavy. Zkrátka nemíním s touhle kapelou ztrácet čas. "The Kill" je přesně to snesitelné čím se proslavili a pak jen opruz po všech směrech. Další jejich hudební tvorbu nehodnotím, protože by to bylo za odpad. Mé hodnocení: 60% ()

Carol Pifková 

všechny recenze uživatele

Klipy veľmi nerada hodnotím, ale rozhodla som sa, že ohodnotím teda aspoň jeden od 30STM a rozhodla som sa pre The Kill pretože je to moja prvá pesnička, ktorú som od nich počula a ktorá sa hneď stala mojou najobľúbenejšou aj hlavne kvôli klipu. Milujem ju proste. A niet lepšieho pocitu ako si niečo tak úžasné vypočuť aj naživo. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Rozhodne to nemá na nasledujúce veľkoklipy tejto skupiny, ale je to formálny zásah do čierneho. Hudba, rozhodne mimo mňa. ()

PauloZ 

všechny recenze uživatele

Možná bych měl říct, že se v mém hodnocení nepromítá jen můj pohled na klip, ale velkou váhu má i to, jak se mi líbí ten song... A the kill je fajný :) ()

Makky 

všechny recenze uživatele

Jeden z najlepších songov Thirty Seconds To Mars so zaujímavým klipom, no chlapci majú aj lepšie. Každopádne špičkový song! ()

Pavlínka9 

všechny recenze uživatele

Moje nejoblíbenější píseň 30STM a klip inspirovaný filmem "The Shining" - prostě bomba, která odstartovala "kariéru" osobnosti, jménem Bartholomew Cubbins ;) Můžu vidět několikrát dokola a pořád mě to neomrzí :) ()

papushka 

všechny recenze uživatele

Redrum! Klipové začátky 30STM se strašně kůl černýma linkama v rozhodně povedeným klipu ve stylu Kingova Osvícení :) A jako vždy výborná písnička! ()

embecka 

všechny recenze uživatele

Milovaný Shining s milovanou kapelou. Jedna videoklipová lahôdka a takýchto dôvtipných prepojení s filmovými odkazmi v klipoch, tohto by mohlo byť pokojne viac. ()

Blongie 

všechny recenze uživatele

The kill byl první videoklip od 30 Seconds to Mars, který jsem viděla... To, že mají skvělou hudbu, o tom není pochyb, ale ty jejich videoklipy jsou fantasticky propracovány... ()

Reklama

Reklama