Reklama

Reklama

VOD (1)

Recenze (19)

HellFire 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Začínám mít neodkladný pocit, že Rick a Morty nebude tak kulervoucí seriál, jak jsem očekával po zhlédnutí prvních tří dílů 1. série. Protože od té chvíle jsou díly přinejlepším průměrné. Sice plné skvělých a potřeštěných nápadů, ale humor se jaksi vytratil. Dějová linka s rozdělením realit je například super nápad, ale do toho musíme sledovat, jak rodiče zachraňují postřeleného jelena. Proč? ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Úvodní epizoda druhé sezóny perfektně navázala na první řadu. Po šesti měsících luxování rodičů jsou všichni zpět, aby neumírali jeleni a aby téměř zničili čas. Skvělé. ()

Reklama

Mistr119 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak tentokrát mi slintající zvratek u Ricka nevadil na tolik, že jsem schopen dát 4*.. :) Sice se mi pořád nelíbí Rickův arogantní charakter, ale zajímavá témata jak v časovém rozkladu nejistot a Schrodingerovy kočky všude, :D tak potom dobrý byl i příběh s jelenem, popření ega a následné pochválení manželem... :) ()

BrMikes 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá série začíná skvěle a naznačuje jakou jízdou celá řada bude. Máme tu šílenou roztříštěnost a práci s ní v rámci obrazu i postav, novou bizarní postavičku i zábavnou vedlejší linku o jelenovi. Ale nejvíc je prostě to neuvěřitelné množství detailů v průběhu celé epizody. A ta potitulkovka, která je bezesporu jednou z nejlepších v celém seriálu je jen taková třešnička na dortu. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jakožto nejlepší, nejváženější a všemi obdivovaný uživatel této databáze nemám právo lhát. Musím tedy napsat, že se bohužel jednalo o nebývale slabý start série. V podstatě jediná úsměvná scénka byla ta potitulková. Jinak to byla v podstatě jen taková předvídatelná přehlídka stereotypního chaosu. Snad mají tvůrci v plánu, že se to přeci jen trochu rozběhne. [40 %] ()

Galerie (6)

Zajímavosti (4)

  • Zatímco Rick, Morty a Summer jsou mimo čas a prostor, ve vesmíru se vznáší nekonečné množství koček. Jedná se o odkaz na myšlenkový experiment Erwina Schrödingera s názvem "Schrödingerova kočka", který sloužil k poukázání na problémy tzv. kodaňské interpretace kvantové mechaniky. (Kubaaa97)
  • Čtyřdimenzionální bytost je odkazem na časožrouty z novely amerického spisovatele Stephena Kinga „Časožrouti“ (u nás vydané v knize „Čtyři po půlnoci I. - Časožrouti / Skryté okno do skryté zahrady“). (Kubaaa97)

Reklama

Reklama