Reklama

Reklama

Kung Fury

(festivalový název)
  • Švédsko Kung Fury (festivalový název) (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Hlavní hrdina snímku, policista Kung Fury, se vydává na cestu za pomstou svého přítele, kterého zabil největší kung-fu zločinec v dějinách lidstva, Adolf Hitler. Fury cestuje časem do dob nacistického Německa, aby Hitlera zničil jednou provždy. (Santa666)

Videa (1)

Trailer

Recenze (556)

Sonnery 

všechny recenze uživatele

Prvních deset minut mě nakopalo do kulí, až mi přeskočila fistule. Jen je škoda, že ta první třetina je zároveň nejzdařilejší, nejpřekvapivější a nejnadupanější částí filmu, protože zbylé dvě obsahují sice kopec parádních nápadů, ale citelně nedotažených, někdy tlačených zbytečně na sílu a nijak extra nebaví. Nicméně celkově je to prostě parádní projekt a nesklonit se před jeho statečnými tvůrci je na facku pinďourem! ()

Gwaihir 

všechny recenze uživatele

Parodie každým coulem, kde je snad všechno dotažené do těch nejabsurdnějších končin, takže o zábavu je bezpečně postaráno v každé její minutě. Nic dalšího nemá smysl k této naprosté šílenosti psát, protože slovy se to dá vystihnout poměrně těžko. Za normálních okolností bych se na to asi nepodíval, ale jakožto bonus na akci v rozpáleném letním kině a ve společnosti přátel to bylo báječné. (Viděno během šílené noci Filmového víkendu ČSFD 2015) ()

Reklama

InJo 

všechny recenze uživatele

Pardon, ale tuhle zhulenou kanonádu šílených nápadů si nelze užít ani jako extrémně nadsazenou parodickou poctu (leda, že by mi bylo tak o 20 let míň). Absolutně bezkoncepční megabizár, v němž je možné úplně, ale ÚPLNĚ vše (např. aby parťák hlavního hrdiny měl hlavu triceratopse). I navzdory krátké stopáži jsem měl problém to vůbec dokoukat. 20 % ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Neskutečnej masakr a ultimátní pocta osmdesátým létům. To se nedá popsat, to se musí vidět! Já tu fakt nechci spoilerovat a víte, že nejsem z kategorie těch který by hned tak něco vyhypovanýho oslnilo, ale tenhle kousek si stávající hodnocení zaslouží. Fakt jsem od začátku čuměl z otevřenou hubou, oči rozzářený jak na vánoce a úsměv od ucha k uchu. A ta hudba... Kurva ta hudba! Takhle má podobnej nadšeneckej projekt vypadat.100% ()

-bad-mad-wolf- 

všechny recenze uživatele

Když vás parta magorů svým nadšeneckým produktem strhne tak, že imbecilně hýkáte už v první minutě a hltáte další a další narážky, nápady a detaily, máte o věci rychle jasno. Doba příšerných akčních béček a "insert the coin" videoherních terminálů znovu ožívá a doprovází ji neuvěřitelné fandovské nasazení s mohutným dopingovým nástřelem. Těch třicet minut je pozlacených, jelikož každá navíc by už zřejmě bolela a každou chybějící bych oplakal (schován za osmibitovou herní konzolí, poslouchaje synťáky a huga čaga). Stydlivá slza v oku. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (17)

  • Film si odbil svoju premiéru na festivale v Cannes 2015 a v ten istý deň i na serveri YouTube. (toi-toi)
  • Film je možné pozrieť si zdarma na oficiálnej stránke: www.kungfury.com. (Gothar)
  • Trailer natočil David Sandberg zo svojho vrecka za 5000 amerických dolárov so svojimi priateľmi. (ywo666)

Související novinky

Fassbender a Kung Fury 2

Fassbender a Kung Fury 2

13.02.2018

Před třemi lety uchvátil svět půlhodinový film Kung Fury od Davida Sandberga. Osmdesátkový úlet o policajtovi, který musí s pomocí Thora a dinosaurů porazit Adolfa Hitlera (a to je jen začátek!), se… (více)

Reklama

Reklama