Reklama

Reklama

VOD (1)

V roce 1984 byli Amanda a Dawson spolužáci na střední škole. Pocházeli z odlišných sociálních poměrů, navzdory tomu mezi nimi vznikla přímo osudová láska. Měšťacká společnost jim jí nedopřála. Zklamaná Amanda odešla studovat na vysokou školu a Dawsona po tragické autonehodě zavřeli do vězení. Neviděli se celé čtvrtstoletí, dokud se nesetkali na pohřbu společného přítele Tucka, který jim poskytl útočiště v době, kdy museli svou lásku tajit. Ani jeden z nich nežil život, jaký si vysnil ... a ani jeden z nich nezapomněl na první lásku, která je navždy změnila. Všechny krásné i bolestivé vzpomínky najednou ožijí a bývalí milenci mají před sebou společný víkend. Příležitost změnit dosavadní život je na dosah ruky, ale ... je to ještě možné? Je možné přepsat minulost? A je láska opravdu to nejcennější, co může člověk darovat? (Forum Film CZ)

(více)

Videa (12)

Trailer 2

Recenze (172)

emma53 

všechny recenze uživatele

Tolik jsem potřebovala už nějaký sladký filmový zákusek, že jsem šla hned za Sparksem, kde je to jasné, ale zase né tolik, jak by jste si mysleli. Dramédii to dokonale splnilo a Dawson je můj nový objev nebo jsem si ho nikde nevšimla. Tohle není pohádka pro tvrďáky, ale pro romantiky, kteří ten hnusnej svět kolem potřebují občas prosladit něčím takovým jako je film Co s láskou. No řekněte, co s láskou, která je někdy tak vzdálená, neuskutečnitelná..............to už se přibližuje malinko k reálu nebo se mýlím? ()

peetriss 

všechny recenze uživatele

Nikdy jsem nic neměl proti sladké filmové romantice, pokud není laciná nebo sterilní. Co s láskou je lehce nadprůměrné romantické drama, které výborně plní účel, pro který bylo stvořeno a nehraje si na vrcholné umění, přestože je obdařeno kvalitní režií, ucházejícím scénářem a sympatickým obsazením. Zahřát u srdce či vymáčknout z oka nějakou tu slzu také dokáže, dokázalo si mě získat, i když občas se to s tím sentimentem trochu přehání – nemám problém tuto romanci ocenit patřičným počtem hvězd, emočně výžívná spokojenost. Liana Liberato kouzelná. ()

Reklama

YoZo8 

všechny recenze uživatele

Tento romantický film ma zaujal od prvých minút a aj keď som nevedel čo mám čakať, prijemne ma prekvapil. Je to síce romantika, no páči sa mi, že nie je gýčová. Myslím si, že Čo s Láskou má pomerne slabšie hodnotenie preto, lebo sa vymyká z koncepcie štandardných romantických filmov. Musím vyzdvihnúť plynule prechody zo súčasnosti do minulosti a naopak. Taktiež sa mi veľmi páčili exteriéry, v ktorých sa nakrúcalo. Nechýbal vtip, pointa, dramatické aj romantické scény. Mladí herci aj keď boli relatívne neznámi, zahrali nadštandard. Hlavné mladý Australan Luke Bracey má herecký potenciál a je akýsi pokračovateľ Heatha Ledgera, na ktorého sa mi trochu podobá. Film záverom nejedného diváka prekvapí. Tomuto filmu by som sa nebál dať aj rovných 5 hviezd, no niečo mi k spokojnosti ešte chýbalo. (4,5* 75%) ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Ako všetko, v čom má prsty ultra mega presladený cukríček Nicholas Sparks. Toto nemôže napísať normálny chlap, neexistuje. Ten príbeh to je fakt niečo hrozné, červená knižnica je proti tomu drsný luxus z inej galaxie. Tak hrozne presladené, že Pilcherová je oproti tomu Votrelec. Na hranici odpadu a to fakt neviem za čo tá hviezda. Nemám síl komentovať, idem si rozlepiť ústa. 10/100 ()

bourec 

všechny recenze uživatele

Tak zase jednou žánrová odbočka.Prostě mě to obsazení lákalo,a až do devadesátý minuty příběhu naprosto perfektní,romantika protknutá flashbakama o dvacet let zpátky,který fungovaly jako koření toho filmu,a zabránili,aby ten film byl přeslazený jednotvárný nic.Jenže pak to nabralo už spíš růžový směry,a ten dementně nepravděpodobnej konec tomu nasadil korunku.Suma sumárum se fakt na víc jak tři hvězdy nedostanu,i přesto,že to zprvu vypadalo na plnou palbu.60%. ()

Galerie (33)

Zajímavosti (12)

  • Když Dawson (James Marsden) spravuje Amandě auto, otevře kapotu a položí si dovnitř knihu. Po chvíli kapotu zavře a knihu už nevytáhne. (pityty)
  • Ve filmu omylem zastřelí Dawson (James Marsden) jeho bratrance. V knize ale zabije místního doktora při autonehodě. Co však zůstává stejné je to, že oběma ženám zabitých můžu, jak ve filmu, tak v knize, posílá Dawson měsíčně peníze. (pityty)

Reklama

Reklama