Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(10)

Recenze (20)

Devadesát Dva 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá polovina byla na poněkud plitší straně, ale i přes svoje zaškobrtnutí je R&M pořád must watch (osobně mě hrozně bavil díl Bethic Twinstinct' a Carpenterovský 'Night Family'), co udrží pozornost a v zamotanosti zápletek pořád funguje. Ale nebudu lhát, přijde mi, že ještě několik sérií zpátky byla ta kvalita o dost výš a i spousta die hard fans (pun intended), s show poslední dobou dost zápasí. Ale stejně jako nová sbírka od Krchovského, jeho slabší práce je pořád lepší, než áčkový primetime jiných autorů, stejně tak je na tom Rick a Morty ve srovnání s dalšími show. 7/10 ()

Malyszs 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

6. série je definitivně mnohem lepší než ta odpadní 5.. Některé věci co mi vadily zůstaly, ale celkově je to nějakým způsobem lepší. Víc vtipný. Snaží se to nějak vyvinout, ale přitom zůstat jaksi stejné. A daří se to. Jsem spokojen. Už bych sice neřekl, že je to geniální, ale je to velmi enjoyable. Obzvlášť po té páté sérii. Po té jsem nevěřil, že Rick a Morty ještě někdy bude dobrej seriál. Pokud se to dál bude držet na této úrovni, nemám problém. ()

Reklama

T-pack 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Šestá série pro mě byla v mnohém návrat k formě. Ani to podle mě není tak, že by se seriál nějak nápadně vrátil ke starým tématům a ke starému psaní. Proto je možná těžké určit, čím přesně to je, že u mě vymizela ta rozpačitost, kterou jsem pociťoval z posledních dvou sezón. Když to je dokonce třeba díl s dinosaury, kde je premisou odebraní veškeré zodpovědnosti lidem s důsledkem upadnutí do letargie, který bych zařadil spíš do slabší půlky, a radši budu vzpomínat na Summeřino Die Hardování nebo na švihlé sluneční rytíře. Mám navíc to neštěstí, že tenhle komentář dopisuju poté, co se svět dozvěděl o (zatím potenciálních) proviněních Justina Roilanda a showrunneři ho vyhodili, takže je to taky dost možná poslední série před konečným úpadkem seriálu. ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jedna z nejkultovnějších animovaných bláznivin přilétla i v letošním roce, aby byla zase místy přeplácaná, ale mnoha kouty nesmírně zábavná a hlavně kvůli tomu Ricka a Mortyho žere celý svět i po tolika dílech. 7. řada je jasná, jen doufám, že se brzo nebudeme už trochu točit v kruzích. Všichni opěvují Night Family jako nejlepší epizodu série, já musím vyzdvihnout hlavně JuRicksic Mort. [viděno na HBO Max] ()

GesikCZ 

všechny recenze uživatele

Po fantastické 5. sérii s famózním závěrem mi bohužel ta 6. nesedla ani v nejmenším. Jako by veškerá kreativita vyprchala a z Ricka a Mortyho se stal jen nezadržitelný "chrlič" popkulturních odkazů bez jakékoliv nadstavby. Většina epizod se neskutečně vlekla. Přitom měla být právě 6. série tou, v níž Rick a Morty vystoupí ze svého stereotypu, který se již začínal přejídat, opak je však pravdou. ()

Galerie (14)

Zajímavosti (12)

  • V epizóde zaznie skladba "Goodbye Blue Sky" od skupiny Pink Floyd. (argus123)

Reklama

Reklama