Reklama

Reklama

Will. I. Am feat. Britney Spears - Scream & Shout

(hudební videoklip)
Krátkometrážní / Hudební
USA, 2012, 4:51 min

Obsahy(1)

Scream & Shout je singl amerického rappera will.i.ama, který si k němu přizval svou dlouholetou kamarádku Britney Spears. Singl bodoval jak v americkém žebříčku Billboard Hot 100, tak po celém světě. Za 3 měsíce ho na YouTube zhlédlo více než 15 milionů lidí. Stal se číslem 1 ve více než 75 zemích světa, čímž zlomil světový rekord. (Wikipedia)

(více)

Recenze (9)

Hornet.CZ 

všechny recenze uživatele

81% / Video by vypadat jinak mohlo ale mám pocit, že i tak není vůbec nijak špatné a zdejší nízké hodnocení se mi opravdu zdá příliš malé. Ale ted to podstatné, hudba: osobně mám tuto skladbu i po letech velmi rád, řekl bych, že jde opravdu o úžasnou kolaboraci jenž se v hudebním světě moc často nevyskytují a v posledních letech spíše vůbec. Video: 70%, Hudba: 92% ()

Handle 

všechny recenze uživatele

Nooo, když už jsem to v rádiu slyšel po sté, tak jsem si to už taky zpíval, ale kvalitní mi to opravdu příliš nepříjde no... :) ()

Reklama

corpsy 

všechny recenze uživatele

Presne pre tých, ktorý blúznia po sociálnych sieťach. Nemyslím tým, že je to o tom, ale že je to práve pre nich. ()

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Otrasná pieseň, no chytľavá a spievam si časti z nej občas a pritom som znechutený sám zo seba. Text otrasný, no s nadhľadom, klip vyumelkovaný a tiež s nadhľadom, nedá sa to považovať za umenie, skôr je to totálny úlet. ()

Galerie (14)

Zajímavosti (8)

  • Za 7 měsícu klip na YouTube zhlédlo více než 268 270 891 lidí. Klip získal i Vevo certifikaci. V srpnu roku 2013 měl pak shlédnutí více než 275 milionů. (Dlee)
  • Velké pobouření přišlo, když rapperka Eve prohlásila, že slyšela, že v singlu nezpívá Britney, ale někdo jiný. Andy Cohen chtěl stanovisko od britského televizního kuchaře Nigella Lawsona ohledně fauxu, že britský přízvuk ve skladbě není právě Britney. Než stačil odpovědět, rozpovídala se samotná Eve: "Slyšela jsem, že to nemusí být Britney. Říkám jen to, co jsem slyšela. Ale víte, já nevím. Mohla by to být Britney, ale slyšela jsem, že není. Já fakt nevím." Management Britney Spears si tento nepravdivý výrok nenechal líbit a zástupce Britney MTV New reagoval slovy: "Je to zcela nepravdivé. Ve "Scream & Shout" zpívá skutečně Britney Spears." Zástupce rapperky Eve byl ihned informován ohledně výsledku jejího tvrzení. Samotná Eve pak přestala reagovat. Pravděpodobně nečekala, že se do toho zapojí i tým Britney Spears. (Dlee)
  • Song vyšel taktéž na vynilu. (Dlee)

Reklama

Reklama