Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Po příšerně zpackané loupeži se Casey Stein (Nicholas Hoult) ocitne na útěku před nelítostným gangem vedeným mafiánským bossem Hagenem (Anthony Hopkins). Casey má teď u sebe drahocenný náklad patřící Hagenovi, který se nezastaví před ničím, aby ho získal zpět. Caseymu proto nezbývá nic jiného, než zavolat svému bývalému zaměstnavateli a pašerákovi drog Geranovi (Ben Kingsley), aby ochránil svou dlouholetou přítelkyni Juliette (Felicity Jonesová), než se dostane do rukou Hagenovi. Casey se vydává na zběsilou automobilovou honičku po německých dálnicích ve snaze zachránit svou životní lásku dřív, než bude pozdě. (HBO Europe)

(více)

Videa (6)

Trailer 4

Recenze (85)

corpsy 

všechny recenze uživatele

Áno, scenár je jedna veľká píčovin@ a iba nadmerne sentimentálni jedinci by mohli pri takejto zápletke pociťovať nejakú tú emóciu. Tu ide hlavne o akčný drajv ( v niektorých miestach skutočne dychberúci ) a dupľom o herecké výkony oscarových hercov, pána Kingsleyho s Hopkinsa, pričom páni v rokoch sa pri svojich výkonoch nezabudli trochu ( zadosťučinene ) odpútať z reťazí. Bravo! Za pár rokov určite undergroundová kultovka. ()

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Velkým plusem, je hlavní duo, na které se kouká dobře, i když se do poloviny téměř nic neděje. Akční scény, i když jich moc nebylo, jsou celkem fájn, ale nic z čeho bych si sedl na prdel. Hlavní hrdina má štěstí tři prdele, kdy i po dvaceti kotrmelcích v autě vyvázne pouze se škrábnutím ( Citroen C5 ? je sakra bezpečné vozidlo ! ) Solidní obsazení, ale bylo to takové nemastné, neslané. Škoda, že se neukázal Semir Gerkhan :-)) ()

Reklama

Hapretor 

všechny recenze uživatele

Kupodivu dost koukatelné. Akčně nabušené, sem tam vtip a Anthony a jeho kreace na Stalloneho tomu dodala "odlehčení". Zabavilo. A tímto může Nicholas nerušeně vzít roli v dalším "Kurýrovi", snad už šestém, s názvem Kurýr-Legacy (jako že tam hraje syna Franka Martina, ha, ha, to by bylo vážně vtipné a super) - ironie. ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Automobilová honička na německé dálnici a není u toho Semir Gerkhan - nezvyk. Jinak ale příjemné akční béčko s parádním obsazením, přímočarým dějem, dobrými honičkami a divným CGI. Vtipnej Ben Kingsley, ďábelskej, leč trochu nevyužitej Hopkins, krásná Felicity podivně odbarvená na blond a nakonec i ten floutek v hlavní roli byl v pohodě a ani jim to nekazil. Jó, s podobnými kousky vůbec nemám problém. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Fakt to pôsobi jak Kobra 11. Ma to rovnako spickove nahanackove sceny, nezazivne postavy a imbecilnu zapletku plnu logickych chujovin. Celych 40 minut mi trvalo, kym som pochopil, ze som mal vypnut mozog a nepremyslat nad cimkolvek, co sa tam deje. Bolo to spôsobene zdlhavym seriozne pôsobiacim uvodom v ktorom sa mame zoznamit s postavami a hlavnou premisou. Ale tato cast je strasne nezazivna a postavy aj tak nefunguju a boli mi ukradnute. Sympatak Hoult je nevyrazny, Jonesova je otravna, chemia medzi nimi je nulova.Gangster Kingsley je trapny a megagangster Hopkins napodobnujuci Staloneho mumlanie je totalne WTF. Do konca filmu som nepochopil, ci si z ostatnych tvorcov robi prdel alebo to mysli vazne. V druhej polovici filmu ale dostanu prim nahanacky a tie su miestami rovnako posobive ako eskapady z Kobry 11 a niektore salta aut strcia do vrecka cokolvek z produkcie Pepin/Merhi. Okrem nahanaciek je druha polovica preplnena aj mnozstvom sialenych nahod vdaka ktorym sa hlavny hrdina dostane zo slamastiky a prekabati zaporakov, ktori su uplne dementni. Vysledkom je primitivna a miestami zabavna jednohubka. Fanusikovia autobahnovych nahanaciek urcite prihodia minimalne 1 hviezdicku. 5/10 ()

Galerie (98)

Zajímavosti (2)

  • Na dálnici se střílelo z brokovnice SPAS 12. Policie používala útočnou pušku G36, samopal MP5 a samopal G26. Pistole, kterou používá Geran (Ben Kingsley), je pozlacený Colt 1911. (K98)

Reklama

Reklama