Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když policejní detektiv z Baton Rouge, Bud Carter (Dafoe), zatkne nájemného vraha Jesse Weilanda (Dillon), přesvědčí ho, aby se stal informátorem a donášel na nejmocnější zločinecký gang celého jihu. Podsvětí ale odhalí Weilandovu pravou totožnost a nařídí Carterovu smrt. Oba musí spojit své síly, aby gang rozprášili a dostali za mříže nejvyššího šéfa (Berenger), který má vše na svědomí. (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (115)

Segrestor 

všechny recenze uživatele

Někdy sám nevím, co to vlastně sleduju. Špičkový trihel nebo nějaký špatný vtip. A zde se ti to tak mísí, že bych se snad i přiklonil k tomu, že jde jen o vtip. Příběh je podle skutečné události a pozor, teď přijde vtip číslo jedna; hned na začátku nám řeknou, jak to dopadne. Vtip číslo dvě; komik Matt Dillon v roli úplně nejvíc nejdrsnějšího Luissianského killera. Vtip číslo tři; hliněného holuba trefí tento killer v letu pistolí bez míření, o pět minut později nejen že netrefí pouštního negra za bagrem, ale netrefí ani ten, kurva, bagr. Vtip číslo čtyři až jedenáct; zbytek je neakční nezábavná televizní střílečka a lá Dempsey a Makepeacová a sotva uvěřitelná story o nápravě nácka, a s policejním hepáčem, jakej svět ještě neviděl. Zachraňuje to snad jen Daniel Defoe se svým retro policajtem Carterem, kterého nakonec ani nesejmuli. Hmmm. ()

klerik 

všechny recenze uživatele

Film možno nemá úplne konzistentný príbeh, ale ak máte radi policajné i gangsterské filmy dokáže uspokojiť (minimálne na takých šesťdesiatpäť percent :-)). Možno sa dalo viac popracovať na vzťahoch medzi hlavnými protagonistami, ale Dillon a Dafoe (aj Berenger) sú skrátka turbo charizmatickí herci. JOHN WICK bol určite čistejšia (a svojim spôsobom aj zábavnejšia) žánrovka ale mňa v celkovom súčte bodov bavil asi rovnako ako Bad Country. Celkom ma bavilo aj to, že tvorcova sa v akciách snažia o realistický handycam feeling, aký majú Mannove filmy... ()

Reklama

Siri69 

všechny recenze uživatele

První třetina filmu je v podstatě stejná jako v každém béčkovém krimi-thrilleru: seznámení s postavami, jakoby nějaká ta akce na úvod a dá se říct prozrazení toho, o čem celý film bude. Zbytek filmu už je o něco zajímavější, jelikož je vše vysvětleno trochu podrobněji a přijde i pár zajímavých zvratů. Průměrný film (podle skutečnosti) o snaze zničit náckovský zločinecký gang. 2,5* ()

POMO 

všechny recenze uživatele

Priemerná krimi bez autorského rukopisu. Televízne pôsobiaca, recyklujúca 100x videné. Dynamika rozprávania prítomná, ale postavám chýbajú ostrejšie rysy. Na jedno pozretie vystačí, hlavne vďaka Dafoemu, ktorý je vo svojej roli najpresvedčivejší. Dillon si je spočiatku neistý, z čoho sa vyklube možný zámer nedávať najavo emócie a neodkrývať povahu postavy. Berenger ako najvyšší mafiansky boss diskutabilný. Viacej vo mne evokoval prepitého strejdu z domova dôchodcov, než strach vzbudzujúceho zlosyna. Do telky pre diváka, ktorý si rád chrochtá pri starých časoch. ()

peetriss 

všechny recenze uživatele

Moc rád bych přidal třetí hvězdu, protože z filmu jde cítit snaha, nějaké to řemeslo nebo námět mající potenciál. Bohužel výsledný dojem je velice nevyrovnaný, dobré momenty jsou střídány, těmi slabšími a nemalá část stopáže je zcela hluchá a nudná. Mrzí to dvojnásob vzhledem k poměrně zajímavému obsazení. Z letargie mě dokázaly probudit dvě osamocené akční scény, jinak podprůměrný film. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama