Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Anakreonští a jejich rukojmí se nalodí na proslulou válečnou loď Invictus. Pouto mezi bratrem Úsvitem a Azurou sílí. (Apple TV+)

Recenze (11)

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Že je Nadace opravdu strašlivá adaptace knihy, s tím jsem se už smířil. Pořád to mohl být jakýsi aspoň trochu slušný sci-fi seriál. Výprava je opravdu velmi dobrá, nešetřilo se a pár dobrých nápadů by se našlo. Jenže dnešní epizoda mě zase vrátila zpět na zem. Je to slepenec, který je místy opravdu hodně špatný a z nějakého důvodu je to špatné právě v těch okamžicích, kdy se tvůrci pokusí přiblížit klíčovým momentům knihy. Je to hnusně pokroucené a nefunguje to. Nevím jak to vnímají neznalci předlohy, ale i oni přece musí cítit, jak to drhne. Zase se rozjíždí další události, aniž by byly dořešeny ty předchozí. Nikdo z fandů by se mi nemohl divit, kdybych tam plesknul odpad!. Ale asi jsem bůh tolerance a trpělivosti...dám ho kdyžtak na celou řadu. ()

fandadofilmu 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tohle není Asimov. Proč tvůrci neráčí respektovat geniální literární předlohu? Podstatnou část zabírají pasáže, které Asimov vůbec nenapsal - ale které si "vymysleli" ti hollywoodští kreténi. Což je vrchol arogantní nadutosti! A jak zde již bylo několikrát řečeno, je to celé navíc opravdu přímo nesnesitelně přečernouškované. Kdepak, Asimov se v hrobě neobrací - ten tam musí rotovat přímo ďábelskou rychlostí! ()

Juklitz 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dávám za tři, díl co se tak nějak k něčemu reálně posune. Ale je to hrozně bolestivé, linka s Anakreoňany je hrozně tupá už několik dílů. Fakt by to potřebovalo už nějaký šmrnc, jinak se nemá šanci už scénář nějak vysekat z pasti. Tohle nucené tahání série ala Got tomu fakt sakra nesluší. ()

Reklama

Reklama