Reklama

Reklama

Comet

Trailer 1

Obsahy(1)

Narazili na seba počas noci, kedy padali meteory. Vlastne, keď sa to tak vezme, ona mu zachránila život. Odvtedy z nej Dell (Justin Long) nemohol spustiť oči. Jeho nevyberané spôsoby ho takmer vždy dostali do problémov a nebude tomu inak ani tejto noci myriád padajúcich hviezd a jej bezchybnej božskej dokonalosti. Kimberly (Emmy Rossum) verí na lásku, na rozdiel od cynického Della, ktorý vie, že nie je skutočná. Uzavrú však spolu dohodu, že to spolu skúsia, čím sa začína príbeh vývoja ich šesťročného vzťahu tou najbizarnejšou cestou, predstavujúcou akoby sériu snov namaľovaných na plátno obrazu... (sochoking)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (53)

Ouwen 

všechny recenze uživatele

Nádherné, režijně nesmírně procítěné a velmi zajímavé. Film diváka magnetizuje díky pestré vizuální stránce, neopakujících se frází a podmanivé hudbě, jenž dokresluje atmosféru. Pocity postav až hmatatelné. Scénář musel být nepochybně náročný, poněvadž se dočkáme plejády neutichajících dialogů - naštěstí jsem nenašel žádná hluchá místa a o zábavu bylo postaráno. Chtěl jsem si pustit film před spaním, něco příjemného a ona je to i místy docela solidní drama. Emmy Rossum nádherná a Justin Long opravdu sympaťák, spolu tvoří vynikající chemii a hrají přesvědčivě. Mno, krom atmosférické hudby, charismatické dvojky a mistrovského vizuálu film již moc nenabídne. Tempo překvapivě pomalé, konec se mi zdál nedotažený a nějak jsem nepochytil tu pointu celého toho příběhu. Na emoce ovšem došlo a bylo zapotřebí mít u sebe balíček kapesníčků :-) prostě příjemná jednohubka s pestrou režií, dobrým herectvím, kde hrají prim zajímavé filozofické konverzačky mezi hlavním duem. Na humor však taky dojde a Justin Long má naprosto skvělé hlášky. Stálo to za to. ()

kareen 

všechny recenze uživatele

Nějak se nemohu ubránit myšlence, že by byl film o moc lepší, kdyby byl o něco méně ukecaný. Ta přemíra, většinou utrápených, dialogů mi poněkud kazila dojem z jinak celkem atmosférické pocitovky. S Justinem Longem nemám žádný problém, ale byla to právě jeho postava, která mi svými přechytralými průpovídkami postupně lezla čím dál víc na nervy. Naopak při mlčenlivé scéně v pařížském pokoji, když se odhodlává k požádání o ruku a je od Kimberly nevědomky odbyt, je v jeho pohledu tolik zraněné nejistoty, že mi byl najednou o moc bližší. A tak to bylo vlastně se vším. Občas jsem se pousmála při vtipné poznámce, jindy jsem si u nějaké hezké scény pomyslela, že na tom něco je, ale že bych byla z celého snímku nějak u vytržení, na to bych potřebovala nějaký zajímavější příběh a to nevytrhnou ani ty, dnes už v romantickém žánru nikterak originální, paralelní reality. ()

Reklama

Lacike 

všechny recenze uživatele

Mal som z toho rovnake rozpacite pocity ako z filmu 500 dní so Summer. Sympaticky hrdina vs. otravna hrdinka. Ale Emmy Rossum bola predsa len znesitelnejsia ako extremne nesympaticka Zooey Deschanel. No a ten styl, kedy film neustale skace v deji dopredu a dozadu mi tiez nikdy nevyhovoval. Pre mna film na jedno pozretie, ale komu sadlo 500 dní so Summer, tak bude urcite nadseny aj z tohto filmu. 5/10. ()

leila22 

všechny recenze uživatele

Po dlhšej dobe som mala chuť na nejakú príjemnú oddychovku, pri ktorej proste človek vypne. Bohužiaľ, nič také sa nekonalo, keďže Comet je o dvoch ľuďoch, ktorí po celý film vedú siahodlhé "filozofické" rozhovory, ktoré častokrát nemajú ani poriadny zmysel a hlavne ma dokázali celkom kvalitne iritovať. Chápem, že zámerom bolo diváka pobaviť, prinútiť ho zamyslieť sa, očariť...lenže na mňa to pôsobilo otravne, nezmyselne, nemalo to žiadne kúzlo. Navyše je dosť ťažké postaviť celý film na dvoch postavách a neunudiť diváka. V tomto prípade som už po pár minutách potrebovala vidieť nejakú novú tvar, ktorá by konečne povedala niečo, čo by malo hlavu, aj pätu. Alebo možno radšej aj nepovedala nič, zbytočných viet tam bolo požehnane. ()

pepo 

všechny recenze uživatele

Strašne ma tento film potešil. . Koncepčne, žánrovo aj štýlovo exactly my cup of tea. Komorná, vynaliezavo urobená vzťahovka so sympatickými, dobre zahranými postavami a množstvom pôsobivých scén. Má to problémy s tempom a ten pokus o nejednoznačnosť emočnému dopadu trochu ubližuje, no aj tak som si to veľmi užil. 8/10 ()

Galerie (17)

Reklama

Reklama