foto

Sabina Remundová

  • nar. 18.5.1972 (45 let)
    Pelhřimov, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Starší dcera Ivy Janžurové a divadelního režiséra Stanislava Remundy se narodila 18. května 1972. Vystudovala hudebně-dramatický obor na pražské konzervatoři a poté docházela na DAMU.

1996-1999 měla angažmá v divadle v Mladé Boleslavi. V současnosti hraje se svou matkou v divadle U hasičů kde účinkuje ve hře PUDL A MAGNOLIE a VRÁTÍŠ SE KE MNĚ PO KOLENOU.

Poprvé se objevila ve filmu JAK SE TOČÍ ROZMARÝNY kde se představila pouze jako mladá komparzistka. Svou první významnou roli dostala ve filmu VÝLET režisérky Alice Nellis. Zde ztvárnila těhotnou ženu v nepříliš šťastném manželství, která se svou rodinou odjíždí na Slovensko, aby tak vyhověli otcovu poslednímu přání nechat se zde pohřbít.

V roce 2003 natočila film MARYŠKA a v roce 2007 dostala malou roli v dalším filmu Alice Nellis, TAJNOSTI, kde si zahrála mírně hysterickou ženu, trpící tím, že nemůže mít děti.

Sinecod

Herecká filmografie

Filmy

2017 Zahradnictví: Dezertér
Zahradnictví: Nápadník
Zahradnictví: Rodinný přítel
8 hlav šílenství
2015 Sedmero krkavců
2014 Andělé všedního dne
Všiváci
2011 Lidice
2007 Tajnosti
2002 Na psí knížku (TV film)
Výlet
2001 Mach, Šebestová a kouzelné sluchátko
1999 Kašpárkovy rolničky (TV film)
1994 Díky za každé nové ráno
1989 Blázni a děvčátka
1988 Naděje má hluboké dno (TV film)
1986 Jak se mele babí hněv (TV film)

TV seriály

2016 Doktor Martin (TV seriál)
Ospalá díra (S02E01)
Marta a Věra (TV seriál)
Knír (S02E08)
Tetování (S02E07)
Diktátor (S02E06)
další epizody (8)
Případy 1. oddělení (TV seriál)
Poslední případ (S02E08)
Krádež století (S02E07)
Olizovač (S02E06)
další epizody (7)
2015 Případ pro exorcistu (TV seriál)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
Epizoda 1 (E01)
2014 Marta a Věra (TV seriál)
Konkurz (S01E08)
Večírek (S01E07)
Vstřebávání (S01E06)
další epizody (8)
Případy 1. oddělení (TV seriál)
Smrt novináře (S01E13)
Hodinka k dobru (S01E11)
Policajt na odstřel (S01E08)
další epizody (9)
2013 Nevinné lži (TV seriál)
Lež má rozbité auto (E02)
Pod hladinou (E01)
2010 Cukrárna (TV seriál)
Dort (E11)
Třináctá komnata (E04)
Prázdný byt (E01)
2007 Trapasy (TV seriál)
2000 Pra pra pra (TV seriál)
1993 Král posledních dnů (TV seriál)
1984 Paragrafy na kolech (TV seriál)

Dokumentární

2015 Film o filmu: Sedmero krkavců
2009 Neobyčejné životy (TV seriál)
2002 Film o filmu: Výlet (TV film)

TV pořady

2016 Pečeme podle hvězd (TV pořad)
Vysoká Škola Života (TV pořad)
2015 TýTý 2014 (TV pořad)
2012 Zrcadlo tvého života (TV pořad)
2011 Všechno nejlepší (TV pořad)
2010 Prostřeno! (TV pořad)
1999 Banánové rybičky (TV pořad)

Režijní filmografie

Filmy

2003 Maryška (TV film)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace