Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když policejní detektiv z Baton Rouge, Bud Carter (Dafoe), zatkne nájemného vraha Jesse Weilanda (Dillon), přesvědčí ho, aby se stal informátorem a donášel na nejmocnější zločinecký gang celého jihu. Podsvětí ale odhalí Weilandovu pravou totožnost a nařídí Carterovu smrt. Oba musí spojit své síly, aby gang rozprášili a dostali za mříže nejvyššího šéfa (Berenger), který má vše na svědomí. (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (115)

gogo76 

všechny recenze uživatele

Tento film v sebe skĺbil všetko, čo sme už tisíckrát videli inde a často krát oveľa lepšie. Matt Dillon síce hrá jednu zo svojich najlepších postáv, ale stále mi to prišlo nevyužité a trochu odfláknuté. W. Dafoe herecky nikdy nesklame, hrá o dušu, ale režisér to celé pojal dosť vlažne. Akčné scény sú iba rutina, bez nejakej adrenalínovej scény a príbeh je dosť predvídateľný bez výraznejšieho prekvapenia či zvratu v príbehu. Je to škoda, potenciál tu bol a celý čas som si vravel, že teraz niečo príde a film v mojich očiach poskočí na štyri hviezdy, ale nestalo sa. Priemer, ale pozrieť sa oplatí. 60%. ()

zdenny 

všechny recenze uživatele

Krimithriller z kategorie celkem zbytečných.Byly tam úvodní titulky, závěrečné titulky a něco mezi tím. A to něco bylo, že člověk pracující pro místního bosse se za příslib klidného života spojí s poldou, aby dostali na kolena právě tohoto bosse a jeho partu. Ono to mohlo být dobré, ale ne nudným způsobem, jakým to bylo natočeno. ()

Reklama

Zombiepod 

všechny recenze uživatele

Béčkoví herci (Dafoe si už asi role veľmi nevyberá) v úplne pohodovej kriminálke zo starej školy. Bad Country nie je nijak výnimočným filmom, spracovaním sa približuje skôr k bežnej televíznej produkcii, s jednoduchým a ohraným príbehom. Práve preto však veľmi nenudí, pomaličky ale isto odsýpa a na zabitie času v pomerne oddychovej stopáži poslúži dobre. Úsmevný záver ma však veľmi nenadchol, no to je už len otázkou vkusu. ()

Real Tom Hardy 

všechny recenze uživatele

"WE ARE FEDERALLY FUCKED BECAUSE FEDERAL FUCKED UP." ------------ Názov filmu odpovedá skutočnosti (ten slovenský zase stojí za starú belu). 80s, Louisiana, True Detective, močiare, telá, drogy, zbrane, smrť, vypatlané hlavy, muscle káry a náckovia. Akčné scény sú nehorázne odporné, kdejaký nedôležitý televízny seriál s minimálnym rozpočtom ich má rovnaké, atmosféra juhu slabá, ale na okolnosti dostačujúca, otrepaná rozprávka o informátorovi, kde sa eventuálne niečo poserie, nemá čím zaujať, postavy sú ploché ako letisková dráha. Za pozitívnu zmienku stojí len obsadenie, ktoré začína a končí pri hlavnej dvojke Dillon – Dafoe, kde druhé D ide ako píla a prvé D mu spoľahlivo sekunduje. Chcel som ešte niečo doplniť k McDonoughovi, lebo ho cením a vždy si rád niečo s ním pozriem, ale kašlať. A tu to teraz ukončím, pretože je trištvrte na štyri ráno a chcem ísť robiť niečo iné. ()

peetriss 

všechny recenze uživatele

Moc rád bych přidal třetí hvězdu, protože z filmu jde cítit snaha, nějaké to řemeslo nebo námět mající potenciál. Bohužel výsledný dojem je velice nevyrovnaný, dobré momenty jsou střídány, těmi slabšími a nemalá část stopáže je zcela hluchá a nudná. Mrzí to dvojnásob vzhledem k poměrně zajímavému obsazení. Z letargie mě dokázaly probudit dvě osamocené akční scény, jinak podprůměrný film. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama