Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Netypická japonská pohádka o lovci upírů, dhampirovi (poloupír) jménem D, začíná únosem mladé dívky upírem Meirem. Dívčin otec nabídne lovci za nalezení svého dítěte vysokou odměnu. D se tedy vydává na strastiplnou cestu za vysvobozením dívky, na níž mu ztrpčuje život nejen konkurence, spousta různých nepřátel, ale i jeho vnitřní démoni... (Stegr)

(více)

Diskuze

Mety1

Mety1 (hodnocení, recenze)

Už je to dlouhá doba co jsem to hrála na PS1. 7 let zpátky určitě! Již v té době mne ta hra natolik zaujala, že jsem si ji pustila znovu, jen abych si děj zopakovala, dříve byli totiž mé základy angličtiny chatrné. Hra byla úúúúžasná co jiného dodat!!

No? Co dodat!!! po pár letech narazím na Vampiera zfilmovaného do anime a do posledního detailu. Užívám si každičký okamžik. Perfektně zpracované, perfektní atmosféra, zvuky a ten anglický dabing.

Naprosto senzační!!!  

hickok

hickok (hodnocení, recenze)

Taky máte problém sehnat titulky které by odpovídali japonskému dabingu?

Rosselanor

Rosselanor (hodnocení, recenze)

Chladek: Protože u východních slovanů byl potomek lidské ženy a upíra, který byl obvykle velice schopným lovcem upírů, nazýván dhampír - dunpeal je jenom fonetický japonský přepis tohohle slova.

Sierra88

Sierra88 (hodnocení, recenze)

parada toto se povedlo Yoshiaki Kawajiri si podal ruce s pravima lidma od filmu a natocili spolu senzacni animovany fantasmagorovy Horor s davkou akce

Chladek

Chladek (hodnocení, recenze)

Hej proc se vsude uvadi DHAMPIRE, kdyz i v titulcich na zacatku, i v textu vsichni jasne rikaji DUNPEAL???

skretik

skretik (hodnocení, recenze)

Veľmi sa mi páčil tento film, príjemné bolo vidieť, že vampíri nemusia byť len necitlivé...

Genryuusai

Genryuusai (hodnocení, recenze)

Silenzio: B a V by mělo být při přepisu z japonštiny ekvivalentní... tady je to spíš chyba na straně imdb, protože Banpaia nic neni a oficiální eng název je Vampire Hunter D.
Btw k diskuzi níž: Podle mě je nejlepší anime film prequel od Kenshina Tsuioku Hen. Ten neni nejlepší jen ve svojí kategorii - leda by ta kategorie byla anime.)

Silenzio

Silenzio (hodnocení, recenze)

nechci nic rikat, ale jako originalni nazev je na IMDB uveden Banpaia hantâ D

Marius

Marius (hodnocení, recenze)

Upírov môžem, ale toto je len lepší nadpriemer, Ninja Scroll má od dokonalosti tiež ďaleko, ale ten sa na nič nehrá, je to poctivá mäsiarčina. Takže u mňa tiež NS.

mm13

mm13 (hodnocení, recenze)

Ninja Scroll tiez od Kawajiriho je este lepsi nez Vampire Hunter D!!! Ninja Scroll je mozno (zase som toho az tolko nevidel) NAJLEPSI vo svojej kategorii !!!

SK_sprco

SK_sprco (hodnocení, recenze)

Po zhliadnuti tohoto filmecku som si anime dost oblubil...Nepozna niekto nieco podobne na tetno styl? Uz som videl aj Ghost in the Shell a Ghost in the Shell 2 to boli tiez pecky :) Planujem este nieco od Miyazakiho uvidime co sa podari zohnat :)

Prince

Prince (hodnocení, recenze)

Já tyhle příběhy o upírech rád nemám, ale musím uznat, že tohle byl krasný film.

Morloth

Morloth (hodnocení, recenze)

Abych se přiznal, tak tohle anime mě opravdu nadchlo, ale je to asi tím, že příběhy o upírech rád, hlavně ty, ve kterých se nemusím bát:-) Takže tohle bylo přesně dle mého gusta. Krásná animace, v angličtině dobrý dabing, užasná hudba, opravdu a příběh se mi taky líbil, co dodat?

Související novinky

Program FILMASIE

Program FILMASIE

20.11.2005

Hlavním bodem programu prvního ročníku festivalu asijských filmů FILMASIE, který se uskuteční ve dnech 1. 7. prosince 2005 v pražských kinech Světozor a Aero, bude Jižní Korea. Tu budou zastupovat… (více)

Reklama

Reklama