Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Albert a Eva, oba rozvedení a zaskočení, že se jejich ratolesti brzy vydají za studii. Po jejich náhodném setkání na jednom večírku by nové romanci nemuselo nic bránit. Ale o slovo se hlásí i jejich komplikované povahy. Masérka Eva je trochu flákač, Albert se trápí kvůli nadváze a jejímu vlivu na sex. I tak by to mohl být krásný vztah. Kdyby nebylo Eviny nové klientky, z níž se vyklube Albertova bývalá žena. Díky pozornosti k detailům a vykreslení obou protagonistů nejde jen o romantickou komedii, ale i o drobnou sociální a charakterovou studii, v níž se smích pojí s nejistotami, pochybami a emočními zmatky. (Febiofest)

(více)

Videa (20)

Trailer

Recenze (95)

italka63 

všechny recenze uživatele

Byl to takový film ze života, o dvou rozvedených lidech, kteří, ač přesto odlišní, se našli. Ale pořád máte v životě pochybnosti, zda všechno děláte dobře a protějšek je ten pravý. Skvěle to uteklo, ukázalo, jak celý život můžete ztrácet, hledat, nalézat....hezké. Film podbarvovala pohodářská muzika. Co se hereckého obsazení týče, když jsem viděla rok narození Toni , nevěřila jsem svým očím. Vypadala jako opuštěný baset před boudou, který se pitvoří od škály psích očí k rádoby veselí, co čeká, že si ho vezme domů nový páníček. Jako žena mi nesedla, mnoho chlapských gest, co se chůze i gestikulace týče, vemkoncem i divných bezdomovských kalhot. Nemůžu si pomoci. A Gandolfini...obr Gandolfini. Viděli jste jeho oči? Byli to oči dobrého člověka a skvělého herce. Už nikdy by nikdy jiný nemohl být Soprano. Hrozná škoda, že už ho dále neuvidíme. Život není fér. Ani ve skutečnosti, ani ve filmu. Uvědomíte si, že pokud vám dítě, se kterým žijete, někdy odejde -což přijde, zůstanete sami. Možná neodvratně, tak jako Toni. Ale ona měla štěstí. ()

Duke90 

všechny recenze uživatele

Malé citlivé drama, které mě zajímalo především kvůli účasti mého oblíbeného herce Jamese Gandolfiniho. Chtěl jsem jej vidět v jiné herecké kreaci než jako legendárního Tonyho Soprana a tentokrát se zadařilo! James úplně přepnul od svého klasického nervózního "štěkotu" na poklidný projev milého chlapa, kterému už to v životě jednou nevyšlo. Každopádně chemie mezi Julii Louis-Dreyfus fungovala skvěle a jejich vztah byl rozhodně uvěřitelný. Nikdo přece není dokonalý a se všemi neduhy se dá pracovat. A hlavně - co je pro nás opravdu důležité, stojí pak za mimořádné úsilí! ()

Reklama

GOREGASM 

všechny recenze uživatele

Nezávislé vztahové drama s Jamesem Gandolfinim v hlavní roli. Pro mě neodolatelná záležitost. Ale k věci, tento žánr americká nezávislá scéna udržuje na vysokém levelu velmi pravidelně i proto, že je herecky vždy odkud brát. Jako kdykoliv jindy absolutně přirozený Tony Soprano a spousta zajímavých žen dávají dohromady interesantní vztahový zapletenec, jehož rozplétání nejen decentním humorem pobaví i nenásilně dojme. Délka taktéž akurátní. 90% ()

peetriss 

všechny recenze uživatele

Rozbor zajímavého trojúhelníku Gandolfini - jeho bejvalka Keener - jeho nová přítelkyně Louis-Dreyfus pohledem posledně jmenované. Stylem mi to trochu připomíná Apatowovy filmy, akorát bez vulgarit. Výborná sonda do vztahů mezi muži a ženami, o rozdílech mezi nimi, o naprostých malichernostech, které tyto vztahy komplikují, o vztazích mezi rodiči a dětmi a o tom, jak zvláštní smysl pro ironii může mít náhoda, pod jejíž vlivem může člověk udělat závažnou chybu. Je potěšující, že James Gandolfini si ve své poslední roli opět střihnul civilně příjemného sympaťáka, Catherine Keener výborně sekunduje, Julia Louis-Dreyfus na mě nepůsobila zcela sympaticky, ale to je můj problém, její průměrné herectví je však už problém její (záhadná nominace na Zlatý globus mě nepřesvědčí). 70% ()

mac000 

všechny recenze uživatele

Pohodový film, kdy divák se sympatiemi sleduje osud hlavních hrdinů. Bezprostředně po shlédnutí filmů bych nepochybně dal o jednu * více, ale s odstupem několika dní se "nadšení" vytratilo. Ale už jenom pro příjemnou vzpomínku na vloni v Itálii předčasně zesnulého amerického herce J. Gandolfiniho (mj. mafiánský boss Tony ze seriálu HBO "Rodina Sopranů") stál film za shlédnutí. ()

Galerie (37)

Zajímavosti (22)

  • Prvou voľbou pre rolu Alberta bol Louis C.K., ale nebol zaujatý myšlienkou účinkovať vo filme. (Pat.Ko)
  • Vo väčšine jej filmov Toni Collette používa americký prízvuk. Avšak v tomto filme používa svoj prirodzený austrálsky prízvuk. (Pat.Ko)

Reklama

Reklama