Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když policejní detektiv z Baton Rouge, Bud Carter (Dafoe), zatkne nájemného vraha Jesse Weilanda (Dillon), přesvědčí ho, aby se stal informátorem a donášel na nejmocnější zločinecký gang celého jihu. Podsvětí ale odhalí Weilandovu pravou totožnost a nařídí Carterovu smrt. Oba musí spojit své síly, aby gang rozprášili a dostali za mříže nejvyššího šéfa (Berenger), který má vše na svědomí. (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (115)

TSZ 

všechny recenze uživatele

Hlavním problémem Bad Country je zejména to, že je zcela nezajímavě natočená. Většinu doby se tak ve filmu dějí nezajímavé věci o kterých se až později, z reakcí zúčastněných, dozvíme, že byly zajímavé/důležité. Nevím, zda je na vině scénář nebo režie, či jakýkoliv jiný faktor, ale jedná se skutečně o velmi nudné béčko, jehož existenci nedovedu obhájit asi ničím. Pokud máte chuť na podobný žánr, existuje spousta lepších variant. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Hloupá FBI, chytrý detektiv, vrah na straně práva a zlí gangsteři - to vše mi již proběhlo před očima několikrát. Prohnilá země v tomto ohledu přináší jediný svěží okamžik a to dva kníráče, kteří by svého času byli ozdobou nejednoho východoněmeckého porna. Jinak je to jen jeden z nejprůměrnějších nikoho neurážejících průměrů, který zaujme slibným obsazením a celkem svižným dějem, ale skutečně jsem v něm nenašel nic, kvůli čemu bych si pro něj měl rezervovat místo ve své stále se scvrkávající paměti. ()

Reklama

Zombiepod 

všechny recenze uživatele

Béčkoví herci (Dafoe si už asi role veľmi nevyberá) v úplne pohodovej kriminálke zo starej školy. Bad Country nie je nijak výnimočným filmom, spracovaním sa približuje skôr k bežnej televíznej produkcii, s jednoduchým a ohraným príbehom. Práve preto však veľmi nenudí, pomaličky ale isto odsýpa a na zabitie času v pomerne oddychovej stopáži poslúži dobre. Úsmevný záver ma však veľmi nenadchol, no to je už len otázkou vkusu. ()

Frajer42 odpad!

všechny recenze uživatele

Přiznám se, že filmy z drsného jihu mám hodně rád. Tenhle mezi ně však nezařadím. Je to hrozná blbost s ubohým příběhem, spoustou keců a nemastnými přestřelkami. Převážnou část stopáže jsem se extrémně nudil, takže i hodnocení bude extrémní. Herci jsou absolutně nezáživní a lze na nich obdivovat maximálně perfektní mustáže. Totálně amatérská práce z mého pohledu. ODPAD! ()

gogo76 

všechny recenze uživatele

Tento film v sebe skĺbil všetko, čo sme už tisíckrát videli inde a často krát oveľa lepšie. Matt Dillon síce hrá jednu zo svojich najlepších postáv, ale stále mi to prišlo nevyužité a trochu odfláknuté. W. Dafoe herecky nikdy nesklame, hrá o dušu, ale režisér to celé pojal dosť vlažne. Akčné scény sú iba rutina, bez nejakej adrenalínovej scény a príbeh je dosť predvídateľný bez výraznejšieho prekvapenia či zvratu v príbehu. Je to škoda, potenciál tu bol a celý čas som si vravel, že teraz niečo príde a film v mojich očiach poskočí na štyri hviezdy, ale nestalo sa. Priemer, ale pozrieť sa oplatí. 60%. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama