Reklama

Reklama

Světově proslulá kuchařská soutěž, přísný Gordon Ramsay jako jeden z porotců, a fenomenální kulinářské talenty ve věku 8 až 13 let... Čtyřiadvacet nejtalentovanějších dětských kuchařů z celých Spojených států vaří na úrovni, která vám vyrazí dech. Poradí si s kulinářskými výzvami, před kterými by mnozí dospělí zahodili vařečku a utekli z kuchyně. Mladé talenty se utkají v prvním kole prestižní soutěže, která jim může otevřít dveře do světa špičkové gastronomie. Před zraky tří uznávaných šéfkuchařů musejí uvařit jídlo, které je posune do dalšího soutěžního kola, anebo pošle domů. Jen polovina z nich si zaslouží výsadu dál nosit bílou zástěru se svým jménem. Soutěž plná nadějí, radosti i slziček a hlavně napětí až do poslední vteřiny – to je americký Master Chef Junior. (Česká televize)

(více)

Recenze (36)

honajz 

všechny recenze uživatele

Nevím, kterou sérii dávalo ČT Déčko v lednu a únoru 2019, ale přišlo mi to trapné. Jako některá děcka vařila skvěle, ale nemohl jsem se zbavit dojmu, že - podobně jako třeba u Chopped nebo IronChefa a podobných jiných soutěží je vítěz dán předem a dá se předem docela dobře odhadnout, protože bude protežovaný a tam, kde druhé čeká kritika, u tohoto se přimhouří oči. Možná jde o to, který tatík dá víc do pokladny producentské televize. V dané sérii bylo jasné, že Alexander bude první, neb on byl to protežované dítě a jeho samolibý a sebestředný úsměv také mnohé napovídal. Přitom poslední dvě kola zkazil, co mohl a moc se nepředvedl. Celé je to prostě nahrané a v nějakou nezávislost a objektivnost pořadu nevěřím ani za mák. ()

ghatos 

všechny recenze uživatele

Vycepovaní malí otroci kmitají, to jako jo. Z druhé strany vyberou to nejlepší z obrovské masy děcek. V každém odvětví se při správné metodologii dají najít mimořádné talenty. Kýč a patos jsou neoddělitelnou součástí americké televizní kultury. U MasterChef Junior se jde na to citově rafinovaněji (oproti klasickému MasterChefovi) , ale někde hluboko uvnitř musíte cítít ten obrovský odpor k vyfabulovanému světu perfektních potomků, kteří plní sny svých rodičům. Většina americké populace je líná nejen v kuchyni. Fast foody jsou jejich druhým domovem a jejich děti nikdy vařit domácí stravu nebudou, natož na takové úrovni. 28%: PS: Chování některých dětiček, tak na pár faciček. ()

Reklama

major.warren 

všechny recenze uživatele

No, prostě skvělé! Ramsay, Bastianich a Elliot jsou skvělí a ty děti taky. Koukám na každou sérii a není, co vytknout. To co umí tyhle děti, by se měla většina kuchařů na světě učit. Vynikající a kouknu se mnohem radši, než na českou verzi, která však v letošním podání s Forejtem, Kašpárkem a Punčochářem má konečně něco opravdu do sebe:-). ()

plechulka 

všechny recenze uživatele

Protože jsem se na "dospělém" MasterChefovi stala lehce závislou, docela jsem se bála dětské verze s tím, že tam budou hlavně typy nesnesitelných vychloubačných amerických dětiček, co soupeře budou jen pomlouvat a podrážet.... opak je pravdou! Nevím, nakolik je to ovlivněno střihem, ale děti působí přirozeně, jsou nesmírně šikovné a i porotci jsou v těchto řadách daleko uvolněnější... ()

Allien.9 

všechny recenze uživatele

Baví mě klasická verze, baví mě česká verze, ale tahle verze jde úplně mimo mě. Nějak mám problém uvěřit, že to skutečně vaří a nandavají na talíř ty děti, protože žádné vaření a zdobení v podstatě nevidíme. Vidíme přinášení nádobí, vidíme neohrabané krájení zeleniny, vidíme maso ležící na pánvi či v troubě, ale nevidíme žádné důležité a složité části jako vykošťování, zadělávání těsta, přípravu pyré apod. Navíc někomu se viditelně nadržuje a to se mi nelíbí. ()

Galerie (32)

Reklama

Reklama