Reklama

Reklama

Mischief Night

  • Velká Británie Mischief Night
Trailer

Obsahy(1)

Mischief Night rozpráva príbeh mladého dievčaťa menom Emily Walton (Noell Coet), ktorá po autonehode, pri ktorej prišla jej matka o život, trpí psychosomatickou slepotou. Je noc pred Halloweenom a do jej domu sa snaží dostať vrah. Keďže je Emily slepá, môžu ju a jej najbližších pred záhadným útočníkom zachrániť už iba jej inštinkty. (kubqo)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (29)

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Jedna slepá holčina, maskovaný zabijak v žltom pršiplášti a k dispozícii jeden domček. Do toho sa sem tam primieša nejaká nepodstatná vedľajšia postava, ktorú je nutné odkrágľovať. A "family home terror" o hre na mačku a myš sa môže začať. Nečakal som síce napínavú a atmosferickú pecku typu "Strangers", lebo to by som chcel asi veľa, takže sklamaný nie som. Pozerateľná, neurážajúca blbinka, síce napínavé to nebolo ani trochu a inteligencia zabijakov pokrivkávala tak, až som sa chytal za hlavu (navyše na dnešné pomery mi to prišlo až prehnane naivné), ale aspoň to nenudilo a občas potešila nejaká vydarená vraždička. U mňa je to priemerný horor, ale už som rád aj za to málo. ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Slepá teen fešanda v opustenom dome Vs retardovaný vrah v žltom pršiplášti od Vietnamcov za 3 eura. Ak Vám to pripomína súboj zo "Street fighter" či "Fantastic 4", mýlite sa. Toto by mal byť námet na "home invasion" jak vyšitý. Nakoniec je z toho thriller rozprávka so šťastným koncom ( nič horšie sa v horore, ani nemôže stať! ). "Mischief Night", nič originálne okrem "BOOO", neponúkol. Dve gore scénky, "happy end" ( Ja vidím! ) - no na parádu. Ale aby som len nekritizoval. Oceniť kladne možno napríklad snahu o budovanie atmosféry, ktorá bola miestami vďaka hudobnému doprovodu veľmi slušná. Pár zvratov celkom potešilo. No ale prečo som vlastne tento snímok tak "zjebal"? No lebo sa v ňom nachádza až príliš retardovaných postáv, na čele so sympatickou pani z aplikácie na vytáčanie hlasom. Samotné chovanie "murdera" radšej nebudem ani komentovať. Tento snímok je z hľadiska myšlienky akousi lacnou kópiou, ešte lacnejšieho "Purge" - 45%. ()

Reklama

Campbell 

všechny recenze uživatele

Překvapivě povedený film, který mě dokonale odradil první čtvrt hodinou, to bylo příšerně natočený a strašně klišovitý. Pak se objevíme u slepé holčiny a film začne konečně pořádně nakopávat. ten námět že slepá holka je proti maskovaným vrahům se mi líbil. Některé scény kdy slepá holka je pár metrů od vraha a nevidího mi přišlo fakt dobře zvládnuté. Nicméně tak či onak má film pár naprosto nudných míst jako třeba minulost té holky, to bylo naprosto na prd. Stejnak jako mě celkem naštvalo byl motiv vrahů který nebyl nějak moc vysvětlen. Naštěstí další věci jsou dobré. Krvavé efekty jsou výborné a celkově film potěšil. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

A tak tu máme zase opuštěný domeček, oběť a blbce ve žlutý pláštěnce. Slasherová vykrádačka , která hodinu příšerně nudí a zbytek času nudí jen o něco méně. Jak to dopadne je jasné už na začátku, protože zabít slepou holčičku (i když tu krávu jsem chtěl zamordovat hned na začátku) by způsobilo poprask u Americké unie nevidomých a vzhledem k tomu, že se jedná o poruchu psychosomatickou, nebudu ani moc spoilerovat (přesto SPOILER) když napíšu, že zrak se děvence vrátí v tu nejvhodnější dobu. 10% za pilu. ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Letošní rok je hororová home invasion konkurence příliš silná, takže tahle pohádka o slepé dívce a násilnickém truhlíkovi ve žluté pláštěnce (šťastný konec included) moc šancí na pozitivní přijetí zmlsaným diváctvem nemá. Zvlášť když zmíněný žluťásek většinu stopáže jen nudně kokotí v koutě a nic nedělá, přičemž Esmeralda se stíhá mrzačit sama stoupáním na ostré předměty apod. ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama