foto

Barbora Poláková

  • nar. 3.10.1983 (34 let)
    Kolín, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Barbora Poláková se narodila 3. října 1983 v Kolíně. Ve svých mladých letech se věnovala mnoha aktivitám např. krasobruslení, gymnastice a hře na klavír. V deseti letech se také stala členkou Divadelní školy Zdeňka Jecelína.

Studovala Ekogymnásium v Poděbradech a poté se vydala na DAMU. Zde studovala obor herectví čin. divadla. Jejími profesory byli Jana Hlaváčová, Boris Rösner, Johana Tesařová a Ladislav Mrkvička.

Je držitelkou několika cen ( ceny Jiřího Adamíry, ceny Jana Kreczmara). Hrála i v mnoha filmech např. FRANTIŠEK JE DĚVKAŘ, KRÁSKA V NESNÁZÍCH, 3+1 S M. DONUTILEM a v seriálu OKRESNÍ PŘEBOR. Za zmínku stojí i to, že natočila 2 videoklipy k písním: Supercrooo – Superstar; Petr Muk – Láska tě spoutá.

Petr "Mr.Hudson" Jahn

Herecká filmografie

Filmy

2017 Kvarteto
2016 Instalatér z Tuchlovic
2015 Barování (divadelní záznam)
Život je život
2014 Až zapadne slunce (studentský film)
2012 Definice lásky (TV film)
Láska je láska
Svatá čtveřice
2011 Blonďatá bestie (divadelní záznam)
Láska z kontejneru
Lov
Micimutr
2008 František je děvkař
2006 Kráska v nesnázích
Nadměrné maličkosti: Jubileum (TV film)
2005 Nejlepší je pěnivá (studentský film)
Oběti: Živnostník (TV film)

TV seriály

2016 Marta a Věra (TV seriál)
Knír (S02E08)
Tetování (S02E07)
Diktátor (S02E06)
další epizody (8)
2014 Marta a Věra (TV seriál)
Konkurz (S01E08)
Večírek (S01E07)
Vstřebávání (S01E06)
další epizody (8)
Neviditelní (TV seriál)
Epizoda 13 (E13)
Epizoda 12 (E12)
Epizoda 11 (E11)
další epizody (13)
2013 Nevinné lži (TV seriál)
Hvězdička (E04)
2012 Základka (TV seriál)
Ředitel (E10)
Chemie lásky (E09)
Školou chodí Mikuláš (E08)
další epizody (10)
2011 Kriminálka Anděl (TV seriál)
Švýcarský řez (S02E08)
2010 Dokonalý svět (TV seriál)
Okresní přebor (TV seriál)
Svatba (E15)
Inseminátor (E13)
Schůze (E08)
2008 Soukromé pasti (TV seriál)
Fajn brigáda (S01E02)
2005 Dobrá čtvrť (TV seriál)
2004 3 plus 1 s Miroslavem Donutilem (TV seriál)

Dokumentární

2015 Žebřík 2014 Bacardi Music Awards (koncert)
2014 ČT Live - Žebřík 2013 Bacardi Music Awards (koncert)

TV pořady

2017 Ceny Anděl 2016 (TV pořad)
2016 Ceny Anděl 2015 (TV pořad)
Mattoni Koktejl festival (TV pořad)
Pomáhej s humorem - Konto Bariéry (TV pořad)
Tvoje tvář má známý hlas (TV pořad)
2015 Boj o koláč (TV pořad)
Český lev 2014 (TV pořad)
DobroDRUH (TV pořad)
Kombo (TV pořad)
Mattoni Koktejl Festival 2015 (TV pořad)
Tajemství rodu II. (TV pořad)
2014 Možná přijde i charita 2014 (TV pořad)
2013 Ceny paměti národa (TV pořad)
Nejlepší scénka (TV pořad)
Polívka na víně (TV pořad)
Zlatý časy! (TV pořad)
2012 Možná přijde i charita (TV pořad)
Pěna (TV pořad)
7 pádů Honzy Dědka (TV pořad)
2010 Show Jana Krause (TV pořad)
2008 Benefice Lubomíra Lipského (TV pořad)
2006 StarDance aneb když hvězdy tančí (TV pořad)
2005 Všechnopárty (TV pořad)
1998 Sama doma (TV pořad)
1994 Snídaně s Novou (TV pořad)
1992 Medúza (TV pořad)

Hudební videoklipy

2017 Barbora Poláková - Krosna (hudební videoklip)
Barbora Poláková - Po válce (hudební videoklip)
2016 Barbora Poláková - Generace (hudební videoklip)
2015 Barbora Poláková - Nafrněná (hudební videoklip)
2012 Barbora Poláková a David Koller: Sami (hudební videoklip)
Barbora Poláková: Kráva (hudební videoklip)
2005 Supercrooo: Superstar (hudební videoklip)

Skladatelská filmografie

Filmy

2016 Instalatér z Tuchlovic

Hudební videoklipy

2017 Barbora Poláková - Krosna (hudební videoklip)
Barbora Poláková - Po válce (hudební videoklip)
2016 Barbora Poláková - Generace (hudební videoklip)
2015 Barbora Poláková - Nafrněná (hudební videoklip)

Scenáristická filmografie

Hudební videoklipy

2017 Barbora Poláková - Po válce (hudební videoklip)
2016 Barbora Poláková - Generace (hudební videoklip)

Režijní filmografie

Hudební videoklipy

2016 Barbora Poláková - Generace (hudební videoklip)

Fanoušci tvůrce

<< 1-20 >>
všichni fanoušci
(109)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace