Reklama

Reklama

Ohledně minulé noci

  • USA About Last Night (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Konečně skvělá komedie o tom, co chtějí muži a co ženy. Bernie a Joan jsou dva chroničtí baliči a vášniví nadšenci všeho, co se týká randění. Když Bernie seznámí svého nejlepšího kámoše Dannyho s Joaninou spolubydlící, je jasné, že cestou z baru do ložnice přeskočí jiskra ještě o kousek dál, než jen mezi novou dvojicí. (HBO Europe)

Videa (1)

Trailer

Recenze (27)

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Nedělní pohodová komedie. Ukazuje dva různý přístupy ke vztahu, a to celkem vtipně. Herci si sedli. Jinak je to otřepaná klasika, ale já se bavil. Ale varuju předem, že jestli vznikne dabovaná verze, ruce od ní pryč. # [monitor, 5.1, NE sub] # příběh *** | hudba *** | humor ** | akce – | napětí – | pustil bych si znovu *** ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Hádáme se?" Toť otázka, ale podle mě se hádali. Přes všechny ty láskyplné hádky mne však duo Nudných moc nebavilo a duo Uječených to zase poměrně dost přehánělo. Občas jsem se přitom zasmál, ale po většinu času jsem sledoval cosi tak otřepaného, že proti tomu i Adidas mikina z vietnamského stánku vypadala jako nefalšovaný originál. ()

Reklama

klerik 

všechny recenze uživatele

Fajn romantika. Sem-tam nejaká múdrosť ohľadom partnerského života, občas nejaké znesiteľné klišé. Sympatickí herci - dokonca aj vtedy, keď robia klasický černošský humor. NIE JE Z TEBA AŽ TAK PAF malo jasnejšie zadefinované, čo chce povedať... Určite ale lepšie a hlbšie ako VALENTÍN či SILVESTROVSKÁ NOC... ()

Pistacie 

všechny recenze uživatele

Film, jako obecně žánr komedie/romantický nabízí nepříliš složitou formu a nepříliš složitý obsah. Ale základem je, že jsem se celou dobu bavila, a to dobře! bavila. Co se mi na filmu navíc ještě líbilo, i když doufat v nějaký vyšší záměr by byl asi přehnaný optimismus, je ten kouzelný náznak v jedné jediné větě, že právě teď a tady pouze film končí happy endem, nikoliv příběh, nikoliv život. Pro pobavení a příjemný odpočinkový večer nemůžu nedoporučit, proto tak vysoké hodnocení, i když jen velmi těsně. ()

Slasher 

všechny recenze uživatele

Jeden z těch filmů o vztazích, kde je sice všechno zjednodušený a americký, ale pod tím vás chytne spousta takových těch brutálních pravd a emocí který jste třeba zažili. Sama o sobě by to byla nuda. Jenže tady zase řádí nejsvěžejší vichřík současný US komedie - idiotskej prcek Kevin Hart. V uhádaný dvojici s Reginou Hall jsou ti dva prostě výborní a hezky kontrastují ústřednímu párečku. Takže verdikt: sranda, doják, solidní 4*. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (1)

  • Natáčelo se sedm týdnů ve druhé polovině roku 2012 v centru Los Angeles. (Hal_Moore)

Reklama

Reklama