Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Anakreonští a jejich rukojmí se nalodí na proslulou válečnou loď Invictus. Pouto mezi bratrem Úsvitem a Azurou sílí. (Apple TV+)

Recenze (11)

fandadofilmu 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tohle není Asimov. Proč tvůrci neráčí respektovat geniální literární předlohu? Podstatnou část zabírají pasáže, které Asimov vůbec nenapsal - ale které si "vymysleli" ti hollywoodští kreténi. Což je vrchol arogantní nadutosti! A jak zde již bylo několikrát řečeno, je to celé navíc opravdu přímo nesnesitelně přečernouškované. Kdepak, Asimov se v hrobě neobrací - ten tam musí rotovat přímo ďábelskou rychlostí! ()

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Že je Nadace opravdu strašlivá adaptace knihy, s tím jsem se už smířil. Pořád to mohl být jakýsi aspoň trochu slušný sci-fi seriál. Výprava je opravdu velmi dobrá, nešetřilo se a pár dobrých nápadů by se našlo. Jenže dnešní epizoda mě zase vrátila zpět na zem. Je to slepenec, který je místy opravdu hodně špatný a z nějakého důvodu je to špatné právě v těch okamžicích, kdy se tvůrci pokusí přiblížit klíčovým momentům knihy. Je to hnusně pokroucené a nefunguje to. Nevím jak to vnímají neznalci předlohy, ale i oni přece musí cítit, jak to drhne. Zase se rozjíždí další události, aniž by byly dořešeny ty předchozí. Nikdo z fandů by se mi nemohl divit, kdybych tam plesknul odpad!. Ale asi jsem bůh tolerance a trpělivosti...dám ho kdyžtak na celou řadu. ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama