Reklama

Reklama

Bella a Sebastián

  • Francie Belle et Sébastien (více)
Trailer 1

Příběh chlapce a jeho psa, který milují už čtyři generace, poprvé přichází na velké plátno jako dobrodružná podívaná v nádherných kulisách savojských Alp. Sebastián žije v horách u svého adoptivního dědečka a jednoho dne se tajně spřátelí s divokou fenkou Bellou, velkým horským psem. Uprostřed polodivoké přírody na alpských svazích spolu zažívají nejedno dobrodružství, a brzy přijde čas na to největší z nich. To, které jim přinese svět dospělých v období 2. světové války. (Bontonfilm)

(více)

Diskuze

akicita

akicita (hodnocení, recenze)

Několik drobností bych vytkl. Sebastian má v jednom záběru ještě nedorostlé přední řezáky, v dalším záběru už ano. - Další co bylo podivné, to Cesarovo "jištění" Sebastiana na skále způsobem že by neudržel ani sám sebe - Pobaví i to, jak Bella vleze do vody slepená špínou a vzápětí vyjde z vody perfektně vyšamponovaná a načesaná, že září bělostí. - No a hlavní hloupost je, že Sebastán jde do vody oblečený do bot,  svetru a několika dalších vrstev. Zaplave si a ač by určitě v těch horských podmínkách neměl šanci uschnout, v dalších záběrech je suchý. Mezi herci měla být Thylane Blondeau, ale ve filmu po ní není ani památky.

Uživatel akicita smazal svůj příspěvek.

Artigas

Artigas (hodnocení, recenze)

Tak jsem to konečně zkoukl a jsem velice příjemně překvapen-nádherné záběry, prostě paráda. Akorát knížka měla lepší příběh s pašeráky, to přehození do II. války nebylo moc šťastné.

Uživatel BaeL smazal svůj příspěvek.

BaeL

BaeL (hodnocení, recenze)

viktorka181

Samostatně  je film prostě pěkný, ale srovnávat s knižní předlohou a seriálem se nedá. Jde o jiný příběh a částečně i jiné charaktery postav. Po shlédnutí filmu jsem byla překvapená, že si nic nepamatuju, tak jsem vzala do ruky knížku - má úplně jiné "grády". Takže se chystám i na starý dobrý seriál.

robert8

robert8 (hodnocení, recenze)

A hraje tam i Mehdi El Glaoui představitel seriálového Sebastiána z roku 1965. :-D

kolacky

kolacky (hodnocení, recenze)

viktorka181

Nepleteš se, Viktorko, pamatuju původní seriál (viz níže) a o válce tam nebylo ani slovo. V knížkách taky ne. Ale uvidíme, co s tím provedli. Třeba to nebude tak zlé, jak se bojíme...

Artigas

Artigas (hodnocení, recenze)

Doufám, že to bude aspoň tak dobré, jako původní seriál, i když Tchéky jako Cézar ... no.

na příspěvěk reagoval BaeL

MirkaP

MirkaP (hodnocení, recenze)

Doufám, že se mi to bude líbit. Jako dítě jsem to milovala, ale naštěstí si toho moc z děje nepamatuju. Vzhledem k tomu, že v této verzi dostal roli i představitel původního Sebastiana, chovám naděje v zachování poetiky seriálu.

viktorka181

viktorka181 (hodnocení, recenze)

Pletu se, nebo knížka, kterou jsem v dětství četla asi 5x neměla s 2. světovou nic společnýho? Chjo, to je nutný už i do tohodle tahat válku?

na příspěvěk reagoval kolacky, BaeL

kolacky

kolacky (hodnocení, recenze)

No páni... Vzhledem k tomu, že jsem pamětník původního seriálu, jsem na to dost zvědavá. Jen doufám, že přesunutím do času II. světové války nedojde k nějakým fatálním změnám, co se hrdinů týče...

Uživatel Kritiq smazal svůj příspěvek.

Uživatel Kritiq smazal svůj příspěvek.

Uživatel Kritiq smazal svůj příspěvek.

Reklama

Reklama