Reklama

Reklama

Až na doraz

(festivalový název)
  • Jižní Korea Kkeutkkaji ganda (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Zdá sa, že detektív Ko Gun-su (Sun-kyun Lee) nemá zrovna šťastný deň. Práve mu zomrela matka, jeho oddelenie vrážd vyšetrujú z vnútorných záležitostí kvôli bratiu úplatkov od miestnych podnikateľov a na ceste na pohreb, uprostred noci, zrazí svojim automobilom chlapa, ktorý ostane bezvládne ležať v kaluži krvi. Telo muža sa mu podarí ukryť, rovnako ako stopy po autonehode, avšak jedného dňa obrží anonymný telefonát od záhadnej osoby, ktorá celú situáciu údajne pozorovala, a vyhráža sa mu, že všetko nahlási... (sochoking)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (54)

evulienka3 

všechny recenze uživatele

No áno typicky kórejsky extrémne pojatie príbehu. K takémuto štýlu filmu sa mi však tento extrémizmus hodí oveľa viac ako k tým romantickým. Čoho je veľa toho je moc sa totiž v tomto prípade dá pohodlne brať s rezervou. Oceňujem tiež, že film nehýril akčnými scénami, ale akčným príbehom, jednoducho stále sa niečo dialo a moju pozornosť si tento film udržal od začiatku do konca. Videné v rámci Challange tour marec 2016 - 30 dní so svetovou kinematografiou. ()

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

Místy to byla docela i prdel, ale většinu času se jedná o hodně zajímavě napsaný akční thriller, který díky jediné haluzi nastartuje eskapádu průserů, které ale jenom čekaly na to, aby se staly. Rákosníci opět dokazují, že dobré scénáře jim jdou a že se nebojí se svými postavami pořádně zametat. 85% ()

Reklama

italka63 

všechny recenze uživatele

Tenhle thriller musíte brát kapku s nadsázkou a určitě budete spokojeni. Jo Korea:-) jeden muž přejetý policistou v civilu a co z toho bylo dál, až vcelku k překvapivému konci. Místy vtipné na asijský způsob, gradování děje a rvačka na život a na smrt. Veledílo to není, ale koukatelné velmi dobře. Asi se odstěhuju do Koreje, dozvěděla jsem se, že je tam 12000 druhů zaměstnání, změna volá.....balím do Soulu:-) ()

Dudek 

všechny recenze uživatele

Veliká škoda, že druhá část po té první působí unaveným dojmem. Dokud se snímek plně soustředí jen na hlavní postavu a nechává zmateného diváka fandit jednoznačně amorálnímu člověku, všechno šlape jako hodinky. Scénář si skvěle pohrává s tempem, dávkuje jednu napínavou scénu za druhou a to vše se mu ještě daří doplňovat jemným humorem. Po nástupu detektiva Parka se atmosféra mění. Místo bezradnosti je tu nasranost a místo nepříjemných náhod vydírání. Optika snímku se rozevírá a do popředí se tak dostává větší množství motivů. To by nebylo špatně, kdyby první polovina nebyla funkční i z důvodu sevřenosti a zaměření jen na detektiva Go. Vyprávění je narušováno několika zbytečnými scénami, které se snaží publikum přesvědčit o tom, že Park má nad všemi náskok a s Goem si může pohrávat, jak se mu zachce. Jenže k žádnému sofistikovanému vydírání cool zabijákem vůbec nedochází. Zbytečně nerozmělněný přímočarý závěr by tomuto snímku slušel o poznání víc. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Absolutní překvápko a nejzábavnější thriller z Koree za poslední léta. Tohle je jedna šílená horská jízdá, při které se zapotíte společně s velmi charismatickým hlavním hrdinou, kterému doufám budete fandit až do poslední minuty. Film hladce a zručně balancuje mezi černou komedií a napínavým thrillerem a některé scény jsou tak skvěle vymyšlené a vygradované, že zažijete doslova filmové políbení. Nenudil jsem se ani sekundu a překvapivě jsem se zde obešel i bez akce. Doporučuji velmi chytlavá záležitost! 80% ()

Galerie (25)

Reklama

Reklama