Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(10)

Videa (1)

Trailer

Recenze (19)

cyphercz 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

S přehledem nejslabší řada Ricka a Mortyho, sem tam se ještě objeví nějaký ten záblesk zašlé slávy (kupříkladu díly jako Unmortricken či Mort: Ragnarick), ale zbytek je na hození ručníku do pomyslného seriálového ringu. Největší dno pak seriál (čili nejen tato řada) našel v epizodě Rise of the Numbericons, což byl těžký cringe od začátku do konce. Někde jsem zaslechl, že tvůrci chtějí dát 10 sezón, pokud by se však poslední tři řady měly nést v duchu té sedmé, tak bych fakt prosil, ať přestanou dokud má seriál ještě sem tam nějaký ten světlý moment a uměle to nenatahují jako třeba svého času HIMYM apod. Hodnocení řady na základě průměru jednotlivých epizod: 45% ()

Kajman26 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První série, ve který mě vyloženě sralo koukat na jeden z dílů, tím byla Vzpoura numerikonů. Kvalita šla dolu. Dabing sice i přes odebrání Roilanda super, ale v sérii bylo spoustu nudných dílů. Na druhou stranu polovina dílů byla hodně povedená a některý díly bych zařadil mezi to nejlepší, co seriál nabízí. ()

Reklama

UhLee 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Sedmá série - (7,5/10). Rick and Morty nám už několikrát ukázali, že jsou nekonzistentním seriálem. Vrchol své slávy zažil někde okolo třetí série a poté to pomaličku klesá. Není to strmý pád, ale konzistentní mírný propad kvality. Každá série je v něčem jiná a svoje slabší chvilky si vybere jindy. Sedmá série svoje slabiny odhalila v druhé polovině série a točila s nimi dokola až ke konci série. Poslední dva díly naštěstí celkový dojem mírně vykoupily, ale pořád v ústech tlí nepříjemná pachuť zklamání. Jde vidět, že tvůrcům už pomalu dochází nápady a začínají se recyklovat. Pořád dostaneme během série 2-3 perfektní epizody, ale to na vykoupení celého dojmu seriálu bohužel nestačí. Ze startu série jsem měl z kvality opravdovou radost, protože se mi Rick and Morty zdál ve formě jako za starých časů. Zklamání z propadu bylo poté o to víc bolestivější. Co se týče nových dabérů, tak jsem žádnou změnu hlasů nezaznamenal, což znamená že dabéři odvedli brilantní práci. Po loňském vyhazovu kontroverzního Justina Roilanda, který byl obviněn z obtěžování, se velká část fanoušků obávala, jestli tato změna nebude citelná. Ale po první epizodě si z čela mohli v klidu otřít kapičky potu. Je na zvážení tvůrců, jestli chtějí neustále pokoušet trpělivost fanoušků, protože jejich přízeň může být občas opravdu křehká. Nejlepší epizoda: That's Amorte(S07E04) ()

Langosos 

všechny recenze uživatele

Když jsem se doslechl, že hlavní představitel hlasů naší ústřední dvojce Ricka a Mortyho přestane dabovat Justin Roiland, tak jsem byl ze začátku trochu znepokojený už jen z důvodu jak mám tento seriál rád. Ovšem s postupem času jsem byl docela překvapený co nás čeká v sedmé sérii, která nás měla vracet ke starým kořenům seriálu. A taky že jo, protože sedmá série Ricka a Mortyho je neskutečný granát. Sice hned v prvním průměrném díle jsem si nebyl takřka jistý ALE co se dělo po dobu dalších devíti epizod no tak ty kráso! Dabéři naší dvojce odvedli neskutečně výbornou práci se stvárnění emocí. Humor se dal velmi překvapivě na druhou kolej a spíše co jsem absolutně nečekal, že brutálním tempem série navrátí staré známe postavy a zaměří se na lore. Opravdu nevím co dalšího mám říct, protože mi stále přijde že seriál stojí na svých nohou a furt vymýšlí nové nápady, které dokážou zprostředkovat na výbornou. A nebojím se říct, že tato série patří mezi tu lepší půlku seriálu. Protože to co se dělo hlavně v 5. a 10. epizodě, byl fakt filozofický nářez. 8.5/10. ()

hrumsrt 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Muselo k tomu dojít, ale doufal jsem, že tahle situace nastane později než při sedmé sérii.. Rick a Morty kvalitou klesly. Ano, už v minulosti bylo několik slabších epizod, ale pokaždé je v sérii zase vyvážil dostatečný počet naprosto ikonických. Méně prostoru dostává Jerry, kterého jsem nikdy nebyl fanoušek, i přes jasně specifickou chemii s tchánem Rickem, jenže k němu se přidává i Morty, jenž v prvních epizodách skoro není. Začínám v tom navíc vidět formuli, a to pro kreativní seriál není úplně nejlepší vizitka, když vás najednou už nemůže tolik překvapit. Nejlepší epizoda - Fear No Mort. 70% ()

Galerie (99)

Zajímavosti (11)

  • Nové hlasové herce pro Ricka Sancheze (Ian Cardoni) a Mortyho Smithe (Harry Belden) se podařilo najít po téměř šestiměsíčním hledání, kterého se zúčastnily tisíce kandidátů. (Rominator)

Reklama

Reklama