Reklama

Reklama

Tiché srdce

Trailer 1

Obsahy(1)

Tři generace jedné rodiny se sjely na víkend. Sestry Sanne a Heidi přistoupily na přání své nevyléčitelně nemocné matky zemřít dřív, než se její zdravotní stav zhorší. S postupem času však začnou vyplouvat na povrch staré konflikty. Rodinné drama o třech generacích, které se sjely na víkend, aby daly poslední sbohem své manželce, matce, tchyni, babičce a přítelkyni. Sestry Sanne a Heidi, stejně jako zbytek rodiny, přistoupily na toužebné přání své nevyléčitelně nemocné matky zemřít dřív, než se její zdravotní stav zhorší. Zprvu jasně naplánovaná akce se však postupem času začíná komplikovat a nesnadnost nastalé situace se mísí s dlouholetými problémy uvnitř rodiny i účastníků samotných. Je jasné, že tahle rodina nikdy nepotřebovala držet pospolu víc, než právě teď. (Cinemax)

(více)

Videa (1)

Trailer 1
Trailer 1
D: dánština
02:26

Související novinky

Na Febiofestu uvidíte oscarové snímky

Na Febiofestu uvidíte oscarové snímky

19.03.2019

26. ročník Mezinárodního filmového festivalu – Febiofest přiveze do Prahy francouzského herce a režiséra Louise Garrela, který 25. března osobně uvede svůj nejnovější film Věrní nevěrní. Komediální… (více)

Winslet, Keaton a remake dánského dramatu

Winslet, Keaton a remake dánského dramatu

19.07.2018

Kate Winslet (Titanic), Diane Keaton (Baby Boom) a Mia Wasikowska (Purpurový vrch) si zahrají v americkém remaku dánského dramatu Tiché srdce režiséra Billeho Augusta (Bídníci). Snímek Blackbird… (více)

Reklama

Reklama