Reklama

Reklama

Eminem - The Way I Am

(hudební videoklip)
Krátkometrážní / Hudební
USA, 2000, 5:01 min

Recenze (9)

animaxis 

všechny recenze uživatele

Eminem je v rapu dobrý,ale jestli i Marilyn Manson se dozvíte v tomto klipu.Podle mě dobrý sice je,ale kdyby odešel od metalu,tak bych to vážně nepřežil :D Tento klip je dobrý,protože ukazuje co se může stát,pokud se stanete slavnými až moc a ani za to vlastně nemůžete.Celý klip je dobře natočen a má dobrou atmosféru.A i když mám Marilyna moc rád,tak mi Eminem moc nesedl. ()

ChArLeNe 

všechny recenze uživatele

Klip sa mi vždy páčil. Toľko super rýmov, no vyberiem časť, ktorá dokonale vystihuje Eminemov postoj všeobecne: *And all of this controversy circles me And it seems like the media immediately points a finger at me So I point one back at 'em, but not the index or pinkie Or the ring or the thumb, it's the one you put up When you don't give a fuck, when you won't just put up With the bullshit they pull, cause they full of shit too* ()

Ouwen 

všechny recenze uživatele

Přeci jen, jsem rád, že Eminem se odprostil od fuckování ostatních a prošel si změnou jak osobním, tak aj hudebním směrem. Na druhou stranu to nic nemění na tom, že The Way I Am je lyrický klenot, natřískaný beznadějí a nekompromisní frázování, kdy Eminem trhá takty svým chraplákem vyvolávaj emoce. Kostelní zvony v refrénu na pozadí jsou hodně zajímavým prvkem. A hlavně, když je člověk vytočenej, tenhle track dost pomáhá. Storytelling Marshalla během urputného frázování a lámání slov z něj dělá unikátního v hip hopovém žánru. Je ale paradoxní a ironické, že písnička o tom, kde Eminem doslova pohrdá slávou, z něj udělala ještě slavnějšího... ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Rapovým klipom občas nerozumiem. Ide o to, že mám v sebe nulové množstvo energeťákov ( alebo niečoho iného )? Budiž. Skôr sa prikláňam ( k podobne priemernej ) skladbe. ()

PatrikP4 

všechny recenze uživatele

Eminem opět zabije svým rapem... A kdo se to objeví za Slimem? Marilyn Manson a kdybych o něm nevěděl zeseru se do trenek protože by mě opravdu nahnal strach... ()

Reklama

Reklama