Reklama

Reklama

Rande na dvě noci

Trailer 1

Po velmi politováníhodné společně strávené noci se dva cizí lidé vzbudí a zjistí, že prospali blizard, který zasypal sněhem celý Manhattan. Teď zůstali uvěznění v malém bytě a jsou nuceni se seznámit mnohem víc, než by noc strávená s náhodnou známostí vyžadovala. (Filmbox)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (111)

pepo 

všechny recenze uživatele

Veľmi dobrý námet pre indie romantiku ale bohužiaľ nie príliš dobre vymyslená story (hlavne záver so získaním kontaktu je úplné scenáristické WTF, ktoré urobí z oboch hlavných postáv psychopatov) Výborná chémia medzi symptatickími a hlavne dobre hrajúcimi hercami to ťahá veľmi hore. Slabších 7/10 hlavne kvôli tomu ako mám tento žáner rád ale je to trochu škoda, pretože veľmi dlho má ten film na viac. Ale samozrejme je to stále príjemnjšie a lepšie než všetky tie shity s Kutcherom, Butlerom, Heiglovou atď. ()

Sany33 

všechny recenze uživatele

Max Nichols si pre svoj celovečerný debut nemohol vybrať lepšiu ústrednú dvojicu ako práve Milesa Tellera a Aneleigh Tipton. Funguje medzi nimi veľmi dobrá chémia a aj s využitím iba veľmi malého množsvta interiérov a priestoru pred kamerou vedia zahrať veľmi emotívne a miestami aj dosť zábavné pasáže. Humor funguje veľmi dobre, dramatické scény už trocha kulhajú a nevedia dosať z človeka tú správnu emóciu ale ako oddychovka funguje film veľmi dobre. 78% ()

Reklama

VanTom 

všechny recenze uživatele

Tohle mi netušeně sedlo, možná i proto, že s názory toho kluka (na práci, ctižádostivost, …) se ztotožňuji. Samozřejmě, že záminka, jak z jedné noci náhodného sexu (domluvené za pět minut přes internetovou seznamku) udělat dvě, které musí sympatický pár strávit pospolu, byla za vlasy přitažená (sněhová kalamita v NY? :-)). Ale koho to tlačí, když se po prvotní nevraživosti zamilovával tak nenuceně, přirozeně a nevyhnutelně? ()

venison 

všechny recenze uživatele

"Páni, ten chlap je vůl." - "Jak to myslíš?" - "Seznámili jste se na střední, ne? Takže si myslí, že seš určitej typ a myslí si, že potká stejnej typ holky znova, až bude připravenej. Ale až bude takovou už nenajde. Nemá ani tušení jak seš vzácná.." Romantická komedie "Rande na dvě noci" je především odpočinková slaďárna pro ženušky.. Super sexy holka má trable v lásce, tak se rozhodne (na základě motivace kamarádky) pro sexseznamku a z rande na jednu noc se shodou strašlivého počasí stane rande na dva dny.. No a Ti dva se zamilujou.. A aby to nebylo tak jednoduchý, tak tam prostě musí dojít k "drobným" komplikacím.. Prvoplánové už podle názvu, ale sympatický "kluk od vedle" Miles Teller to dost zachraňuje.. Jo a pak taky striptýzová sekvence.. Tak trošku pohádka se zajímavým základem o tom, že by spolu partneři měli především komunikovat.. ()

MartinezZ 

všechny recenze uživatele

Mělo to zůstat u konverzačky dvou one-night šukátek, které spolu musely zůstat jeden celý další den a pak ona odešla a už se neviděli a mezi tím si vyříkali názory a pohledy na svět a svou minulost a každému to něco dalo, jinak přiotevřelo oči, ale ne úplně. Jako romantická komedie to totiž selhalo a na celé čáře a mohl to být přitom zajímavý film - jenže na to by se moc nešlo do kina. ()

Galerie (61)

Zajímavosti (1)

  • Věta "I don´t know who first taught guys to do that alphabet with their tongue thing, but..." je odkaz na komika Sama Kinisona a jeho radu mužům, jak orálně uspokojit ženy. (u.mojitko)

Reklama

Reklama