Reklama

Reklama

Skinwalker Ranch

Trailer

V roce 2010 si získal Skinwalker Ranch pozornost médií poté, co zažívá celou řadu nevysvětlitelných jevů. Zprávy od pozorování UFO, záhadně zmrzačeného dobytka jsou rutinou. Nicméně veřejné složky zaujme až zmizení farmářova osmiletého syna. O rok později přijíždí na farmu vyšetřovací tým a začíná rozkrývat tajemství. S jeho příjezdem začínají přibývat i paranormální jevy, které jsou ovšem daleko víc brutálnější než obvykle a nadále se stupňují. Vyšetřovací tým tak stojí před rozhodnutím, zda-li půjde dál a bude riskovat své životy. (Matthew01)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (80)

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

Nakonec to nebylo tak debilní jak jsem očekával. Postavy sice občas vyblijou fajné hovno, nebo udělají něco nad čím zůstává rozum stát, forma je celkově taková nedotažená, ale jinak to má místy slušnou atmosféru, divnosti na ranči jsou fajn a odsejpá to dost rychle aby to člověka nestihlo výrazněji nasrat. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Je pravda, že v rámci takýchto "polodokumentov" a čo sa týka ich formálnej stránky a následného pocitového účinku na diváka, som už videl aj lepšie filmy, no nemôžem ani tvrdiť, že by išlo o niečo zlé, alebo za stratu času. Úvod bol trocha pomalší, pričom aj atmosféra bola taká ospalejšia, no postupne sa to rozbehlo a koniec vygradoval do celkom zaujímavej a "mrazivej" záležitosti. Na druhú stranu ale faktom zostáva, že nie každému táto forma sadne, a ja som medzi nimi. Časté roztrasence, trhance a zrnenie nie je nič pre mňa, aj keď v tomto prípade mi to až tak nevadilo. Priemer. 60/100 ()

Reklama

Pedestrian 

všechny recenze uživatele

Not bad! Čekal jsem sice trochu víc děsu, ale zvládnuté je to pěkně. Intenzivnější alien found footage podívanou ale hledejte spíš zde Skinwalker Ranch se spíš než o instantní strašení snaží o navození jakési mytologie v polodokumentárním Paranormal Activity stylu, na což má ale příliš krátkou stopáž. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Snímek se neskutečně, zub nehty, drží toho, aby neopustil svou škatuli, a tak i přes náznaky pseudodokumentu v úvodu sledujeme hloupé scény s jednotlivými postavami, které se nám představují jako nepříliš inteligentní lidé. Sem tam vypadne obraz, sem tam nevidíme, co přesně se děje. Ale závěr alespoň poskytne některé záběry, které rozhodně nevidíme v každém found footage. Není to zázrak, ale na ten průměr si snímek „Skinwalker Ranch“ docela vydělal. ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Místy skutečně atmosférické a vizuálně velice dobře zpracované, ale v závěru přichází zklamání, protože finále je takové nijaké a bez vysvětlení či alespoň náznaku pointy. Trochu mě mrzí, že tvůrci podobných hororů nejsou schopni napsat na UFO tématiku nějaký propracovanější děj - a to je to přitom tak vděčné téma, kde by šlo vymýšlet prakticky cokoli. A od dob Akt X by se fakt dobrých "alien abduction" filmů dalo spočítat na prstech jedné ruky. ()

Galerie (8)

Zajímavosti (3)

  • Název filmu se objeví až před závěrečnými titulky. (griph)
  • Natáčení probíhalo v americkém státě Utah. (Terva)
  • Film je věnován památce producenta Jamese R. Rosenthala, který zemřel 17. září 2011. (Terva)

Reklama

Reklama