Reklama

Reklama

Poté, co Mikeyho manželka požádá o rozvod, jeho kamarádi Jason a Daniel mu slíbí, že zůstanou svobodní spolu s ním. Není nic jednoduššího a lepšího, než svobodný a nespoutaný život. Původní plán najít si někoho na nezávazný postelový aerobik se zkomplikuje, když si Mikey začne hledat náhradu za svou ženu a Jason s Danielem se zamilují. Ani jeden to ale nemůže přiznat, protože by porušil slib. Kamarádi jsou důležitější než holky, nebo ne? (Blue Sky Film)

(více)

Videa (17)

Trailer 2

Recenze (236)

necisty 

všechny recenze uživatele

Je velká škoda, že tvůrci neumí odejít od stereotypu a prostě nezkusí film zakončit jinak. Přitom se to tolik nabízelo a já bych neváhal dát 5 hvězd. Ale asi tam někde v hollywoodu mají napsanou vyhlášku, že žánr romantických komedií alternativní konce nepovoluje. Jinak se mi to fakt líbilo, úvodním vtípkům jsem se chlámal a herecké osazení mi bylo sympatické. ... Seženem k*rvu. Na tu nemáme. Dáme jí stravenky, najdem levnou. ... Nepouštěj ji. Von ji pustil. ... Dřepím na lavičce už 4 hodiny. Je mi klendra jak sfiňa. ()

claudel 

všechny recenze uživatele

Další z letošních komediálních zklamání, již podruhé se Zacem Efronem. Vlastně ani příliš nevím, jak bych měl tuto komedii okomentovat. Vtipná mi nepřipadla téměř vůbec, takže se žánrem hodně minula, romantiky bylo naservírováno přesně v amerických intencích, nudná a hluchá místa by se také dala vzpomenout. Zkrátka rozpačité pokrčení ramenou. ()

Reklama

BMW12 

všechny recenze uživatele

Celkem dobrá komedie v čele s hvězdným obsazením. Ze začátku je tam sice pár hluchých momentů, ale pak se to rozjede a vtáhne vás to do děje. Příběh není nijak převratný, ale trojice Efron, Teller, Jordan ho v pohodě utáhne. A je tam i dost vtipných momentů, divák se určitě zasměje, takže dávám 3,5*. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Aha, tak o tomhle jsou ty vztahy, no, tak to jóóó! Díky za radu! Ale teď vážně. Zac Efron se znovu pokouší ukázat, že není jen hercem jedné limonádové muzikálové série, ale že mu to jde také ve vážnějších polohách. Nechal si narůst vousy a vykládá věci, které mají docela hlavu a patu. Konkrétně v romantické komedii, kterak se dva našli, něco se pokazilo, aby na konci beztak skončili v zamilovaném objetí. A vlastně si všechno vydělte třikrát. Máme tu totiž trojici kamarádů, kteří do sebe permanentně ryjí. Jednoho podvádí manželka, takže ho jeho dva přátelé podpoří slibem, že ani jeden z nich si nezačne vážný vztah a budou se následující týdny poflakovat u dobré whisky a jednoduše si užívat. Pochopitelně slib brzy vezme za své. Zbytek o kápnutí božské a o tom, jak se to zamotá, asi známe. Trojice přátel po celou stopáž vysedává na kanapi a hraje počítačové hry nebo chodí po newyorských ulicích s kávou v ruce, vypouští z úst zdánlivě bezvýznamné dialogy, které však mají ambice zasáhnout diváka, který toho příliš neočekává. Hošani navíc na plátně vytvářejí solidní chemii, slabší plynulost ale ději vyčítat budeme. A vlastně i fakt, že právě Efronova je z ústředních postav zřejmě tou nejnudnější. Dle mého suverénně vévodí dvojice Miles Teller a výborná Mackenzie Davis (budu jí sledovat). I díky nim tu máme sympatický komediální výlet, který představuje přátele, kteří se lehce obávají dospět a jejichž dialogy dal na papír někdo, kdo to vzal za docela správný konec. Lehce nadhodnocené čtyři hvězdy. ()

Mrkvič 

všechny recenze uživatele

Dlouho mi to přišlo dost tuctové, ale po dvou scénách (návštěva, gauč a videohry; návštěva párty s obřím čůrákem) jsem najednou většině postav propadl. Sice se později hlavní postava zachovala jednou děsně nelogicky, ale to už nemohlo můj spokojený dojem z filmu ohrozit. Zaca Efrona mám rád, dokáže se shodit, ale dokáže předvést i něco víc. Imogen je také roztomilá, takže ve výsledku jde o trochu zábavnou romantickou komedii, kde postavy nijak moc neční nad typy obyčejných lidí, kde je sice dost jasné, jak vše dopadne, ale máme na konci radost a je nám fajn, že to tak skutečně dopadlo. ()

Galerie (47)

Zajímavosti (8)

  • Natáčelo se v New Yorku v lokacích Manhattan a Brooklyn. (Terva)
  • Scénář byl přítomen v Blacklistu (seznam nejlepších nerealizovaných scénářů) roku 2010. (Hal_Moore)
  • Zac Efron (Jason) musel odložiť promo vystúpenia kvôli nešťastnému pádu vo svojej vile v Los Angeles. Lekári mu museli zadrôtovať čeľusť a zašívať ranu. (kacer4)

Související novinky

Zac Efron fasuje plovák

Zac Efron fasuje plovák

12.08.2015

Téměř neuvěřitelné se stává skutkem. Nejen že dostaneme celovečerní Pobřežní hlídku, ale vážně si v ní zahrají dva populární fešáci, kteří si úspěšně budují komediální kariéry. Jeden konec pláže bude… (více)

Reklama

Reklama