Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Když umělec Colin Ware (Firth) zjistí, že jeho životní láska a snoubenka Vera (Driverová), přitažlivá, prohnaná potvora, si bere jiného muže, uteče do ospalé americké vesničky v Nové Anglii, aby se zde ponořil jen do svého umění a ukonejšil svou zmučenou duši. Brzy potká někoho, kdo mu nabídne víc, než jen rameno, na kterém se může vyplakat je to Mandy (Grahamová), kouzelná bezprostřední duše, která uchvátí jeho srdce dokud se náhle neobjeví Vera s nečekaným překvapením. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (74)

haWranka 

všechny recenze uživatele

Mám fakt moc ráda Colina Firtha. Taky mám ráda Minnie Driver a když už jsem u toho, ani Heather Graham mi nevadí. A anglický filmy, no to je klasika. Proto mě absolutně vyšokovalo, že jsem nebyla schopná tuhle nebetyčkou blbost ani dokoukat! Poslední půlhodinu jsem si musela nahrát, protože už jsem to nudou nevydržela, ale zas mi přišlo nefér tady něco hodnotit, kdybych neviděla konec. Můsím se bohužel přiznat, že jsem ho stále ještě neviděla, nenašla jsem totiž v sobě dost síly. Ale asi bych v sobě našla dost síly kopnout tvůrce tohohle "filmu" kdyby se mi dostali pod ruku... ()

Mgb21 

všechny recenze uživatele

Příjemná romantická komedie na víkendové odpoledne, která ničím neurazí, ale také dohužel ničím nenadchne. Colin Firth je jako vždy výtečný a Heather Graham je přímo k nakousnutí. Celé to je takové příjemné a hezky barevné, jako městečko Hope, ale kromě dvou hlavních herců si toho moc pamatovat nebudu. ()

Reklama

filipvrbik 

všechny recenze uživatele

Velmi nudné a natahované až trapné, připomíná to spíš středoškolskou (ovšem nevtipnou) komedii se skoro čtyřicátníky v hlavních rolích- chvílemi to vypadá ,že se snad rodí zajímavá zápletka,ale nakonec to skončí přesně tak, jak bylo od začátku jasné- hvězdička za aspoň občas vtipného Colina Firtha...20% ()

Gromit 

všechny recenze uživatele

Samozřejmě uznávám, že tato romantická komedie není ničím vyjímečným. Na druhou stranu ale musím říct, že jsem se u ní dobře pobavil a příjemně odreagoval. A zásluhu na tom mají především herci, zejména pak Colin Firth a Heather Grahamová. Jen by mě zajímalo, odkud se vzal ten podivný český název... ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Nenásilná britská klasika. On má rád ji – ona má ráda jeho – trošku se nám to zkomplikuje, ale nakonec spolu žili šťastně až do smrti. Colin Firth je pan sympaťák….to se ví. Heather Graham je zlatíčko….mám pro ni letitou slabost. Takže sečteno podtrženo, jako dvojice pro romantické rejdy, dokonalost sama. Zápletka je taková maková….jak to u podobných záležitostí už bývá. Nenáročná, předvídatelná, průhledná….kopírák hadr. Ale v neděli po odpolední kávě, jako siestička určitě neurazí. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno