Reklama

Reklama

VOD (1)

Série(2) / Epizody(16)

Obsahy(1)

Kdyby Marta a Věra nebyly zaměstnankyně slevového portálu leeevne.cz, neměly by nic společného. Rozděluje je jejich zcela odlišný přístup k životu. Marta (Bára Poláková) věří, že dělá práci, která má smysl a pomáhá lidem lépe žít. Když má vše systém, je šťastná a plná iluzí. Věra (Sabina Remundová) má nedozírné zkušenosti, a proto žádné iluze. Improvizace je její radost a zároveň recept na přežití v jakýchkoli podmínkách. Majitel firmy Brouček (Pavel Liška) je podlý skřet převlečený za manažera, který nejraději řídí, šmíruje a šikanuje své dvě zaměstnankyně. (Česká televize)

(více)

Videa (20)

TV spot 3

Recenze (138)

Oxiduji 

všechny recenze uživatele

Ale dyk to není tak špatný. Remundová vyloženě baví. Rozhodně lepší, než trapný Dejdar v Comebacku s umělohmotným smíchem. Na Báru se hezky kouká a Lišák je slizkej tak akorát. Kolečko se nezapře a točit to ve třech lidech, je prostě makačka. Skvělé Čtvrté hvězdě a Okresnímu přeboru se to samozřejmě rovnat nemůže, ale hlavně proto, že tohle je úplně jiná disciplína. ()

DanielDall 

všechny recenze uživatele

Poměrně slušný počin. Slušné pointy a výtečně pojaté kancelářské pipky. Jen kdyby s tím Liškovo "Knírem" tolik netlačili na pilu. Chápu, že pan Brouček měl být karikatura a asi měl být trapný jako Gervais z Kanclu, ale To Liškovo pojetí mi nesedlo. Postavy sitcomu maj bejt ujetý ale uvěřitelný. Vzhledem k okolnostem by možná bylo daleko vtipnější kdyby protentokrát Liškova postava nebyla prvoplánově komická. Už jen ta představa, že Liška je nekoktající studenej manažerskej studenej čumák ... ()

Reklama

VlastaFlaksa 

všechny recenze uživatele

Vím, že to není kdovíjaké veledílo, ale já jsem se opravdu dobře bavila a upřímně smála a nejen jednou. No a o to snad v sitcomu jde především, ne? Použitý humor mě rozhodně neuráží a i když je jednoduchý, nepřipadá mi stupidní (na rozdíl od Čtvrté hvězdy, která mi stupidní připadala a navíc dost přihlouple a primitivně vulgární). Myslím, že většina sitcomů nemá ambice útočit na náš intelekt, nýbrž na naše bránice a to se v mém případě Martě a Věře povedlo. Hodně příjemně mě překvapila Sabina Remundová, která podobou, hlasem ani projevem a smyslem pro humor rozhodně nezapře svoji matku Ivu - naši nejlepší komičku a vynikající herečku. ()

honajz 

všechny recenze uživatele

První díl mě mile překvapil. Není to nic extra, nic, co bychom jinde neviděli, ale je to slušně zahrané, solidně to balancuje na hraně, kdy už by to bylo blbé, a kdy je to ještě uvěřitelné, a myslím, že podobných žen s myšlenkou na promarněný život strávený v kanclu bude víc. Zasmál jsem se u prvního dílu víc než u tolik vychvalované Čtvrté hvězdy (všechny díly), a i když občas je Poláková na zabití, jak se moc snaží, aby byla vážná i tou vážností vtipná, odlehčená Remundová to celé utáhne. Jsem zvědav, kam se dostane postava šéfa, který je až moc „čtyřhvězdičkový“ na můj vkus, a ten fór s hitlerovským knírkem skutečně není vtipný, i když politicky nekorektní. Ale tenhle sitcom asi neměl být o politické nekorektnosti, tu snad vyzuřili na Čtvrté star. Jinak ty úvodní a závěrečný vnitřní monolog by slušný dramaturg škrtl hned v první verzi scénáře, jak jsou pitomoučké, dlouhé a zbytečné. --- EDIT: Po druhém dílu snižuji na dvě hvězdy, přece jenom se z toho stává vylouhovaný čaj, a co bylo zajímavé v dílu prvním je zde křečovité. ()

Peytl odpad!

všechny recenze uživatele

8 x 28 minut? Není to málo? Není to moc? I přes to, že byl zmíněn kominický sex appeal, smrad a podobně, mé srdce se netetelilo, sory Koleso, tohle je průser...snad jsem jen rád, že mladá ,hehe, baculka nepoužívá jméno Janžurová, neboť bychom vytáhli do boje, myslím kominický cech. Lepší už to nebude a hůř být nemůže... Polákové půjčím štětku, víc se nehodlám angažovat. ()

Galerie (205)

Zajímavosti (5)

  • V díle "Vstřebávání! Věra (Sabina Remundová) líže nanuk, který se během scény zvětšuje a zmenšuje, přestože by se měl zmenšovat. (Chip89)
  • Exteriér fiktivní kanceláře Leeevne.cz se nachází na Vinohradech, v ulici U Zvonařky. (hermiona)

Reklama

Reklama